Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

MKB-afval.nl voor elke winkel

Heeft u een bakkerij, supermarkt of fashion boutique? Wij van MKB-afval.nl hebben altijd de juiste rolcontainer voor u op voorraad!

Tarieven bekijken

De perfecte keuze

Restafval of papier en karton

MKB-afval.nl heeft al veel winkels mogen verwelkomen en daar leren wij van. Onze klanten met een winkel kiezen vaak voor een restafval rolcontainer. Aangezien er in winkels veel restafval vrij komt, kiezen zij regelmatig voor afvalcontainer met een inhoud van 660 liter. Het voordeel van deze rolcontainer is dat hij ook eventueel binnen kan staan. Deze afvalbak past namelijk gemakkelijk door een normale deuropening.

Naast een restafval rolcontainer wordt er ook vaak gekozen voor een extra papier rolcontainer in een klein formaat. Deze kleine containers zijn namelijk handig om verpakkingsmateriaal in te gooien. Zo bespaart u op uw restafval rolcontainer, omdat u minder ruimte kwijt bent door papier en karton. Papier- en kartonafval neemt immers veel ruimte in beslag waardoor de container gauw vol komt te zitten. Door dit te scheiden van uw restafval, kan er meer afval in die container. Bovendien is de afvalstroom van papier en karton goed door ons te recycleren. Daarom zijn de prijzen van deze rolcontainer zeer voordelig en is het de moeite waard om deze rolcontainer er extra bij te nemen.

Deze winkels gingen u voor


fgxysufcgdw.png
utrju.png
cdwcd.png
vrev.png
vfdvfd.png

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 835 reacties

Wij helpen u graag verder!

Indien u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Laat u bijvoorbeeld adviseren door onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar via telefoon, WhatsApp, Live Chat en e-mail.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice