Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
MKB-afval.nl voordeliger dan gemeente Amsterdam

MKB-afval.nl voordeliger dan gemeente Amsterdam

Als (startende) ondernemer krijg je te maken met 'Bedrijfsreinigingsrecht'. In Amsterdam wordt jaarlijks door de gemeente reinigingsrecht in rekening gebracht voor bedrijven die wekelijks minder dan 9 vuilniszakken aan bedrijfsafval hebben. De kosten hiervoor bedragen in Amsterdam € 800,-(!!) per jaar. Voor dat bedrag mag je jouw afval aanbieden als huishoudelijk afval. 

Wees geen dief van je portemonnee

De gemeente Amsterdam adviseert kleine ondernemers om op deze manier om te gaan met het bedrijfsafval dat zij hebben, maar dit is geen verstandige keuze. Als een kleine ondernemer ben je al gauw honderden euro's voordeliger uit als dat je jouw afval door MKB-afval laat inzamelen. Bij MKB-afval ben je geen € 800,- per jaar kwijt, maar slechts € 174,- per jaar. Bovendien is het mogelijk om bij ons een abonnement af te sluiten met korting.

Pas op! er wordt in Amsterdam gehandhaafd met andere woorden: er is controle en boetes worden uitgedeeld. 

Wanneer je contact opneemt met gemeente Amsterdam dan zullen zij je waarschijnlijk doorverwijzen naar Icova (nu Renewi) of SUEZ. Een gewaarschuwd mens telt voor 2; deze afvalinzamelaars staan bekend om hun langdurige contracten. Zo duurt een standaard contract bij onze concurrenten 60 maanden, waarbij jouw tarief elk jaar minimaal één keer wordt verhoogd. Zo wordt dat mooie aanbod waarmee ze jou als klant proberen binnen te halen binnen de kortste keren een hoog bedrag.

Tarieven bekijken

Jij bepaalt


Wat je betaalt

Jij beslist


hoe vaak we 'm legen

Vandaag besteld


Morgen op de stoep

Wil je geen bedrijfsreinigingsrecht betalen?

Reinigingsrecht in Amsterdam kost je al snel jaarlijks € 800,-. Met een contract bij MKB-afval.nl, ben je voor € 174,- per jaar al klaar. Wanneer je deze gemeentebelasting van Amsterdam ontvangt, kun je bezwaar aantekenen omdat je jouw afval al laat inzamelen door MKB-afval. Daardoor vervalt de jaarlijkse belasting voor reinigingsrecht. Tevens zijn wij VIHB geregistreerd. Dat betekent dat wij vervoerder van afval zijn (V), inzamelaar van afval (I), handelaar in afval (H) en bemiddelaar in afval (B). De Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO) houdt een lijst bij van bedrijven die VIHB geregistreerd staan. MKB-afval.nl staat hier dus ook op.

Bekijk onze tarieven

Wat vinden klanten van ons?

8.8 Op basis van 1084 reacties

Tot nu toe hebben wij goede ervaringen met MKB-afval, duidelijke en transparante contracten.

Fitsportland Schiedam

Top!!!

Sander

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice