Heeft u hulp nodig?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens kantooruren meteen terug.
MKB-afval
€5,50 p/m

Container huren in Zoetermeer

Voor al uw bedrijfsafval

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Voor alle ondernemers in Zoetermeer

Voor alle ondernemers in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een rolcontainer voor uw bedrijfsafval in Zoetermeer? In dat geval is MKB-Afval.nl de perfecte partner voor u! Door het hele land leveren wij afvalcontainers aan bedrijven en andere organisaties. Wij stellen geen restricties aan organisaties voor het huren van een afvalcontainer in Zoetermeer.

Het huren van een afvalcontainer kan gemakkelijk en snel, binnen enkele minuten heeft u uw bestelling geplaatst. U betaalt elke maand een vaste prijs voor het huren van de afvalcontainer, waardoor u niet tegen onvoorziene kosten aanloopt. Daarnaast zijn wij in de meeste gevallen voordeliger dan uw afval laten ophalen door de gemeente.

Tarieven bekijken

Afvalcontainers beschikbaar in Zoetermeer

Als u vandaag een afvalcontainer in Zoetermeer huurt, heeft u deze de volgende werkdag al bij u op locatie. Wij verhuren afvalcontainers met een formaat van 240 liter (4 vuilniszakken) tot 1700 liter (26 zakken). U dient er rekening mee houden dat de afvalcontainers vanaf 360 liter niet meer door een normale voordeur passen. Ze kunnen buiten geplaatst worden, of door een bredere deur inpandig. U kunt bij ons een container kiezen voor verschillende soorten afval. Wij verhuren afvalcontainers in Zoetermeer voor archiefvernietiging, glas, organisch afval, restafval en papier (karton). Voor archiefvernietiging heeft u een speciale container nodig in verband met uw privacy. U krijgt na vernietiging een bewijs van de vernietiging van uw documenten. Afhankelijk van uw hoeveelheid bedrijfsafval kunt u ervoor kiezen de vuilnisbak vanaf 1 keer per maand tot 2 keer per week te laten legen. Wij werken met verschillende abonnementsvormen, een abonnement dat maandelijks opzegbaar is of abonnementen met een looptijd van 1 of 2 jaar. Als u kiest voor een abonnement met een looptijd van minimaal 1 of 2 jaar kunt u bovendien rekenen op een mooie korting.

Restafval
Restafval

Het afval dat u en uw klanten doorgaans in een prullenbak deponeren.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie kan veel ruimte in beslag nemen in de container. Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval.

Lees meer over papier en karton
Glasafval
Glasafval

Glasafval kan goed gerecycleerd worden. Gooi het glas daarom in een aparte rolcontainer. Op die manier kunnen wij het gemakkelijk verwerken tot nieuw glas.

Lees meer over glas
Geen kosten achteraf

Geen kosten achteraf

Als u een afvalcontainer in Zoetermeer huurt bij MKB-Afval.nl weet u precies wat u betaalt. Wij zijn een landelijk erkend afvalinzamelaar. Dit houdt in dat u geen bedrijfsreinigingsrecht hoeft te betalen en dat u niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Onze prijzen zijn all-in. De tarieven kunt u terug vinden op de tarievenpagina. De prijzen variëren door de grootte van de container, het type afval en de gewenste frequentie van het legen. U betaalt een vaste prijs per maand voor het legen van de afvalcontainer.

Als u nog vragen heeft over het huren van een afvalcontainer in Zoetermeer, dan staat op de pagina van de klantenservice een antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan wij u graag te woord via de telefoon, e-mail, WhatsApp en Live Chat.Lees meer over een abonnement

Onze abonnementen

MKB-Afval.nl werkt met drie soorten abonnementen: een maandelijks opzegbaar abonnement, een eenjarig abonnement en een tweejarig abonnement. Wanneer u een abonnement afsluit met een langere looptijd, krijgt u mooie kortingen op het totale maandbedrag dat u ons verschuldigd bent. Wilt u liever niet aan een contract van 1 of 2 jaar vastzitten? Dan kunt u kiezen voor het maandelijkse abonnement. Dit abonnement kan per maand worden opgezegd. Zo zit u nergens aan vast.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is bij een maand abonnement inbegrepen?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van een rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Wat is bij MKB-afval.nl de opzegtermijn?

U kunt per maand uw abonnement opzeggen. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen u met overstappen zodat u dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 562 reacties

Verder nog vragen?

Onze klantenservice helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot uw bedrijfsafval. Ze zijn door hun ervaring zeer goed in staat om in te schatten welke rolcontainer het beste aansluit bij uw bedrijf. Onze klantenservice is bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, telefoon en e-mail. Daarnaast kunt u ook even kijken bij de veel gestelde vragen. Er bestaat een kans dat uw dringende vraag daartussen staat.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice