Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval

8.7/10 1613 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

van der Eijk

26-01-2023

prima

Het Vervolg

18-01-2023

Zeeer slecht , bak al 5 weken niet geleegd , elke week smoesje , volgende week krijgt u xtra lediging , zit nu al 5 weken te wachten. En dit was niet de 1e keer. Ik ben weg bij dit k. Bedrijf.

Reactie MKB-afval

Beste, Bedankt voor uw review. Er is inmiddels contact geweest en gezorgd voor een alternatief voor het afvoeren van uw afval. De route is ondergebracht bij een andere inzamelaar en de locatie van de rolcontainer is middels foto’s en een aanrijdroute duidelijk gemaakt voor de chauffeur. Hiermee gaan wij ervan uit dat de toekomstige ledigingen volgens schema uitgevoerd worden. Ook zijn wij blij dat u klant blijft bij ons. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval

Roba afbouw

13-01-2023

Goede service dik tevreden 👌

Van Poppel Liftservice

13-01-2023

Prima, zeer correct

B.S. de Piramide

17-01-2023

Goed duidelijk en snel

Hervormde gemeente Loosdrecht

09-01-2023

Alles zeer snel en duidelijk geregeld.

DecoMeubel

02-01-2023

Halen niet op, op afgesproken dagen

Reactie MKB-afval

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Wij vragen al onze klanten de rolcontainer aan de openbare weg aan te bieden. Dit is voor u helaas niet werkbaar, u biedt de rolcontainer op uw eigen terrein aan. Hierdoor wordt de rolcontainer soms gemist door de chauffeur. Wij hebben de uitvoeropmerking laten aanpassen, de gemiste ledigingen zijn ingehaald en wij zijn u financieel tegemoet gekomen (ondanks dat de ritten naar uw adres wel zijn gereden). Met vriendelijke groet, Team MKB-afval.nl

CV de drie platanen

31-12-2022

Positief wat echt super jammer is dat de glascontainer drie dagen een de weg moet staan. Dat is echt wel een dikke minpunt.

Schoonheidssalon renate

29-12-2022

Geweldig bedrijf afspraken kloppen dikke pluim

HFC Amersfoort

29-12-2022

ik ervaar het samenwerking heel goed. waar door ik ook jullie heb adviseert aan HFC Almere Buiten die nu ook klant is bij jullie.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice