Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
€4,95 p/m

Container huren in Alkmaar

Voor al uw bedrijfsafval

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen (gratis) geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Voor alle ondernemers in Alkmaar

Voor alle ondernemers in Alkmaar

Bent u op zoek naar een rolcontainer voor uw bedrijfsafval in Alkmaar? MKB-afval.nl levert containers aan alle soorten organisaties zonder restricties. Wij kunnen u containers leveren voor diverse soorten bedrijfsafval, waaronder organisch afval, papier of karton, archiefvernietiging, glas en restafval. De rolcontainers leveren wij door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Dus zoek niet verder en bestel snel de meest geschikte container voor al uw bedrijfsafval bij MKB-afval.nl!

Tarieven bekijken

Eenvoudig containers huren in Alkmaar

Bij MKB-afval.nl kunt u in een paar simpele stappen al een container huren voor uw bedrijfsafval in Alkmaar en omgeving. Als eerste selecteert u welk soort afval u wilt laten afvoeren door ons. Alleen de gekozen afvalsoort mag in de container gedeponeerd worden. Kies daarom de bijpassende container voor uw vuil. Vervolgens kiest u welk formaat rolcontainer het beste aansluit bij uw wensen. Hierbij kunt u kiezen uit rolcontainers met een inhoud van 240 tot 1700 liter. De containers met een inhoud van 240 tot en met 660 liter zijn door een normale deuropening naar binnen te rijden. De rolcontainers van 1100 en 1700 liter passen helaas niet door een gewone binnendeur. Deze kunnen wel buiten worden geplaatst of door een bredere deuropening naar binnen worden gereden. Tot slot dient u een keuze te maken wat het legen van de containers betreft. U beslist de frequentie waarmee wij uw bedrijfsafval komen ophalen. U kunt bij MKB-afval.nl de container maximaal 2 keer per week tot minimaal 1 keer in de vier weken laten legen. Wanneer u tussentijds constateert dat een andere ophaalfrequentie beter aansluit bij uw bedrijfsvoering, dan is dit eenvoudig aan te passen. U kunt dit zelf doen in uw account van MKB-afval.nl. Daarnaast is het tevens mogelijk om dit te regelen met onze klantenservice.

Restafval
Restafval

Het afval dat u en uw klanten doorgaans in een prullenbak deponeren.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie kan veel ruimte in beslag nemen in de container. Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval.

Lees meer over papier en karton
Glasafval
Glasafval

Glasafval kan goed gerecycleerd worden. Gooi het glas daarom in een aparte rolcontainer. Op die manier kunnen wij het gemakkelijk verwerken tot nieuw glas.

Lees meer over glas
Voordelig container huren in Alkmaar

Voordelig container huren in Alkmaar

MKB-afval.nl biedt veel voordelen ten opzichte van andere afvalinzamelaars. Zo kunt u bij ons kiezen voor een abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Zo bent u niet aan lange contracten geboden. Daarnaast leveren wij van MKB-afval.nl altijd de volgende werkdag al de rolcontainer op locatie. Wanneer u dus vandaag een rolcontainer besteld voor uw bedrijf in Alkmaar en omgeving, dan staat deze de volgende werkdag voor de deur.

Daarbij kunt u ook nog eens geld besparen door met ons in zee te gaan. Als u samenwerkt met MKB-afval.nl, bent u de gemeente geen bedrijfsreinigingsrecht of afvalstoffenheffing meer verschuldigd. MKB-afval.nl is namelijk een erkende afvalinzamelaar. Hierdoor kunt u jaarlijks tot wel €750,- besparen die u anders uitgegeven had aan heffingen van de gemeente.

 

Daarnaast werkt MKB-afval.nl altijd met overzichtelijk all-in tarieven waardoor u nooit achteraf tegen onverwachte kosten aanloopt. Onze all-in prijs wil zeggen dat de prijs die u ziet inclusief alles is. De transportkosten, de verwerking van het afval en de huur van de container zit dus met andere woorden al bij het tarief inbegrepen.

Lees meer over een abonnement

Onze abonnementen

MKB-afval.nl werkt met drie soorten abonnementen: een maandelijks opzegbaar abonnement, een eenjarig abonnement en een tweejarig abonnement. Wanneer u een abonnement afsluit met een langere looptijd, krijgt u mooie kortingen op het totale maandbedrag dat u ons verschuldigd bent. Wilt u liever niet aan een contract van 1 of 2 jaar vastzitten? Dan kunt u kiezen voor het maandelijkse abonnement. Dit abonnement kan per maand worden opgezegd. Zo zit u nergens aan vast.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Wat is bij MKB-afval de opzegtermijn?

Je kan bij MKB-afval per maand uw abonnement opzeggen, tenzij je hebt gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting of een twee jarig abonnement met 10% korting. Dan dien je minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging word je abonnement met dezelfde looptijd (EN met dezelfde korting :-) ) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met overstappen zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 1460 reacties

prima

De Rots Totaalbouw

ik ben nieuw klant bij MKB Afval.nl weet niet gnoeg .

Naai Atelier ELEGANT

Verder nog vragen?

Onze klantenservice helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot uw bedrijfsafval. Ze zijn door hun ervaring zeer goed in staat om in te schatten welke rolcontainer het beste aansluit bij uw bedrijf. Onze klantenservice is bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, telefoon en e-mail. Daarnaast kunt u ook even kijken bij de veel gestelde vragen. Er bestaat een kans dat uw dringende vraag daartussen staat.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice