Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Bedrijfsafval Amsterdam

Uw bedrijfsafval voordelig en flexibel opgehaald in Amsterdam. Dat kan bij MKB-afval.nl. Geen langdurige contracten of ontheffing van reinigingsrecht. Wel all-in tarieven en de volgende werkdag al geleverd.

Tarieven bekijken
MKB-afval.nl voordeliger dan gemeente Amsterdam

MKB-afval.nl voordeliger dan gemeente Amsterdam

Wanneer u start met een onderneming in Amsterdam, dan krijgt u te maken met reinigingsrecht. In Amsterdam wordt jaarlijks door de gemeente reinigingsrecht in rekening gebracht voor bedrijven die wekelijks minder dan 9 vuilniszakken aan bedrijfsafval hebben. De kosten hiervoor bedragen in Amsterdam € 800,- per jaar. Het is dan mogelijk om uw afval dan aan te bieden als huishoudelijk afval.

 

U bent duurder uit bij gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam adviseert kleine ondernemers om op deze manier om te gaan met het bedrijfsafval dat zij hebben, maar dit is geen verstandige keuze. Als een kleine ondernemer bent u honderden euro's voordeliger uit als u uw afval door MKB-afval.nl laat inzamelen. U bent dan geen € 800,- per jaar kwijt, maar slechts € 174,- per jaar. Bovendien is het mogelijk om bij ons een abonnement af te sluiten. Zo kunt u kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement waarbij u flexibel blijft als ondernemer. Daarnaast kunt u kiezen voor 5 of 10% korting op uw abonnement als u deze vastzet voor 1 of 2 jaar.

Gemeente Amsterdam zal u waarschijnlijk doorverwijzen naar Icova of Sita. Wees u er echter wel van bewust dat deze afvalinzamelaars bekend staan om hun langdurige contracten. Zo duurt een standaard contract bij onze concurrenten 60 maanden, waarbij uw tarief elk jaar minimaal één keer wordt verhoogd. MKB-afval.nl hanteert all-in prijzen. Dat wil zeggen dat onze tarieven inclusief alle kosten zijn. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. MKB-afval.nl is voordeliger en betrouwbaarder.

 

Tarieven bekijken

Betaal geen reinigingsrecht aan gemeente Amsterdam

Reinigingsrecht in Amsterdam kost u jaarlijks € 800,-. Heeft u een contract bij MKB-afval.nl, dan bent u voor € 174,- per jaar al klaar. Wanneer u deze gemeentebelasting van Amsterdam ontvangt, kunt u bezwaar aantekenen omdat u gebruik maakt van MKB-afval. Daardoor vervalt namelijk deze jaarlijkse belasting voor reinigingsrecht. Tevens zijn wij VIHB geregistreerd. Dat betekent dat wij vervoerder van afval zijn (V), inzamelaar van afval (I), handelaar in afval (H) en bemiddelaar in afval (B). De Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO) houdt een lijst bij van bedrijven die VIHB geregistreerd staan. MKB-afval.nl staat hier dus ook op.

Rolcontainer bestellen

Dit zijn onze tarieven voor bedrijfsafval in Amsterdam

Restafval
€ 14,50 per maand

In deze rolcontainer kunt u ongeveer 4 vuilniszakken met bedrijfsafval kwijt. Wij legen uw rolcontainer 1x per 4 weken in Amsterdam.

Rolcontainer bestellen
Restafval
€ 26,35 per maand

In deze rolcontainer kunt u gemiddeld 4 vuilniszakken met bedrijfsafval kwijt. Wij legen uw rolcontainer 1x per 2 weken in Amsterdam.

Rolcontainer bestellen
Restafval
€ 26,50 per maand

In deze rolcontainer kunt u zo'n 11 vuilniszakken met bedrijfsafval kwijt. Wij legen uw rolcontainer 1x per 4 weken in Amsterdam.

Rolcontainer bestellen

Wat vinden klanten van ons?

8.8 Op basis van 875 reacties

Heeft u vragen?

Op werkdagen krijgt u direct antwoord van de klantenservice op uw vraag

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice