Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval

8.7/10 1640 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

van Oostveen - van de Belt

24-05-2023

Wat een onmogelijk partij, eerst al moeite met het opzeggen van het abonnement die maandelijks opzegbaar zou zijn. Vervolgens eindelijk zover dat ze de container komen ophalen. Wij zetten de container netjes om 7:00 uur aan de straat, hele dag gewacht om vervolgens te horen (na zelf te bellen) dat ze al zijn geweest en er niemand op kantoor was. Niet te geloven!

Reactie MKB-afval

Beste, Dank voor uw review, jammer dat de dienstverlening niet wordt aanbevolen. Navraag bij de planning wijst uit dat uw order niet op aan de juiste wagen was gekoppeld, er heeft chauffeur bij de container gestaan alleen kon de chauffeur de container niet meenemen wegens ruimtegebrek. De volgende werkdag is uw container, uiteraard zonder extra kosten, gelukkig alsnog opgehaald door onze transporteur. Onze excuses voor het ongemak wat u heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval

captain jack

11-05-2023

doen wat ze beloven, aardige medewerkers

Zrób to sam

15-05-2023

ik raad aan

Frederiks Mannenmode

11-05-2023

Goede ervaringen, komen afspraken na en altijd op tijd! Makkelijk portaal om alles in te zien.

Annoniem, geen behoefte aan uiting van onze naam.

10-05-2023

Super! Gewoon volgens kalender geleegd, altijd correct. Eens gevraagd om extra lediging, ook zoals afgesproken. Afvaldiensverlening is niet iets waar je als ondernemer bezig mee wilt zijn, dat moet gewoon goed zijn, zonder geneuzel. En dat gaat perfect!

Praktijk aan de Geul ( eerder Praktijk Sint Pieter )

10-05-2023

Professionele dienstverlening

The Estate Office

10-05-2023

Goede service!

Pletsers internationaal transport kampen

01-05-2023

Zoals afgesproken tot nu toe top

Richard Den Braber

30-04-2023

Erg slechte service 2 keer betaald en container niet geleegd!!!! Inmiddels gebeld en nu afwachten of het as maandag wel lukt!!!

Reactie MKB-afval

Beste Richard, Bedankt voor uw review, jammer om te lezen dat u onze dienstverlening niet aanbeveelt. Blij dat uw container inmiddels is geledigd afgelopen maandag. Uw afgelopen ledigingen zijn inderdaad mislukt, navraag bij de planning wijst uit dat uw container niet aan de straat heeft gestaan ten tijde dat de chauffeur bij u op locatie was. De foto’s hiervan zijn met u gedeeld. Containers behoren, volgens dienstverlening, op ledigingsdagen aangeboden te worden aan de openbare weg. Op deze manier kan de chauffeur gemakkelijk bij de container om deze te ledigen. Nu alles duidelijk is bij u op locatie gaan wij ervoor om de volgende ledigingen volgens de gestelde afvalkalender te ledigen. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval

Zoet Hout Meubelmakerij

01-05-2023

Top

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice