Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Container huren in Amersfoort

Wilt u een container huren in Amersfoort voor al uw bedrijfsafval? MKB-afval.nl heeft voor allerlei verschillende soorten afval de juiste rolcontainer. Als u uw bedrijfsafval laat inzamelen door MKB-afval.nl kunt u jaarlijks tot wel €750,- besparen.

Tarieven bekijken

Container voor uw verschillende afvalsoorten

Restafval
Restafval

Tot het restafval behoort al het vuil dat normaliter in de prullenbak wordt gegooid. Dit is afval dat verder niet meer gescheiden kan worden.

Lees meer over restafval
Restafval
Papier en karton

Een container speciaal voor al uw papier en karton afval.

Lees meer over papier & karton
Restafval
Glas

In een container voor glasafval kan al uw glaswerk dat niet meer bruikbaar is.

Lees meer over glas
Restafval
Organisch afval

In een container voor organisch afval kunt u al het vuil deponeren dat normaal gesproken in de groene container kan.

Restafval
Archief vernietiging

Voor het deponeren van vertrouwelijke papieren kunt u een container huren voor archief vernietiging.

De abonnementen voor MKB-afval.nl

Wij werken met drie verschillende contracten: een contract dat maandelijks opzegbaar is, een contract met een looptijd van één jaar en een contract met een looptijd van twee jaar. Wanneer u een contract voor een langere periode afsluit bij ons, ontvangt u een mooie korting op uw maandbedrag. Wanneer u een rolcontainer bij MKB-afval.nl bestelt, ontvangt u die de volgende werkdag al op uw locatie. Wij werken met een vaste prijs voor het leveren en ledigen van uw rolcontainer. Een zogenaamde all-in prijs. Hierdoor loopt u nooit tegen onverwachtse kosten aan.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/m
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/m
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/m
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

De diverse afvalsoorten

Door verschillende afvalsoorten te scheiden kunt u geld besparen en bijdragen aan een beter milieu. Veel afvalsoorten zijn zeer goed te recycleren indien ze gescheiden worden aangeleverd. Het is daarom belangrijk dat u alleen het afval deponeert waarvoor u de container gehuurd heeft. Zo mag u dus geen glasafval gooien in de container voor papier en karton. 

MKB-afval.nl levert containers in verschillende formaten. Deze lopen uiteen van 240 tot 1700 liter inhoud. De afvalcontainers met een inhoud tot 660 liter kunnen door een gewone deur. De grotere containers van 1100 en 1700 liter kunnen helaas niet door een gewone deur en kunnen daardoor niet binnen een pand geplaatst worden.

Het legen van afvalcontainers in Amersfoort

Het legen van afvalcontainers in Amersfoort

In Amersfoort gelden dezelfde voorwaarden als in de rest van Nederland. De ledigingsdatum wordt vooraf met u afgestemd. U dient de container op de desbetreffende dag aan de openbare weg aan te bieden. Is dit bij u helaas niet mogelijk? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice en dan maken we samen een afspraak om de containers alsnog te legen. 

De frequentie waarmee de container geleegd dient te worden, hangt af van uw bedrijfsvoering en uw wensen. Wanneer u veel afval produceert, kunt u de container 2 keer per week laten legen. Indien er weinig afval vrij komt, kunt u de container één keer in de 4 weken laten legen. De frequentie waarmee de container wordt geleegd, bepaald u tijdens het bestellen van de container. Blijkt later dat dit niet vaak genoeg is? Dan kunt u bij MKB-afval.nl altijd gratis de frequentie aanpassen zodat de container vaker geleegd kan worden.

Container huren

Dit zeggen onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 875 reacties

Direct bereikbaar

Heeft u nog vragen over de diensten die wij aanbieden in Amersfoort? Onze collega's bij de klantenservice geven graag antwoord op uw vragen. Daarnaast kunt u even een blik werken bij de veel gestelde vragen. De kans bestaat dat uw vraag daar te vinden is, inclusief bijbehorend antwoord. Daarnaast zijn wij bereikbaar via de Live Chat, contactformulier, telefonisch, e-mail en WhatsApp.

Ons team staat voor u klaar!

Uw vragen worden direct beantwoord als u contact met ons opneemt. Wij zijn altijd bereid om u verder op weg te helpen. Dus schroom u niet en stel gerust uw vragen.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice