Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval

8.8/10 1524 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Van Aggelen Paarden -Trainen en -Taxi

04-12-2021

Top!

Bouw- & Aannemingsbedrijf van den Hazel

30-11-2021

Op het moment dat je klant wordt is alles fantastisch maar op het moment dat er wat is wordt je niet geholpen

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u niet het gevoel heeft geholpen te zijn. Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben u een inhoudelijke e-mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

mike

25-11-2021

zeer en zeer slecht

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk dank voor uw review. Wij begrijpen uw onvrede, echter ligt de situatie toch anders. Wij versturen onze facturen elke eerste van de maand. U heeft 30 dagen de tijd om een factuur te betalen. Betaalt u deze factuur niet, ontvangt u een eerste herinnering. Wij wachten een paar werkdagen en mocht de betaling dan alsnog niet zijn voldaan, ontvangt u een tweede herinnering. Na 45 dagen zonder betaling zijn wij genoodzaakt de service voor het ledigen van de rolcontainer tijdelijk stop te zetten. Deze service stop hebben wij ingesteld in de hoop onze centjes alsnog te mogen ontvangen. Helaas hebben wij geen enkele betaling van u mogen ontvangen en zijn wij daarom genoodzaakt het dossier uit handen te geven aan een incassobureau. Hierna heeft u ons laten weten dat u het contract wil opzeggen. Dit is niet mogelijk. Graag ontvangen wij eerst de betalingen, voordat wij weer een service voor u uitvoeren. Wij hopen op een goede afloop. Mvg, Team MKB-afval.nl

Nick Hawkyard

26-11-2021

Absolute toppers

Ocl

25-11-2021

Goed

Toppiezorg

11-11-2021

Toppie!

Karinskoets

30-10-2021

Nog niet erg tevreden

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor de review. Wij zien dat het begin inderdaad stroef is verlopen. Om die reden hebben wij uw abonnement omgezet naar een zeer betrouwbare partij welke altijd meldingen maakt van de ledigingen, om zo transparantie te bieden. Het klopt dat wij met uw rolcontainer een maximum gewicht hanteren. Dit staat ook aangegeven in de algemene voorwaarden en wordt ook telefonisch of per e-mail toegelicht als daar naar gevraagd wordt. Wij vertrouwen op een fijne toekomstige samenwerking. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

123 Stitch

29-10-2021

Slechte service

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Wij betreuren deze situatie. Het is een ontzettend bedrijvige periode waarin, in uw geval, ook veel uitval is. Dit zorgt voor vertragingen en opschuivingen. U mag hier niet de dupe van zijn. Onze excuses hiervoor. Wij doen er alles aan om deze situatie zo snel mogelijk opgelost te krijgen en in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

VITA MAGNUS

03-11-2021

Goed

WaST Almelo

15-10-2021

Communicatie gaat goed.

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Wat goed dat u aangeeft dat de ledigingsdag niet uitkomt. Zojuist hebben wij u telefonisch gesproken en de ledigingsdag in overleg met u gewijzigd naar een andere dag die u beter uit komt. Fijn dat wij dit voor u konden oplossen. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice