Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 966 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Europe printing

14-11-2019

Fantastisch

Tandprothetische Praktijk Diets

12-11-2019

Goed geregeld zowel administratief als logistiek.

anonymous

08-11-2019

Communicatie is goed, ze komen elke keer prima hun afspraken na. En je hebt ruim de tijd om de betalingen te verrichten.

Jeroen

04-11-2019

Sinds het aangaan met het contract met MKB afval is het een drama. Container die niet geleegd worden terwijl deze wel aangeboden is. Na bellen wordt er beweerd dat de container niet is aangebonden dit is meerdere malen voorgevallen. Er wordt een extra lediging afgesproken echter wat niet verteld wordt dat de extra lediging duurder is. dan de reguliere

Reactie MKB-afval

Beste Jeroen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij betreuren het dat uw ervaring met onze dienstverlening niet geheel positief is. De container was vorige lediging helaas niet bereikbaar in verband met werkzaamheden zoals u heeft aangegeven. U heeft vervolgens de keuze gemaakt om gebruik te maken van een extra lediging, hier zitten kosten aan verbonden omdat deze buiten uw abonnementsfrequentie valt. Hier hebben wij tevens contact over gehad, de kosten van de extra lediging zijn gecrediteerd om u tegemoet te komen. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Kapsalon Lisette

03-11-2019

Alles snel geregeld en kliko is altijd op tijd leeg Professional bedrijf

Bakkerij Westerbos & Mens

31-10-2019

Prima servies

Haagse Sport Centrale

31-10-2019

Goede service aan de telefoon. Inlog account is overzichtelijk.

Martin

31-10-2019

Tien ik een verkeerd abonnement had afgesloten deed men niet moeilijk bij het aanpassen van het abonnement.

recobri groentechniek

31-10-2019

makkelijk te regelen duidelijke site en duidelijk en makkelijk mailcontact

Anoniem

30-10-2019

Heel tevreden met de snelle levering. Genoeg mogelijkheden om perfect af te stemmen op onze eigen situatie.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice