Heeft u hulp nodig?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens kantooruren meteen terug.
MKB-afval

Geen omkijken meer naar uw bedrijfafval

Alleen bij MKB-afval huurt u een restafvalcontainer tegen voordelige tarieven. Met hetzelfde gemak als online boodschappen doen, huurt u nu ook een rolcontainer voor uw bedrijf.

Rolcontainer huren
Wat is restafval?

Wat is restafval?

Restafval is de afvalstroom die overblijft nadat al het recyclebare afval is gescheiden. Onder restafval, wordt door ons afval verstaan, dat niet meer verder gescheiden kan worden. In veel gevallen is dit afval dat u normaliter in de prullenbak zou gooien. Afval dat in de restafvalcontainer wordt gegooid, kan niet verder gerecycled worden. Het verzamelde restafval wordt door MKB-afval tijdens verbranding omgezet in energie.    

Afvalbak bestellen

Heeft u restafval?

Het antwoord is simpel; elk bedrijf produceert restafval. Of het nu gaat om restafval van klanten of uw eigen medewerkers. Al het afval dat u in een prullenbak gooit, wordt gerekend tot restafval. Al die vuilniszakken met restafval, kunt u nu goedkoop en eenvoudig laten ophalen door MKB-afval.

Afvalbak bestellen

Welke afvalbakken kan ik huren?

Restafval
360 liter

Het grootste formaat op 2 wielen, iets groter dan het kleinere broertje van 240 liter. Hier passen 6 vuilniszakken in. Ook deze afvalbak past door een deur.

Afvalbak bestellen
Restafval
660 liter

Deze afvalbak staat op 4 wielen en is lekker compact. Hij past door een deur en er passen ongeveer 11 vuilniszakken in.

Afvalbak bestellen
Restafval
1100 liter

Voor de grootverbruiker hebben we deze ruime 1100 liter. Hij staat op 4 wielen en is groot genoeg om ongeveer 18 vuilniszakken in te gooien.

Afvalbakken bestellen
Restafval
1700 liter

De grootste afvalbak uit ons assortiment. Zeer geschikt voor horeca bedrijven of verzamelgebouwen. Er passen ongeveer 28 vuilniszakken in.

Afvalbak bestellen

Welke afvalsoorten hebben we nog meer

Restafval
Restafval

Restafval
Papier & karton

Restafval
Glas

Neem nu een rolcontainer van MKB-afval

Wanneer u het lastig vindt om de juiste keuze te maken helpen onze medewerkers van de klantenservice u graag bij het maken van deze keuze. Zij kunnen u advies geven over alle vragen die u heeft met betrekking tot het afvoeren van bedrijfsafval. De klantenservice is bereikbaar via Whatsapp, de telefoon, email en live chat.

Hoe kan ik een container bestellen?

Hoe kan ik een container bestellen?

Via de bestelpagina is het eenvoudig om een restafvalcontainer te huren. U maakt eerst uw keuze voor de soort rolcontainer die u wilt bestellen. In dit geval de restafvalcontainer. Daarna kunt u de keuze maken voor het formaat rolcontainer dat bij u past. 

Na de keuze van het gewenste formaat restafvalcontainer, maakt u een keuze voor de ophaalfrequentie. Dit kan variëren van 1 keer in de 4 weken tot 2 keer per week. Tussentijds is het mogelijk om de frequentie waarin uw restafvalcontainer wordt geleegd aan te passen. Dit kan van pas komen als blijkt dat uw ophaalfrequentie niet helemaal aansluit bij uw afvalproductie.

Rolcontainer bestellen

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice