Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval

8.8/10 1506 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Strik Beats

18-09-2021

Komen afspraken na. Duidelijke en overzichtelijke website.

Akkerbouwbedrijf Evenhuis

14-09-2021

Nu drie legingen gehad. Eerste keer vergeten door planning fout. Tweede keer goed. Derde keer vergeten door chauffeur, dus kan wel beter.

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Wij vinden het ontzettend vervelend dat het ledigen van uw rolcontainer niet geheel naar behoren verloopt. Dit is niet de dienstverlening die u van ons mag verwachten. Wij willen u hartelijk danken voor het maken van de meldingen en hebben de planning erop aangesproken. Wij vertrouwen erop dat uw rolcontainer, in de toekomst, volgens het ledigingschema geledigd zal worden. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Vereiken zonwering

15-09-2021

Super!!!!!!

Dagkholding en managment

30-08-2021

Kommer en kwel

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor de review. Wij vinden het vervelend dat de container niet volgens afspraak is geledigd. Per e-mail zijn wij tot een oplossing gekomen met u, wij zijn blij dat u als klant bij ons blijft. Wij kijken uit naar een fijne toekomstige samenwerking. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Otaru Bussum B.V.

25-07-2021

fantastich

sv Houtwijk

08-08-2021

Na mindere ervaringen met afvalverwerkers nu met MKB-afval.nl een bedrijf gevonden die zijn afspraken nakomt en "in één keer goed" tegen een billijke prijs.

Meubello

25-07-2021

Bagger

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor de review. Wat jammer dat u vindt dat wij ons bedrijf moeten verkopen. Uw negatieve beoordeling komt voort uit service stops vanwege openstaande betalingen. Wij hebben u eerder gemeld; als de facturen binnen de betalingstermijn worden betaald, kan de dienstverlening gewoon doorlopen. Op het moment dat de betalingen niet worden voldaan, zijn wij genoodzaakt de service tijdelijk stop te zetten. Wij zien de betalingen alsnog graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Remon , total strength

31-07-2021

Net 2/3 maanden lid maar halen de bak altijd netjes op

Haircontrast Nederland

30-07-2021

frustratie op frustratie

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring heeft gehad. Vandaag hebben wij u gesproken, de container zal maandag worden afgehaald. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Victor Vergoessen

25-07-2021

Prima! Maar de medewerkers namen een leeg bierkrat mee tijdens het legen van de container

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor de review. Wat vervelend dat dit is gebeurd. Wij hebben er een onderzoek naar opgestart, hartelijk bedankt voor de melding. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice