Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

MKB-afval.nl voor kantoren

Ook voor kantoren, zelfstandig of verzamelgebouw heeft MKB-afval.nl altijd de juiste rolcontainers op voorraad!

Tarieven bekijken

De perfecte combinatie

Papier en karton of restafval

MKB-afval.nl heeft al vele kantorenĀ mogen verwelkomen en daar leren wij van. We zien dat kantoren behoefte hebben aan een ruime rolcontainer voor al hun papier- en kartonafval. De container met een inhoud van 660 liter is hier ideaal voor en past tevens door een deur. Dit kan erg handig zijn voor kantoren in een verzamelgebouw.

Naast papierĀ en kantoor biedt MKB-afval.nl ook rolcontainer aan voor restafval. Hier kunnen kantoren al het overige afval in kunnen doen. Deze afvalstroom is op kantoren vaak minder groot dan het papier- en kartonafval. Om die reden kan uw kantoor al genoeg hebben aan een kleine container van 240 liter voor uw restafval. Deze container kunt u tevens binnen het pand plaatsen.

Deze kantoren gingen u voor


cdcf.png
cdcds.png
vfdvf.png
cdscd.png
fdvfdvf.png

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.7 Op basis van 1640 reacties

Wat een onmogelijk partij, eerst al moeite met het opzeggen van het abonnement die maandelijks opzegbaar zou zijn. Vervolgens eindelijk zover dat ze de container komen ophalen. Wij zetten de container netjes om 7:00 uur aan de straat, hele dag gewacht om vervolgens te horen (na zelf te bellen) dat ze al zijn geweest en er niemand op kantoor was. Niet te geloven!

van Oostveen - van de Belt

doen wat ze beloven, aardige medewerkers

captain jack

Wij helpen u graag verder!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Laat u dan adviseren door onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, e-mail en uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice