Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval

8.7/10 1688 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

autototaal eerbeek

12-01-2024

slecht

Reactie MKB-afval

Beste, Allereerst bedankt voor uw review. Navraag bij de planning wijst uit dat inderdaad een aantal keren niet is geledigd op uw adres. De keren dat de chauffeur voor 8:30 uur op uw locatie arriveerde is de container als niet aangeboden afgemeld. De keren dat de chauffeur na 8:30 uur op uw locatie arriveerde zijn alle ledigingen succesvol uitgevoerd. Kunt u aangeven waar de container staat voor 8:30 uur? Wellicht kunnen wij samen een nieuwe aanbiedlocatie afspreken. Zoals vermeld ligt onze venstertijd tussen 7:00 – 17:00 uur, binnen dit tijdvak dienen de containers aan de openbare weg aangeboden te worden. Als containers niet staan aangeboden kunnen wij deze helaas ook niet ledigen. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval

Cinthia Verboort

12-01-2024

Hele fijne ervaring!

NEXT company

10-01-2024

Zeer slecht uitgescholden door Sonja kok afspraken niet nagekomen

Reactie MKB-afval

Beste Jeffrey, Bedankt voor je review. Wij vinden het vervelend te lezen dat je het gesprek als onprettig hebt ervaren. Goed dat wij elkaar gesproken hebben en dat wij tot een oplossing zijn gekomen. Wij wensen jullie veel succes met de toekomstige bedrijfsvoering. Met vriendelijke groet, Thom Braaksma Teamleider e-business

Peter's Glaswas

03-01-2024

Niet slecht, kan beter

SIS

29-12-2023

Redelijk

Reactie MKB-afval

Beste Emiel, Bedankt voor je review. Als de bak geleegd is, is de bak inderdaad leeg. Wat betreft de communicatie over de ophaaldata. Bij aanvang van het abonnement krijgen jullie een ledigingskalender toegestuurd, deze kalender is ook te zien in het persoonlijk account op de website. Zo heb je altijd de meest recente kalender bij de hand. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval

Moerkerk Advies | Chris Moerkerk

03-01-2024

Top service, snel en vriendelijk

B&Bie Ons

09-08-2023

Het begon heel goed, totdat er geen antwoord meer komt op de mail

Joris

21-12-2023

slechte klantenservice

Reactie MKB-afval

Beste Joris, Bedankt voor je review. Zoals meerdere keren is aangegeven wordt onze dienstverlening uitgevoerd tussen 7:00 - 17:00 uur. Containers dienen, op de dag van ledigen, ook tussen deze tijden aangeboden. Jullie gaan als bedrijf open vanaf 8:30 uur, helaas is het in jullie regio zo dat de wagen al voor deze tijd langskomt. Hierdoor is het noodzakelijk dat de containers eerder die dag of een avond van tevoren worden aangeboden om te voorkomen dat de container niet wordt geledigd. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval

Aarts Machinebouw

19-12-2023

Prima , geen minpunten

Max

07-12-2023

Ik heb ongeveer 1 jaar prettig gewerkt met MKB-Afval. De chauffeur kwam netjes de vuilnisbak ophalen maar toen wij verhuisde werd het een stuk minder. De nieuwe chauffeur weigert om de vuilnisbak binnen op te halen (weet ik na lang contact per mail). Hierdoor is onze container niet geleegd. Als je dit extra aan wilt vragen dan proberen ze je meer te laten betalen dan je contract. ERG SLECHTE SERVICE!

Reactie MKB-afval

Beste Max, Bedankt voor je review. Het binnen ophalen van de container is geen standaard service binnen onze dienstverlening, dit wordt ook duidelijk gecommuniceerd in de verstuurde informatie bij aanvang van de abonnementen. Containers dienen, binnen de venstertijd, tussen 7:00-17:00 uur aan de openbare weg te staan bij het door u doorgegeven adres. Ook als de container, zoals u per mail aangeeft, vanwege de storm binnen stond. Mocht de container, vanwege een storm oid omwaaien, kunt u ons altijd contacten om door te geven dat de container eenmalig binnen staat, dan kunnen wij deze melding doorzetten naar de chauffeur. Verder zien wij geen eerdere adresregels staan in jullie account, wellicht dat uw vorige inzamelaar de container binnen kwam halen? Het inplannen van extra ledigingen brengt inderdaad extra kosten met zich mee. Wij hebben je een voorstel gedaan om voor een gereduceerd tarief een extra lediging te plannen, dit was helaas niet voldoende voor jullie. Wij zien de container graag, volgens dienstverlening, aan de straat staan zodat deze netjes geledigd kan worden. Met vriendelijke groet, Team MKB-afval

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice