Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Kosten bedrijfsafval

Kosten bedrijfsafval

Bespaar op je bedrijfsafval met lage kosten

Veel bedrijven betalen te veel voor het inzamelen en afvoeren van hun bedrijfsafval. Bij MKB-afval krijg je daarentegen bakken met voordeel. Zo zijn onze prijzen voor bedrijfsaval voordelig én doen wij er alles aan om top service te verlenen. Bij onze klantenservice hoef je niet te wachten en krijg je direct de juiste persoon aan de lijn.

Tarieven bekijken

Bedrijfsafval scheiden

Bij MKB-afval.nl vinden we het scheiden van bedrijfsafval belangrijk. Je kunt dan ook verschillende soorten bedrijfscontainers bij ons huren. Onder andere bedrijfscontainers voor restafval en glas, maar ook helpen we bedrijven bij het inzamelen van plastic afval.

Verschillende soorten bedrijfsafval

Restafval
Restafval bedrijven

Een groot deel van het afval van bedrijven valt onder restafval. Dit is al het afval dat je normaal gesproken in de prullenbak gooit.

Lees meer over restafval
Restafval
Glas bedrijfsafval

In onze bedrijfscontainers voor glas kun je al je flessen en glazen potjes kwijt. Dit is een ideale optie voor de horeca. Al het glas wordt gerecycled tot nieuw bruikbaar glas.

Lees meer over glas
Restafval
Plastic bedrijfsafval

Onder plastic bedrijfsafval vallen niet alleen plastic verpakkingen, maar ook metalen verpakkingen en drinkpakken (PMD). Voor het plastic afval inzamelen voor bedrijven hebben wij bij MKB-afval (nog) geen landelijke dekking. Vraag daarom onze klantenservice naar de mogelijkheden voor plastic bedrijfsafval bij jou in de buurt.

Abonnementen bedrijfsafval

Bij MKB-afval werken we met drie verschillende soorten abonnementen voor bedrijfsafval. Het eerste contract is maandelijks opzegbaar, het tweede contract heeft een looptijd van één jaar en het derde contract heeft een looptijd van twee jaar. De kosten voor het huren van een container voor bedrijfsafval nemen af als je een contract voor een langere periode afsluit. Bij het contract voor één jaar ontvang je namelijk een korting van 5% op het maandbedrag en bij het contract van twee jaar een korting van 10%. Wanneer je een afvalcontainer bestelt voor jouw bedrijfsafval, ontvang je deze gratis de volgende werkdag al bij jou op locatie.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen
Bedrijfsafval ophalen

Bedrijfsafval ophalen

Voor het ophalen van jouw bedrijfsafval, spreken we vooraf een datum met je af. Op de desbetreffende dag zet je de container aan de openbare weg. Is dit voor jou niet mogelijk? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice en zullen we in overleg bespreken wat de beste oplossing is om jouw bedrijfsafval op tijd af te voeren.

De frequentie van het inzamelen van bedrijfsafval, bepaal je zelf. Dit is afhankelijk van de bedrijfsvoering en van jouw wensen. Produceer je bijvoorbeeld veel afval, dan kan je de bedrijfscontainer zelfs twee keer per week laten legen. Indien er weinig afval vrijkomt, is één keer in de vier weken wellicht voldoende. Tijdens het bestellen van jouw bedrijfsafval container, bepaal je de frequentie waarmee de container wordt geleegd. Blijkt dit later niet voldoende te zijn of zit je in een sector welke afhankelijk is van de seizoenen? Dan is het mogelijk om gratis de frequentie aan te passen zodat jouw bedrijfsafval vaker wordt opgehaald of juist minder vaak.

 

Landelijke dekking voor het afval van bedrijven in Nederland

Wij van MKB-afval hebben voor het leveren van rolcontainers én het ophalen van bedrijfsafval (restafval, glasafval en papier en karton) een landelijke dekking. Zo kunnen wij bedrijven door heel Nederland van dienst zijn bij het afvoeren van hun bedrijfsafval. De afvalsoorten waarvoor wij (nog) geen landelijke dekking hebben zijn organisch afval en PMD / plastic bedrijfsafval. Vraag onze klantenservice gerust naar de mogelijkheden wanneer je hier vragen over hebt, wij helpen je graag verder!

Klantenservice MKB-afval

Jij bepaalt


Wat je betaalt

Jij beslist


hoe vaak we 'm legen

Vandaag besteld


Morgen op de stoep

Wat vinden klanten van ons?

8.8 Op basis van 1506 reacties

Komen afspraken na. Duidelijke en overzichtelijke website.

Strik Beats

Nu drie legingen gehad. Eerste keer vergeten door planning fout. Tweede keer goed. Derde keer vergeten door chauffeur, dus kan wel beter.

Akkerbouwbedrijf Evenhuis

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice