Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
€6,48 p/m

Container huren in Apeldoorn

Een afvalcontainer huren in Apeldoorn kan snel en voordelig bij MKB-afval.nl.

 • Containers zijn per maand opzegbaar

 • Je bespaart tot €750,-

 • Vandaag je container besteld, morgen in Apeldoorn geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • Containers in Apeldoorn voor een All-in prijs, vast maandbedrag

Bespaar op je bedrijfsafval in Apeldoorn

Bespaar op je bedrijfsafval in Apeldoorn

Je hebt een bedrijf in de buurt van Apeldoorn? Huur dan een container bij MKB-afval voor al je bedrijfsafval! Wij bieden je containers aan voor verschillende soorten bedrijfsafval. Bij ons geen langdurige contracten. Bij MKB-afval is de overeenkomst per maand op te zeggen. Een rolcontainer huren bij MKB-afval doe je voor één vast en volledig tarief. Daar zitten de transportkosten, de verwerking van het afval en de huur van de container al inbegrepen. Bij MKB-afval kom je bij het huren van je container in Apeldoorn niet voor onverwachte verrassingen met allerlei (milieu) toeslagen te staan.

Kan je niet lang wachten en wil je eigenlijk zo snel mogelijk een container in Apeldoorn geleverd hebben? Bij MKB-afval ben je aan het goede adres. Vandaag besteld is bij ons morgen al geleverd, ook in Apeldoorn. Uit voorraad leveren wij namelijk in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. 

Tarieven bekijken

Rolcontainers voor al je soorten afval in Apeldoorn

De rolcontainers bij MKB-afval kun je nu huren voor de volgende soorten afval: papier en karton, restafval, glazen flessen, organisch afval en nu ook PMD bedrijfsafval. Voor het huren van speciale containers voor archiefvernietiging in Apeldoorn, ben je bij ons ook aan het juiste adres. Per soort bedrijfsafval hanteren wij een andere prijs. In combinatie met de ledigingsfrequentie kun je zelf berekenen hoeveel scheiden aan de bron loont. Wanneer je een container bestelt bij MKB-afval kan je aangeven voor welke afvalsoort je de container wilt huren. Op deze wijze houden we het afval van elkaar gescheiden en kan het gerecycleerd worden. Heb je voor meer dan één afvalsoort een container nodig? Dan kan je ervoor kiezen om meerdere rolcontainers bij ons te huren. Dit kan ervoor zorgen dat u uiteindelijk geld bespaart. Zo is het goedkoper om een container voor restafval en een container voor papier en karton te huren dan om twee restafvalcontainers te huren. Door afval te scheiden ben je niet alleen milieubewust bezig, je bent tevens goedkoper uit! Vraag onze deskundige klantenservice om advies of een rekenvoorbeeld voor uw containers in Apeldoorn.

Restafval Apeldoorn
Restafval Apeldoorn

Het afval wat overblijft na het scheiden.

Lees meer over restafval
Papier en karton Apeldoorn
Papier en karton Apeldoorn

Deze afvalstroom spreekt voor zich. Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat je bespaart op je restafval. Immers door papier en karton apart te laten afvoeren kan je de container voor restafval minder vaak laten legen en hiermee het maandtarief te verlagen.

Lees meer over papier en karton
Glas Apeldoorn
Glas Apeldoorn

Glas kan goed gerecycled worden. Gooi het daarom in een aparte rolcontainer en wij maken er weer nieuw glas van. Glazen, flesjes of potten zijn allemaal voorbeelden van glasafval.

Lees meer over glas

Abonnementen afvalcontainers Apeldoorn

MKB-afval hanteert verschillende abonnementen voor het huren van een rolcontainer in Apeldoorn. Zo hebben wij een standaard abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Bij MKB-afval hanteren wij all-in prijzen. Dit houdt in dat alle tarieven inclusief de transportkosten, het huren van de container en het verwerken van het afval zijn. Ook voor het leveren van de rolcontainer in Apeldoorn worden bij ons geen extra kosten berekend. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. MKB-afval heeft drie soorten abonnementen waar je uit kunt kiezen: een maandelijks opzegbaar abonnement, een eenjarig abonnement en een tweejarig abonnement. Wanneer je ervoor kiest om een kliko te huren met een abonnement van één of twee jaar, ontvang je een respectievelijk 5 of 10% korting op het totale maandbedrag.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Wat is bij MKB-afval de opzegtermijn?

Je kan bij MKB-afval per maand uw abonnement opzeggen, tenzij je hebt gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting of een twee jarig abonnement met 10% korting. Dan dien je minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging word je abonnement met dezelfde looptijd (EN met dezelfde korting :-) ) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met overstappen zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.7 Op basis van 1560 reacties

Erg slecht

BGverhuur

alles werkt prima

Snellen Autorestauratie & Schadeherstel

Afvalkalender Apeldoorn

Ben je juist naar meer informatie op zoek omtrent het ophalen van de grijze en groene container in Apeldoorn? Hiervoor kun je de Afvalkalender Apeldoorn raadplegen. Door je postcode en huisnummer in te voeren, kun je de inzameldata voor uw adres inzien. Naast de website, kun je hiervoor ook de app downloaden. Zo blijf je altijd op de hoogte omtrent afval ophalen in Apeldoorn en hoef je nooit meer te vergeten je vuilnis buiten te zetten.

 

Apeldoorn grof vuil

Ben je op zoek naar een bouwcontainer in Apeldoorn voor groot en grofvuil? Voor grote containers in Apeldoorn kun je bij Afval.nl terecht. Zij beschikken over verschillende formaten containers en leveren de containers de volgende dag al in Apeldoorn.

Altijd een container in het juiste formaat

Altijd een container in het juiste formaat

Het is mogelijk om in diverse formaten een container te huren in Apeldoorn. Onze kleinste rolcontainers heeft een inhoud van 240 liter en de grootste 1700 liter. Tijdens het bestelproces kan je aangeven hoe vaak je wilt dat de container geleegd wordt. Zo bestaat de mogelijkheid om de rolcontainer minimaal één keer per vier weken te laten legen en maximaal twee keer per week en zie onmiddellijk wat dit met je maandtarief doet. Met een paar simpele stappen kan je bij MKB-afval aangeven wat je wensen zijn.

Kom je er zelf niet uit? Geen probleem. Neem contact op met onze bekwame collega's van de klantenservice. Zij adviseren je graag en helpen je zo weer verder op weg. Zo zal het bestellen van een rolcontainer geen uren in beslag nemen.

Lees meer onze rolcontainer formaten
Container laten legen in Apeldoorn

Container laten legen in Apeldoorn

Op de dag dat de container wordt geleegd (je ontvangt van ons een handlige afvalkalender), dient deze geplaatst te worden aan de openbare weg. We vragen je de container op een duidelijk zichtbare en makkelijk bereikbare plek plaatsen. Op die manier kunnen onze chauffeurs gemakkelijk bij. Mocht het niet mogelijk zijn om je container aan de openbare weg te plaatsen, dan vragen wij je dit door te geven aan de klantenservice om vervolgens een alternatieve afspraak maken voor het legen van de gehuurde containers.

Wij van MKB-afval denken graag mee met de wensen van onze klanten. Zo is het tevens mogelijk om tussentijds de frequentie waarmee de containers geleegd worden gratis aan te passen. Mocht je bijvoorbeeld tijdens een bepaalde periode meer of juist minder afval hebben is mogelijk om dit via je MKB-afval account te wijzigen. Wat ook kan is gezamenlijk met de klantenservice de frequentie te wijzigen. Dan hoort je meteen wat het nieuwe maandtarief wordt. Het is natuurlijk onzin om te veel te betalen in de periode dat er minder afval vrij komt in jouw onderneming. Heb je verder nog vragen die niet zijn beantwoord? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via de Live Chat, WhatsApp, e-mail of via de telefoon.

Lees meer over het legen van uw rolcontainer

Advies nodig om de juiste container te huren?

Mocht je vragen hebben over de diensten die wij aanbieden of over welke rolcontainer het beste bij jouw bedrijfsvoering aansluit, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes voor je bedrijf of onderneming. Onze klantenservice is bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, e-mail en per telefoon.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice