Heeft u hulp nodig?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens kantooruren meteen terug.
MKB-afval
€5,50 p/m

Container huren in Noord-Holland

Voor al uw bedrijfsafval

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Ondernemers in Noord-Holland opgelet

Ondernemers in Noord-Holland opgelet

Een afvalcontainer huren in Noord-Holland kan bij MKB-afval.nl voor een vaste prijs per maand. Wij leveren door het hele land afvalcontainers aan ondernemers en verenigingen. Met enkele klikken op uw muis heeft u een rolcontainer besteld voor uw bedrijfsafval. Als u vandaag een afvalcontainer bestelt, dan heeft u de volgende werkdag al een gloednieuwe afvalcontainer bij uw bedrijf staan.

Tarieven bekijken

Een afvalcontainer voor elk soort afval

Wij kunnen u afvalcontainers leveren voor verschillende soorten afval in de door u gewenste grootte. Zo kunt u afhankelijk van uw soort en hoeveelheid bedrijfsafval een geschikt abonnement uitkiezen. Wij verhuren afvalcontainers voor de volgende soorten afval: organisch afval, archief, glas, restafval en papier (karton). Voor archief afval krijgt u een aparte afvalcontainer in verband met uw privacy. U ontvangt dan een bewijs van vernietiging van uw documenten. U kunt bij ons de frequentie van het legen bepalen. Dit kan vanaf 1 keer per maand tot 2 keer per week. U betaalt een vaste prijs per maand voor het huren en legen of omwisselen van de afvalcontainer. Bij ons staat recycling hoog in het vaandel. Als u kiest voor MKB-afval.nl helpt u het recycle proces en draagt u bij aan een schoner Noord-Holland.

Restafval
Restafval

Het afval dat u en uw klanten doorgaans in een prullenbak deponeren.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie kan veel ruimte in beslag nemen in de container. Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval.

Lees meer over papier en karton
Glasafval
Glasafval

Glasafval kan goed gerecycleerd worden. Gooi het glas daarom in een aparte rolcontainer. Op die manier kunnen wij het gemakkelijk verwerken tot nieuw glas.

Lees meer over glas
De prijs van een afvalcontainer huren in Noord-Holland

De prijs van een afvalcontainer huren in Noord-Holland

De prijs van uw afvalcontainer is afhankelijk van het type afval, de frequentie van het legen van de afvalcontainer en de grootte van de afvalcontainers. Wij verhuren afvalcontainers met een formaat van 240 liter (4 vuilniszakken) tot 1700 liter (26 zakken). U moet er rekening mee houden dat de afvalcontainers vanaf 360 liter niet meer door een normale voordeur passen. Het voordeel van MKB-afval.nl is dat de prijzen die te zien zijn op de tarieven pagina all-in zijn. Dit houdt in dat u geen extra heffingen of andere onvoorziene kosten hoeft te betalen. Als u kiest voor een abonnement met een looptijd van minimaal 1 of 2 jaar, dan krijgt u bovendien een leuke korting.

Lees meer over een abonnement

Onze abonnementen

MKB-afval.nl werkt met drie soorten abonnementen: een maandelijks opzegbaar abonnement, een eenjarig abonnement en een tweejarig abonnement. Wanneer u een abonnement afsluit met een langere looptijd, krijgt u mooie kortingen op het totale maandbedrag dat u ons verschuldigd bent. Wilt u liever niet aan een contract van 1 of 2 jaar vastzitten? Dan kunt u kiezen voor het maandelijkse abonnement. Dit abonnement kan per maand worden opgezegd. Zo zit u nergens aan vast.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen
De service van MKB-afval.nl

De service van MKB-afval.nl

Het huren van een afvalcontainer in Noord-Holland is simpel, overzichtelijk, gemakkelijk en snel bij MKB-afval.nl. Wij laten duidelijk zien wat wij aanbieden en wat u betaalt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Mocht u nog vragen hebben over het huren van een afvalcontainer in Noord-Holland, dan kunt u op de pagina klantenservice verschillende antwoorden vinden. Hier staan de meest gestelde vragen op een rij. Als uw vraag hier niet bij staat kunt u contact opnemen met de klantenservice. Zij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail, WhatsApp en Live Chat.

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 562 reacties

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is bij een maand abonnement inbegrepen?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van een rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Wat is bij MKB-afval.nl de opzegtermijn?

U kunt per maand uw abonnement opzeggen. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen u met overstappen zodat u dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Verder nog vragen?

Onze klantenservice helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot uw bedrijfsafval. Ze zijn door hun ervaring zeer goed in staat om in te schatten welke rolcontainer het beste aansluit bij uw bedrijf. Onze klantenservice is bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, telefoon en e-mail. Daarnaast kunt u ook even kijken bij de veel gestelde vragen. Er bestaat een kans dat uw dringende vraag daartussen staat.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice