Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Geen omkijken naar bedrijfafval dankzij restafvalcontainer

Alleen bij MKB-afval huurt u een restafvalcontainer tegen voordelige tarieven. Met hetzelfde gemak als online boodschappen doen, huurt u nu ook een rolcontainer voor uw bedrijf.

Rolcontainer huren
Wat is restafval?

Wat is restafval?

Restafval is de afvalstroom die overblijft nadat al het recyclebare afval is gescheiden. Onder restafval wordt door ons afval verstaan dat verder niet meer gescheiden kan worden. In veel gevallen is dit afval dat u normaliter in de prullenbak zou gooien. Afval dat in de restafvalcontainer wordt gegooid, kan helaas niet verder gerecycled worden. Het verzamelde restafval wordt door MKB-afval.nl tijdens de verbranding omgezet in energie.    

Restafvalcontainer bestellen

Heeft u restafval?

Het antwoord is simpel: elk bedrijf produceert restafval. Of het nu gaat om restafval van klanten of uw eigen medewerkers. Al het afval dat u in een prullenbak gooit, wordt gerekend tot restafval. Al die vuilniszakken met restafval kunt u nu goedkoop en eenvoudig laten ophalen door MKB-afval.nl.

Afvalbak bestellen

Welke containers kan ik huren?

360 liter
360 liter

Het grootste formaat op twee wielen. Deze container is iets groter dan het kleinere broertje van 240 liter. Hier passen ongeveer 6 vuilniszakken in. Deze afvalbak past tevens door een deur.

Afvalbak bestellen
660 liter
660 liter

Deze afvalbak staat op vier wielen en is lekker compact. Ondank zijn grootte past deze bak nog steeds door een deur. Bovendien passen er ongeveer 11 vuilniszakken in.

Afvalbak bestellen
1100 liter
1100 liter

Voor de grootverbruiker hebben we deze ruime 1100 liter. Hij staat op vier wielen en de bak is groot genoeg om ongeveer 18 vuilniszakken in te gooien.

Afvalbakken bestellen
1700 liter
1700 liter

Dit is de grootste afvalbak uit ons assortiment. Dit formaat rolcontainer is zeer geschikt voor horeca bedrijven of verzamelgebouwen. Er passen ongeveer 28 vuilniszakken in.

Afvalbak bestellen

Welke afvalsoorten hebben we nog meer?

Restafval
Restafval

Dit is het afval dat u normaliter in de prullenbak deponeert.

Papier en karton
Papier en karton

Deze afvalstroom spreekt voor zich. Denk hierbij aan verpakkingsmateriaal, keukenpapier of servetten.

Glasafval
Glasafval

Glasafval is goed te recycleren. Al uw onbruikbare glas mag in deze container gegooid worden.

Bestel nu uw restafvalcontainer van MKB-afval.nl

Wanneer u het lastig vindt om de juiste keuze te maken, helpen onze medewerkers van de klantenservice u graag bij het maken van deze keuze. Zij kunnen u advies geven over alle vragen die u heeft met betrekking tot het afvoeren van bedrijfsafval. De klantenservice is bereikbaar via WhatsApp, de telefoon, e-mail en Live Chat.

Hoe kan ik een container bestellen?

Hoe kan ik een container bestellen?

Via de bestelpagina van MKB-afval.nl is het eenvoudig om een restafvalcontainer te huren. U maakt eerst uw keuze voor de soort rolcontainer die u wilt bestellen. In dit geval de restafvalcontainer. Daarna kunt u de keuze maken voor het formaat rolcontainer dat bij u past. 

Na de keuze van het gewenste formaat restafvalcontainer, beslist u de ophaalfrequentie. Dit kan variëren van 1 keer in de 4 weken tot 2 keer per week. Tussentijds is het mogelijk om de frequentie waarin uw restafvalcontainer wordt geleegd aan te passen. Dit kan van pas komen als blijkt dat uw ophaalfrequentie niet helemaal aansluit bij uw afvalproductie.

Rolcontainer bestellen

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice