Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
€6,95 p/m

Container huren in Alkmaar

Voor al uw bedrijfsafval in Alkmaar

  • Per maand opzegbaar

  • Bespaar tot €750,-

  • Vandaag besteld, morgen (gratis) geleverd in Alkmaar

  • Klantenservice direct bereikbaar

  • All-in prijs, vast maandbedrag

Bedrijfsafval Alkmaar

Bedrijfsafval Alkmaar

Voor alle ondernemers in Alkmaar!

Bent u op zoek naar een rolcontainer voor uw bedrijfsafval in Alkmaar? MKB-afval levert containers in Alkmaar aan alle soorten organisaties zonder restricties. De afval containers zijn in Alkmaar te huren voor diverse soorten bedrijfsafval, waaronder organisch afval, papier of karton, archiefvernietiging, glas en restafval. Naast Alkmaar worden de rolcontainers ook door de rest van Nederland geleverd, met uitzondering van de Waddeneilanden. Dus zoek niet verder en bestel de meest geschikte container voor al uw bedrijfsafval in Alkmaar bij MKB-afval.nl!

Tarieven bekijken

Container huren in Alkmaar, snel en eenvoudig!

Bij MKB-afval kun je in een paar simpele stappen al een container huren voor uw bedrijfsafval in Alkmaar en omgeving. Als eerste selecteert u welk soort afval u wilt laten afvoeren door ons. Alleen de gekozen afvalsoort mag in de container gedeponeerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor containers voor het inleveren van restafval in Alkmaar, het inleveren van glasafval of het inleveren van oud papier in Alkmaar. Kies de bijpassende container voor uw vuil. Vervolgens kiest u welk formaat rolcontainer het beste aansluit bij uw wensen. Hierbij kunt u kiezen uit rolcontainers met een inhoud van 240 tot 1700 liter. De containers met een inhoud van 240 tot en met 660 liter zijn door een normale deuropening naar binnen te rijden. De rolcontainers van 1100 en 1700 liter passen helaas niet door een gewone binnendeur. Deze kunnen wel buiten worden geplaatst of door een bredere deuropening naar binnen worden gereden. Tot slot dient u een keuze te maken wat het legen van de containers betreft. U beslist de frequentie waarmee wij uw bedrijfsafval in Alkmaar komen ophalen. U kunt bij MKB-afval.nl de container maximaal 2 keer per week tot minimaal 1 keer in de vier weken laten legen. Wanneer u tussentijds constateert dat een andere ophaalfrequentie beter aansluit bij uw bedrijfsvoering, dan is dit eenvoudig aan te passen. U kunt dit zelf doen in uw account van MKB-afval.nl. Daarnaast is het tevens mogelijk om dit te regelen met onze klantenservice.

Restafval Alkmaar
Restafval Alkmaar

Restafval heeft betrekking op het afval dat u en uw klanten doorgaans in een prullenbak deponeren en dat niet verder gescheiden kan worden. Voor restafval hebben wij passende containers in Alkmaar.

Lees meer over restafval
Papier en karton Alkmaar
Papier en karton Alkmaar

Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie kan veel ruimte in beslag nemen in de container. Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval. Daarnaast bespaart dit u ook de moeite om zelf oud papier weg te brengen in Alkmaar.

Lees meer over papier en karton
Glasafval Alkmaar
Glasafval Alkmaar

Glasafval kan goed gerecycleerd worden. Gooi het glas daarom in een aparte rolcontainer. Op die manier kunnen wij het gemakkelijk verwerken tot nieuw glas.

Lees meer over glas
Voordelig container huren in Alkmaar
{ else

Voordelig container huren in Alkmaar

}

MKB-afval.nl biedt veel voordelen ten opzichte van andere afvalinzamelaars. Zo kunt u bij ons kiezen voor een abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Zo bent u niet aan lange contracten geboden. Daarnaast leveren wij van MKB-afval.nl altijd de volgende werkdag al de rolcontainer op locatie voor uw bedrijfsafval in Alkmaar. Wanneer u dus vandaag een rolcontainer besteld voor uw bedrijf in Alkmaar en omgeving, dan staat deze de volgende werkdag voor de deur.

Daarbij kunt u ook nog eens geld besparen door met ons in zee te gaan. Als u samenwerkt met MKB-afval.nl, bent u de gemeente geen bedrijfsreinigingsrecht of afvalstoffenheffing meer verschuldigd. MKB-afval.nl is namelijk een erkende afvalinzamelaar. Hierdoor kunt u jaarlijks tot wel €750,- besparen die u anders uitgegeven had aan heffingen van de gemeente.

 

Daarnaast werkt MKB-afval.nl altijd met overzichtelijk all-in tarieven waardoor u nooit achteraf tegen onverwachte kosten aanloopt. Onze all-in prijs wil zeggen dat de prijs die u ziet inclusief alles is. De transportkosten, de verwerking van het afval en de huur van de container zit dus met andere woorden al bij het tarief inbegrepen.

Lees meer over een abonnement

Afval scheiden in Alkmaar

Hoe werkt het hier?

In elke gemeente zijn de zaken omtrent afval weer net iets anders geregeld en het is dan ook belangrijk goed op de hoogte te zijn. Wanneer wordt afval opgehaald in Alkmaar, waar kun je oud papier wegbrengen in Alkmaar en hoe gaat het bijvoorbeeld met het afval scheiden in Alkmaar? Wij helpen je naast bedrijfsafval, ook graag bij dit soort vragen en alles omtrent afval in Alkmaar.

 

Afvalkalender Alkmaar

Ten eerste het ophalen van de containers. In de Afvalkalender Alkmaar kun je je postcode invoeren en zien wanneer gemeente Alkmaar afval komt ophalen. De afvalkalender gemeente Alkmaar kun je per maand inzien, maar je kunt deze ook per jaar bekijken en zelfs exporteren naar je eigen agenda om zo nooit te vergeten je vuilnis buiten te zetten.

 

Afval scheiden in Alkmaar

Door te werken met milieustraten is Alkmaar volledig ingericht op het scheiden van afval. Zo kun je hier gescheiden je papier, karton, glas en textiel wegbrengen. De milieustraten zijn op diverse plekken in de stad te vinden.

 

Groot Afval Alkmaar

Is je afval te groot om in een standaard container te stoppen en te groot voor de milieustraten, dan is het ook mogelijk om voor grofvuil of groot afval in Alkmaar een afspraak te maken dit aan huis te laten ophalen of je kiest ervoor zelf je afval weg te brengen. Om zelf afval te storten in Alkmaar, kun je bijvoorbeeld naar het afvalbrengstation aan de Kitmanstraat 26. Ook kun je ervoor kiezen om voor groot en grof afval een bouwcontainer te huren. De containers van Afval.nl kun je gemakkelijk en snel bestellen. Afval.nl beschikt over verschillende formaten containers, van 3 m3 tot 9 m3, die je voor een all-in prijs kunt huren. Meer informatie nodig? Bekijk hier de tarieven voor containers bij Afval.nl.

Veelgestelde vragen over MKB Afval Alkmaar

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Wat is bij MKB-afval de opzegtermijn?

Je kan bij MKB-afval per maand uw abonnement opzeggen, tenzij je hebt gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting, twee jarig met 10% korting of drie jarig abonnement met 12% korting. Dan dien je minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging word je abonnement met dezelfde looptijd (EN met dezelfde korting :-) ) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met overstappen zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Verder nog vragen?

Onze klantenservice helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot uw bedrijfsafval. Ze zijn door hun ervaring zeer goed in staat om in te schatten welke rolcontainer het beste aansluit bij uw bedrijf. Onze klantenservice is bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, telefoon en e-mail. Daarnaast kunt u ook even kijken bij de veel gestelde vragen. Er bestaat een kans dat uw dringende vraag daartussen staat.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice