Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Container huren in Arnhem

Heeft u een bedrijf dat gevestigd is in Arnhem of de omgeving van Arnhem? Dan bent u bij MKB-afval.nl aan het juiste adres voor het huren van containers! U kunt bij ons eenvoudig en snel een rolcontainer bestellen voor al uw bedrijfsafval.

Tarieven bekijken

Bespaar elke maand met MKB-afval.nl

U kunt bij MKB-afval.nl een rolcontainer bestellen voor al uw bedrijfsafval. Als u de container vandaag bestelt, zal deze de volgende werkdag al geleverd worden. Bij MKB-afval.nl profiteert u van de meest scherpe prijzen. Hierdoor kunt u jaarlijks €750,- besparen. Dankzij onze all-in tarieven krijgt nu nooit te maken met onverwachte kosten. 

Bij MKB-afval.nl betaalt u namelijk altijd een vaste prijs voor het huren van de containers. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en geniet u van een volledige service. Dit is dus inclusief het legen en leveren van de container. Dat allemaal voor een all-in prijs! 

Daarnaast is het mogelijk om bij MKB-afval.nl een betaalbaar abonnement af te sluiten. Bestelt u een rolcontainer bij ons, dan kunt u kiezen uit drie contractvormen. Er is de mogelijkheid om maandelijks het contract op te zeggen. Daarnaast kunt u kiezen voor een eenjarig contract en een tweejarig contract. Bij deze contracten ontvangt u tevens een korting op het bedrag dat u maandelijks betaalt.

Container voor uw verschillende afvalsoorten

Restafval
Restafval

Restafval is al het vuil dat u normaliter in de prullenmand zou gooien. Dit afval kan niet verder gescheiden worden en is daarom restafval.

Lees meer over restafval
Restafval
Papier en karton

Een container voor al uw papier en karton. Door dit afval te scheiden kunt u enorm veel ruimte creëren in uw andere containers.

Lees meer over papier en karton
Restafval
Glas

Glasafval kan heel gemakkelijk gerecycleerd worden. Onder glasafval valt al het glaswerk dat niet meer bruikbaar is.

Lees meer over glas
Restafval
Organisch afval

Al het afval dat normaliter in de groene bak mag, behoort tot organisch afval.

Restafval
Archief vernietiging

Heeft u het archief uitgespit en opgeruimd? Dan kan een container voor archief vernietiging goed van pas komen.

De diverse afvalsoorten

In Arnhem biedt MKB-afval.nl rolcontainers aan voor allerlei soorten bedrijfsafval. Bij het bestellen van een container dient u direct aan te geven voor welke afvalsoorten u de container gaat gebruiken. Wij bieden containers aan voor de volgende soorten afval: papier en karton, organisch afval, restafval en glazen flessen. Daarnaast bieden wij in Arnhem tevens speciale containers aan voor archiefvernietiging. Wanneer u een of meer containers huurt, is het de bedoeling dat u uitsluitend het soort afval in de rolcontainer deponeert dat van tevoren is afgesproken. Gebeurt dit niet? Dan wordt u aansprakelijk gesteld voor eventuele extra kosten, aangezien u verantwoordelijk bent voor de gehuurd container.

Diverse containers huren in Arnhem

Diverse containers huren in Arnhem

U kunt bij ons verschillende formaten containers huren voor uw bedrijfsafval in Arnhem en omgeving. Bij het bestellen kunt u aangeven welk formaat u voor uw bedrijf zou willen huren. Wij bieden rolcontainers aan in kleine en grote varianten. De kleinste containers die u bij ons kunt huren, hebben een inhoud van 240 liter. Als er binnen uw bedrijf weinig afval ontstaat, heeft u ook helemaal geen grote container nodig. Heeft u een groter bedrijf en dus meer afval? Dan kunt u kiezen voor een grotere container. Onze grootste container heeft een inhoud van 1700 liter. Naast onze grootste en kleinste variant kunt u uit nog meer verschillende formaten kiezen. Er is altijd wel een rolcontainer die perfect bij uw bedrijf past.

Tarieven bekijken
Legen van de gehuurde container

Legen van de gehuurde container

U kunt bij MKB-afval.nl zelf aangeven hoe vaak u de gehuurde container geleegd moet worden. Zo kunt u ervoor kiezen dat de vuilbak 1 keer per 4 weken wordt geleegd of zelfs 2 keer in de week. Het is belangrijk dat de container op de afgesproken datum aan de openbare weg staat. Op die manier kunnen de chauffeurs er gemakkelijk bij om de containers te legen. Dit dient u voor 7 uur 's ochtends te doen. 

Helaas is het niet altijd mogelijk om de containers aan de openbare weg te zetten. Wanneer dit voor uw bedrijf geen mogelijkheid is, kunt u uiteraard contact opnemen met de klantenservice van MKB-afval.nl. U kunt dan samen een afspraak maken omtrent het legen van de gehuurde container. De klantenservice is te bereiken per e-mail, WhatsApp, Live Chat of telefoon.

 

Container huren

Dit zeggen onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 875 reacties
Eenvoudig en snel geregeld

Eenvoudig en snel geregeld

Bij MKB-afval.nl huurt in een paar eenvoudige stappen één of meerdere containers. U kunt uw precieze wensen gemakkelijk aangeven tijdens het bestellen van een container. Mocht u nog onbeantwoorde vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Dit kan via de e-mail, telefoon, Live Chat of WhatsApp.

Container huren

Ons team staat voor u klaar!

Uw vragen worden direct beantwoord. Dus twijfel niet en stel gewoon uw vraag. Het is mogelijk om ons te mailen, bellen, WhatsAppen of ons te spreken via de Live Chat.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice