Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval
4,95 p/m

Afvalcontainer huren in Almere

Voor al uw bedrijfsafval

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Voor alle ondernemers in Almere

Voor alle ondernemers in Almere

Heeft u een bedrijf in of nabij Almere? Dan huurt u gemakkelijk een afvalcontainer bij MKB-afval.nl. U kunt bij ons afvalcontainers huren voor alle verschillende soorten afval. Heeft u een container nodig? Huur die dan gemakkelijk en snel bij MKB-afval.nl.

Ook als u snel een afvalcontainer wilt huren in Almere, bent u bij ons aan het juiste adres. Als u vandaag een afvalcontainer huurt, wordt deze morgen al geleverd! Bij ons huurt u een afvalcontainer in Almere voor een vaste prijs. Wij noemen dat ook wel een all-in tarief. Dat wil zeggen dat u voor het leveren en legen van de container niets extra's betaald: het zit al bij de prijs inbegrepen. Het tarief waar u bij het bestellen op wordt geattendeerd, is dus voor de volledige service.

Bij MKB-afval.nl vindt u allerlei verschillende formaten containers en de diverse soorten afval waar de containers voor gehuurd kunnen worden. Wilt u afvalcontainers huren in Almere? Met een paar eenvoudige stappen heeft u binnen een mum van tijd een container gehuurd. Geen vervelende lange contracten én de maandelijks de mogelijkheid om op te zeggen? Bij MKB-Afval.nl kan het.

 

Tarieven bekijken

Dé afvalcontainer voor uw bedrijf

Bij MKB-afval.nl kunt u ook afvalcontainers huren voor alle soorten bedrijfsafval. De maandtarieven voor het huren van een afvalcontainer in Almere zijn bij MKB-afval.nl zeer scherp. Bij ons kunt u afvalcontainers huren voor restafval, voor glazen flessen, maar ook voor groenafval. Voor elk van de genoemde afvalsoorten geldt een andere prijs. Wanneer u een afvalcontainer bestelt dient u aan te geven voor welk soort afval u de container wilt gaan huren. Gedurende de huur van de containers dient u alleen het soort afval te deponeren dat u van tevoren heeft aangegeven. U helpt ons op deze manier om het afval gescheiden te houden, zodat dit vervolgens gemakkelijk te recycleren is. Een afvalcontainer huren in Almere kan ook voor verschillende soorten afval. Mocht u verschillende soorten afval kwijt willen, dan kunt u ervoor kiezen om meerdere containers bij ons te huren. Daarmee kunt u al een hoop geld besparen!

Restafval
Restafval

Het afval dat u en uw klanten doorgaans in een prullenbak deponeneren

Lees meer over restafval
Papier & karton
Papier & karton

Verpakkingsmateriaal van etenswaren of andere producten. Of denk aan servetjes, keukenpapier of overbodige adminstratie . Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval.

Lees meer over papier & karton
Glas
Glas

Glazen, flesjes of potten. Glas kan goed gerecycled worden. Gooi het daarom in een aparte rolcontainer en wij maken er weer nieuw glas van.

Lees meer over glas
Afvalcontainers in diverse formaten

Afvalcontainers in diverse formaten

Bij MKB-afval.nl kunt u een afvalcontainer huren in Almere in diverse formaten. Onze kleinste container heeft een inhoud waar 240 liter afval in past. In de allergrootste past er zo'n 1700 liter afval. Welk formaat u ook wenst te huren, bij MKB-afval.nl vindt u de perfecte container voor bij uw bedrijf. U kunt bij ons zelf aangeven wat uw wensen zijn. Zo kunt u tijdens het bestellen aangeven welk formaat container u wilt huren, hoe vaak u wilt dat de container wordt geleegd en welk afvalsoort er in gedeponeerd zal worden. De container kan minimaal een keer in de maand of maximaal twee keer in week geleegd worden. U kiest zelf wat het beste bij uw bedrijf past. In een paar eenvoudige stappen kunt u al uw precieze wensen aangeven.

Alle formaten bekijken
Afvalcontainer in Almere legen

Afvalcontainer in Almere legen

Indien de container geleegd moet worden, dient u deze voor 7 uur 's ochtend aan te bieden. Daarnaast moet de afvalcontainer goed zichtbaar zijn en bereikbaar zijn voor de vuilniswagen. Op die manier kunnen onze chauffeurs zonder moeite de container voor u legen. Het kan voorkomen dat u de container niet kan aanbieden op de openbare weg. In dat geval kunt u contact opnemen met onze klantenservice om een alternatieve afspraak te maken. 

Mocht u nog verdere vragen hebben over afvalcontainers huren in Almere, neem dan gerust telefonisch of via de chatfunctie contact op met onze klantenservice.

Tarieven bekijken

Hulp nodig bij bestellen?

MKB-afval.nl beschikt over een bekwame klantenservice die u kunt helpen bij het maken van de juiste keuzes voor het huren van de container. We kunnen u adviseren over de verschillende soorten afvalcontainers die aansluiten bij uw bedrijfsvoering, het formaat container en de ophaalfrequentie. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, e-mail, telefoon en Live Chat.

Tarieven bekijken

Korting op uw abonnement?

Bij MKB-afval.nl werken we met overzichtelijke abonnementen. We werken met maandelijkse abonnementen. Dat wil zeggen dat onze abonnementen maandelijks opzegbaar zijn. Daarnaast bieden wij tevens abonnementen aan met een looptijd van 1 en 2 jaar. Bij deze abonnementen krijgt u korting op het te betalen maandbedrag.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is bij een maand abonnement inbegrepen?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van een rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Wat is bij MKB-afval.nl de opzegtermijn?

U kunt per maand uw abonnement opzeggen, tenzij u heeft gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting of een twee jarig abonnement met 10% korting. Dan dient u minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging wordt uw abonnement met dezelfde looptijd (met dezelfde korting!) stilzwijgend verlengd. 

Bekijk alle veelgestelde vragen

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 875 reacties

Wij helpen u graag verder!

Laat u adviseren door onze klantenservice. Onze bekwame collega's helpen u graag.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice