Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

BELANGRIJK BERICHT - NIEUWS M.B.T. CORONAVIRUS

Wij gaan tijdens de corona crisis gewoon door met het inzamelen van bedrijfsafval in Amsterdam! Je bent er bij ons dus van verzekerd dat jouw bedrijfsafval gewoon wordt opgehaald in heel Amsterdam.

Gemeente Amsterdam stopt met het inzamelen van bedrijfsafval...Maar wij gaan DOOR!

Gemeente Amsterdam heeft besloten om vanaf 15 april 2020 geen bedrijfsafval meer in te zamelen vanwege de coronacrisis. Door deze maatregel hoeven ondernemers niet te betalen voor dienstverlening waar ze geen gebruik van kunnen maken in deze periode. Wij van MKB-afval gaan WEL gewoon door met het inzamelen van het bedrijfsafval. Wil je er dus ook zeker van zijn dat je bedrijfsafval wordt ingezameld, kies dan voor een rolcontainer van MKB-afval.

Persbericht van gemeente Amsterdam
MKB-afval.nl voordeliger dan gemeente Amsterdam

MKB-afval.nl voordeliger dan gemeente Amsterdam

Belangrijk nieuws!

Gemeente Amsterdam heeft besloten om vanaf 15 april geen bedrijfsafval meer in te zamelen. Wij van MKB-afval gaan WEL gewoon door met het inzamelen van uw bedrijfsafval. Zo ben je er van verzekerd dat al je bedrijfsafval netjes en op tijd wordt ingezameld. Lees het persbericht hier 

Als (startende) ondernemer krijg je te maken met 'Bedrijfsreinigingsrecht'. In Amsterdam wordt jaarlijks door de gemeente reinigingsrecht in rekening gebracht voor bedrijven die wekelijks minder dan 9 vuilniszakken aan bedrijfsafval hebben. De kosten hiervoor bedragen in Amsterdam € 800,-(!!) per jaar. Voor dat bedrag mag je jouw afval aanbieden als huishoudelijk afval. 

Wees geen dief van je portemonnee

De gemeente Amsterdam adviseert kleine ondernemers om op deze manier om te gaan met het bedrijfsafval dat zij hebben, maar dit is geen verstandige keuze. Als een kleine ondernemer ben je al gauw honderden euro's voordeliger uit als dat je jouw afval door MKB-afval laat inzamelen. Bij MKB-afval ben je geen € 800,- per jaar kwijt, maar slechts € 174,- per jaar. Bovendien is het mogelijk om bij ons een abonnement af te sluiten met korting.

Pas op! er wordt in Amsterdam gehandhaafd met andere woorden: er is controle en boetes worden uitgedeeld. 

Wanneer je contact opneemt met gemeente Amsterdam dan zullen zij je waarschijnlijk doorverwijzen naar Icova (nu Renewi) of SUEZ. Een gewaarschuwd mens telt voor 2; deze afvalinzamelaars staan bekend om hun langdurige contracten. Zo duurt een standaard contract bij onze concurrenten 60 maanden, waarbij jouw tarief elk jaar minimaal één keer wordt verhoogd. Zo wordt dat mooie aanbod waarmee ze jou als klant proberen binnen te halen binnen de kortste keren een hoog bedrag.

Tarieven bekijken

Jij bepaalt


Wat je betaalt

Jij beslist


hoe vaak we 'm legen

Vandaag besteld


Morgen op de stoep

Wil je geen bedrijfsreinigingsrecht betalen?

Reinigingsrecht in Amsterdam kost je al snel jaarlijks € 800,-. Met een contract bij MKB-afval.nl, ben je voor € 174,- per jaar al klaar. Wanneer je deze gemeentebelasting van Amsterdam ontvangt, kun je bezwaar aantekenen omdat je jouw afval al laat inzamelen door MKB-afval. Daardoor vervalt de jaarlijkse belasting voor reinigingsrecht. Tevens zijn wij VIHB geregistreerd. Dat betekent dat wij vervoerder van afval zijn (V), inzamelaar van afval (I), handelaar in afval (H) en bemiddelaar in afval (B). De Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO) houdt een lijst bij van bedrijven die VIHB geregistreerd staan. MKB-afval.nl staat hier dus ook op.

Bekijk onze tarieven

Wat vinden klanten van ons?

8.8 Op basis van 1460 reacties

prima

De Rots Totaalbouw

ik ben nieuw klant bij MKB Afval.nl weet niet gnoeg .

Naai Atelier ELEGANT

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice