Heeft u hulp nodig?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens kantooruren meteen terug.
MKB-afval

Goedkope rolcontainer huren

Bij MKB-afval.nl bent u aan het juiste adres voor het huren van een goedkope rolcontainer. U kunt al vanaf €5,50 per maand een container bestellen op de website. Binnen 2 werkdagen ontvangt u dan een nieuwe rolcontainer bij u op locatie. Bovendien is het mogelijk om bij ons betaalbare abonnementen af te sluiten. Zo eenvoudig kan het zijn om een goedkope rolcontainer te huren!

Tarieven bekijken

Alles-in-één abonnement

Hoe werkt dat?

Wist u dat alle prijzen van MKB-afval.nl all-in prijzen zijn? U wordt met andere woorden niet achteraf verrast door extra heffingen of toeslagen. Bovendien is het bij ons mogelijk om uw abonnement tussentijds te wijzigen of een extra lediging aan te vragen. Wanneer u een rolcontainer bij MKB-afval.nl bestelt, ontvangt u altijd een nieuwe kunststof rolcontainer van ons. Bij deze rolcontainer zit ook het legen van uw rolcontainer inbegrepen. U kunt zelf aangeven via onze website hoe vaak dit gedaan moet worden. Hierdoor staat MKB-afval.nl ook wel bekend om zijn betaalbare abonnementen voor al uw bedrijfsafval.

Daarnaast is het voor bedrijven voordeliger om met een erkende afvalinzamelaar zoals MKB-afval.nl in zee te gaan. Wanneer een bedrijf door een erkende afvalinzamelaar het bedrijfsafval laat inzamelen, is hetzelfde bedrijf de gemeente geen afvalstoffenheffing meer verschuldigd. Een samenwerking met MKB-afval.nl is dus goedkoper dan uw afval laten ophalen door de gemeente. 

Inbegrepen

Restafval
Nieuwe rolcontainer

U ontvangt van ons een nieuwe kunststof rolcontainer. Deze wordt gratis en voor niets geleverd. Bovendien is de huur van de container inbegrepen bij het totaal maandbedrag.

Restafval
Legen van uw rolcontainer

Uw rolcontainer wordt door ons geleegd. Hoe regelmatig dit gebeurt, kan variëren van 1 keer per 4 weken tot 2 keer per week. Daarnaast zijn de verwerkingskosten van het afval inbegrepen bij het totaal maandbedrag.

Restafval
Geen verborgen kosten

MKB-afval.nl werkt met all-in tarieven. Dat wil zeggen dat u niet voor verrassingen komt te staan. Zo berekenen wij achteraf geen extra heffingen of milieutoeslagen.

Betaalbare abonnementen

Wanneer u goedkoop een afvalcontainer wilt huren bij MKB-afval.nl, is een tweejarige abonnement voor u de beste optie. U krijgt dan 10% korting op het maandbedrag. Wanneer u besluit om een abonnement voor één jaar af te sluiten, ontvangt u een korting van 5% op het maandbedrag. Bij de abonnementen met een looptijd van 1 en 2 jaar is het mogelijk om tussentijds wijzigen aan te brengen in het abonnement. Een voorbeeld van een wijziging kan de ophaalfrequentie van de rolcontainer zijn. De afvalsoorten waarvoor MKB-afval.nl goedkope rolcontainers kan leveren zijn glas, papier en karton, organisch afval en restafval.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Direct bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Direct bestellen

Wat vinden onze klanten van MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 512 reacties

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice