Heeft u hulp nodig?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens kantooruren meteen terug.
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 358 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

WSL Productions

13-12-2017

Geweldig dienstverlening, een van de betere beslissingen die ik gemaakt heb! Komen aan je deur als bak niet buiten staat. Vragen worden snel beantwoord, leveringen gaan supersnel!

Anoniem

11-12-2017

Sinds 3 maanden klant. Alles was snel en correct geregeld. Facturatie loopt ook soepel. Kortom, tevreden.

Anoniem

11-12-2017

Wat problemen gehad met de dienst archiefvernietiging: - je kan wel maandelijks opzeggen, maar wel extra kosten als je dat binnen 6 maanden doet (staat in de voorwaarden, maar wie leest die... mijn fout) - maandelijks opzeggen betekent niet '30 dagen vóór einde contract' maar 'vóór de 1e van de kalendermaand' (kostte mij een maand extra) - onze adreswijziging werd door MKB niet goed doorgegeven aan de partij die de containers leegt, die vervolgens tegen ons mopperen dat ze op de verkeerde locatie geweest waren

Reactie MKB-afval

Geachte MKB-er, Bedankt voor uw beoordeling. Onze dienstverlening is inderdaad ingericht op een minimale samenwerking van 6 maanden, dit omdat wij kosten maken op het plaatsen en afvoeren van de containers. Verder zijn onze contracten inderdaad maandelijks opzegbaar met vanaf elke 1ste van de nieuwe maand. Kunt u nogmaals voorzien in uw adresgegevens, dan bekijken wij dat nogmaals eventjes. Hoor u graag, alvast bedankt. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Atelier van Middendorp

06-12-2017

Stipt op tijd met legen. Meedenkend als er gewisseld wordt van dienst of afnemer.

Molsberger-Groep vof

05-12-2017

gewoon goed

Neoli

05-12-2017

Erg fijn! Zorgeloos word je afval afgehaald, echt top!

Schaafsma

05-12-2017

Afval wordt altijd optijd opgehaald!

galecopperpark-sublime

04-12-2017

prima service ,snel bereikbaar

Anoniem

30-11-2017

Simpel, snel geregeld en duidelijk!

Het Nederlandsche Inkoopkantoor Deventer

04-12-2017

Sinds drie maanden ben ik klant bij dit bedrijf en alles verloopt volgens afspraak. Ook het wisselen naar een andere dag verliep vlekkeloos (om in afvaltermen te spreken:)

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice