Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Container huren in Amersfoort

Wil je een container huren in Amersfoort voor al uw bedrijfsafval? MKB-afval heeft voor allerlei verschillende soorten afval de juiste rolcontainer. Als je bedrijfsafval laat inzamelen door MKB-afval kan je jaarlijks tot wel €750,- besparen.

Tarieven bekijken

Container voor verschillende afvalsoorten

Restafval
Restafval

Tot het restafval behoort al het vuil dat normaliter in de prullenbak wordt gegooid. Dit is afval dat verder niet meer gescheiden kan worden.

Lees meer over restafval
Restafval
Papier en karton

Een container speciaal voor al je papier en karton afval.

Lees meer over papier & karton
Restafval
Glas

In een container voor flessen en potjes. Deze afvalstroom is zeer goed te recyclen.

Lees meer over glas
Restafval
Organisch afval

Door je organisch afval apart te houden kunnen wij deze stroom composteren

Restafval
Archief vernietiging

Voor het deponeren van vertrouwelijke papieren kan je via onze partner Reisswolf.nl een container huren voor archief vernietiging.

De abonnementen voor MKB-afval

Wij werken met drie verschillende contracten: een contract dat maandelijks opzegbaar is, een contract met een looptijd van één jaar en een contract met een looptijd van twee jaar. Wanneer je een contract voor een langere periode afsluit bij ons, ontvang je een mooie korting op je maandbedrag. Wanneer je een rolcontainer bij MKB-afval bestelt, ontvang je deze gratis de volgende werkdag al op je locatie. Wij werken met een vaste prijs voor het leveren, huur en ledigen van je rolcontainer. Een zogenaamde all-in prijs. Hierdoor loop je nooit tegen onverwachtse kosten aan.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/m
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/m
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/m
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

De diverse afvalsoorten

Door verschillende afvalsoorten te scheiden kan je geld besparen en bijdragen aan een beter milieu. Veel afvalsoorten zijn zeer goed te recycleren indien ze gescheiden worden aangeleverd. Het is daarom belangrijk dat je alleen het afval deponeert waarvoor de container wordt gehuurd. Zo mag je bijvoorbeeld geen glasafval gooien in de container voor papier en karton. 

MKB-afval levert containers in verschillende formaten. Deze lopen uiteen van 240 tot 1700 liter inhoud. De afvalcontainers met een inhoud tot 660 liter kunnen door een gewone deur en eventueel binnen worden gezet. De grotere containers van 1100 en 1700 liter kunnen helaas niet door een gewone deur. 

Het legen van afvalcontainers in Amersfoort

Het legen van afvalcontainers in Amersfoort

In Amersfoort gelden dezelfde voorwaarden als in de rest van Nederland. De ledigingsdatum wordt vooraf met je afgestemd. Je zet de container op de desbetreffende dag aan de openbare weg. Is dit voor jou lastig of niet mogelijk? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice en dan maken we samen een afspraak om de containers alsnog te legen. 

De frequentie waarmee de container geleegd dient te worden, bepaal jezelf. Dit hangt af van de bedrijfsvoering en jouw wensen. Wanneer je veel afval produceert, kan je de container zelfs 2 keer per week laten legen. Indien er weinig afval vrij komt één keer in de 4 weken. De frequentie waarmee de container wordt geleegd, bepaal je tijdens het bestellen van de container. Blijkt later dat dit niet vaak genoeg is of jouw bedrijf is afhankelijk van een seizoen? Het is mogelijk om MKB-afval gratis de frequentie aan te passen zodat de container vaker of juist minder vaak geleegd kan worden.

Container huren

Dit zeggen onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 1460 reacties

prima

De Rots Totaalbouw

ik ben nieuw klant bij MKB Afval.nl weet niet gnoeg .

Naai Atelier ELEGANT

Direct bereikbaar

Heb je nog vragen over de diensten die wij aanbieden in Amersfoort? Onze collega's bij de klantenservice geven graag antwoord op al je vragen. Daarnaast kan je even een blik werken bij de veel gestelde vragen. De kans bestaat dat je vraag daar te vinden is, inclusief bijbehorend antwoord. Daarnaast zijn wij bereikbaar via de Live Chat, contactformulier, telefonisch, e-mail en WhatsApp.

Ons team staat voor je klaar!

Je vragen worden direct beantwoord als je contact met ons opneemt. Wij zijn altijd bereid om je verder op weg te helpen. Dus schroom niet en stel gerust al je vragen.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice