Heeft u hulp nodig?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens kantooruren meteen terug.
MKB-afval

Één afvalbak huren

Met een afvalbak van MKB-afval heeft u geen omkijken meer naar uw bedrijfsafval. Wij leveren afvalbakken in heel Nederland. Een afvalbak bestellen is zeer eenvoudig. Op deze pagina leest u alles over het huren van een afvalbak bij MKB-afval. Heeft u vragen? Onze klantenservice staat op werkdagen direct voor u klaar.

Rolcontainer huren

Welke afvalbak huren?

Restafval
240 liter

Het kleinste formaat op 2 wielen. Er passen ongeveer 4 vuilniszakken in. Deze afvalbak past door een deur.

Afvalbak bestellen
Restafval
360 liter

Het grootste formaat op 2 wielen, iets groter dan het kleinere broertje van 240 liter. Hier passen 6 vuilniszakken in. Ook deze afvalbak past door een deur.

Afvalbak bestellen
Restafval
660 liter

Deze afvalbak staat op 4 wielen en is lekker compact. Hij past door een deur en er passen ongeveer 11 vuilniszakken in.

Afvalbak bestellen
Restafval
1100 liter

Voor de grootverbruiker hebben we deze ruime 1100 liter. Hij staat op 4 wielen en is groot genoeg om ongeveer 18 vuilniszakken in te gooien.

Afvalbakken bestellen
Restafval
1700 liter

De grootste afvalbak uit ons assortiment. Zeer geschikt voor horeca bedrijven of verzamelgebouwen. Er passen ongeveer 28 vuilniszakken in.

Afvalbak bestellen

Welke afvalsoorten mogen er in de afvalbak?

Restafval
Restafval

Restafval
Papier & karton

Restafval
Glas

Advies van onze klantenservice

Onze klantenservice helpt u graag bij de juiste afvalbak huren. Wij begrijpen dat een afvalbak huren geen dagelijkse bezigheid is. Onze klantenservice kan u assisteren bij het maken van de juiste keuzes voor de verschillende soorten bedrijfsafval. Wij zijn bereikbaar via Whatssap, email, telefoon en live chat.

Afvalbak bestellen
Afvalbak legen

Afvalbak legen

Het aantal keer dat de afvalbak geleegd dient te worden door MKB-afval.nl kunt u aangeven op de bestelpagina. U kunt kiezen om de afvalbak een keer in de 4 weken te laten legen tot 2 keer per week. Wanneer na een periode blijkt dat het aantal keer dat de afvalbak geleegd wordt niet helemaal aansluit bij uw afvalproductie is dit tussentijds aan te passen. Wanneer u onverwachts met volle afvalbakken zit kunt u deze tussentijds laten legen door contact op te nemen met de klantenservice. Dit kunt u ook aangeven in de MKB-afval account voor klanten.

Afvalbak bestellen

Neem nu een rolcontainer van MKB-afval

Overstappen naar MKB-afval.nl is in veel gevallen voordelig. Wij helpen u graag bij het regelen van deze overstap. Wij kunnen voor u een opzegbrief opstellen zodat u alleen uw handtekening onder deze brief hoeft te zetten en deze op te sturen naar uw huidige afvalinzamelaar. Wanneer uw abonnement bij uw huidige afvalinzamelaar afloopt zullen wij ervoor zorgen dat een nieuwe afvalbak van MKB-afval.nl bij u op locatie klaar staat.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice