Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval
4,95 p/m

Container huren in Apeldoorn

Dat kan snel en voordelig bij MKB-afval.nl

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Bespaar op uw bedrijfsafval in Apeldoorn

Bespaar op uw bedrijfsafval in Apeldoorn

Heeft u een bedrijf in de buurt van Apeldoorn? Huur dan een container bij MKB-afval.nl voor al uw bedrijfsafval! Wij bieden u containers aan voor verschillende soorten bedrijfsafval. U zit bij ons niet vast aan lange contracten en de huur van de container is maandelijks op te zeggen. Een rolcontainer huren bij MKB-afval.nl doet u voor één vast en volledig tarief. Daar zit de transportkosten, de verwerking van het afval en de huur van de container al inbegrepen. Bij MKB-afval.nl komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Kunt u niet lang wachten en wilt u eigenlijk zo snel mogelijk een container geleverd hebben? Ook dan kunt u die huren bij MKB-afval.nl. Vandaag besteld is bij ons morgen geleverd, ook in Apeldoorn. Wij leveren in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Heeft u de container vandaag nog nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen zo nu en dan nog wat regelen waardoor u de container op dezelfde dag geleverd kan krijgen.

Tarieven bekijken

Rolcontainers voor al uw afval in Apeldoorn

De rolcontainers bij MKB-afval.nl kunt u huren voor de volgende soorten afval: papier en karton, restafval, glazen flessen en organisch afval. Voor het huren van speciale containers voor archiefvernietiging, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Voor de verschillende soorten bedrijfsafval hanteren wij een andere prijs. Wanneer u een container bestelt bij MKB-afval.nl kunt u aangeven voor welke afvalsoort u de container wilt huren. Gedurende de huurperiode dient u dan ook uitsluitend het soort afval te deponeren dat bij het bestellen is aangegeven. Op deze manier houden we het afval van elkaar gescheiden en kan het gerecycleerd worden. Heeft u voor meer dan één afvalsoort een container nodig? Dan kunt u ervoor kiezen om meerdere rolcontainers bij ons te huren. Dit kan ervoor zorgen dat u uiteindelijk geld bespaart. Zo is het goedkoper om een container voor restafval en een container voor papier en karton te huren dan om twee restafvalcontainers te huren. Door afval te scheiden bent u niet alleen milieubewust bezig, u bent tevens goedkoper uit!

Restafval
Restafval

Het afval dat u en uw klanten doorgaans in een prullenbak deponeren.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Verpakkingsmateriaal van etenswaren of andere producten. Denk bijvoorbeeld ook aan servetjes, keukenpapier of overbodige administratie. Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval.

Lees meer over papier en karton
Glas
Glas

Glas kan goed gerecycled worden. Gooi het daarom in een aparte rolcontainer en wij maken er weer nieuw glas van. Glazen, flesjes of potten zijn allemaal voorbeelden van glasafval.

Lees meer over glas

Abonnementen

MKB-afval.nl hanteert verschillende abonnementen voor het huren van een rolcontainer. Zo hebben wij een standaard abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Bij MKB-afval.nl hanteren wij all-in prijzen. Dit houdt in dat alle tarieven inclusief de transportkosten, het huren van de container en het verwerken van het afval zijn. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. MKB-afval.nl heeft drie soorten abonnementen waar u uit kunt kiezen: een maandelijks opzegbaar abonnement, een eenjarig abonnement en een tweejarig abonnement. Wanneer u ervoor kiest om een kliko te huren met een abonnement van één of twee jaar, ontvangt u een mooie korting op het totale maandbedrag.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is bij een maand abonnement inbegrepen?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van een rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Wat is bij MKB-afval.nl de opzegtermijn?

U kunt per maand uw abonnement opzeggen, tenzij u heeft gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting of een twee jarig abonnement met 10% korting. Dan dient u minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging wordt uw abonnement met dezelfde looptijd (met dezelfde korting!) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen u met overstappen zodat u dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 875 reacties
Altijd een container in het juiste formaat

Altijd een container in het juiste formaat

Het is mogelijk om in diverse formaten een container te huren in Apeldoorn. Onze kleinste rolcontainers hebben een inhoud van 240 liter en de grootste heeft een inhoud van 1700 liter. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven hoe vaak u wilt dat de container geleegd wordt. Zo bestaat de mogelijkheid om de rolcontainer minimaal één keer per vier weken te laten legen en maximaal twee keer per week. Met een paar simpele stappen kunt u bij MKB-afval.nl aangeven wat uw precieze wensen zijn.

Komt u er zelf niet uit? Geen probleem. U kunt dan contact opnemen met onze bekwame collega's van de klantenservice. Zij adviseren u graag en helpen u zo weer verder op weg. Zo zal het bestellen van een rolcontainer geen uren in beslag nemen.

Lees meer onze rolcontainer formaten
Container laten legen in Apeldoorn

Container laten legen in Apeldoorn

Op de dag dat de container wordt geleegd, dient deze geplaatst te worden aan de openbare weg. We vragen u de container op een duidelijk zichtbare en makkelijk bereikbare plek plaatsen. Op die manier kunnen onze chauffeurs gemakkelijk bij. Mocht het niet mogelijk zijn om uw container aan de openbare weg te plaatsen, dan kunt u dit doorgeven aan de klantenservice. Vervolgens kunt u direct een alternatieve afspraak maken voor het legen van de gehuurde containers.

Wij van MKB-afval.nl denken graag mee met de wensen van onze klanten. Zo is het tevens mogelijk om tussentijds de frequentie waarmee de containers geleegd worden gratis aan te passen. Dit kunt u via uw MKB-afval.nl account doen of samen met de klantenservice indien het alleen niet lukt. Heeft u verder nog vragen die niet zijn beantwoord? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via de Live Chat, WhatsApp, e-mail of via de telefoon.

Lees meer over het legen van uw rolcontainer

Advies nodig om de juiste container te huren?

Mocht u vragen hebben over de diensten die wij aanbieden of over welke rolcontainer het beste bij uw bedrijfsvoering aansluit, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes voor uw bedrijf. Onze klantenservice is bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, e-mail en per telefoon.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice