Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Container huren in Arnhem

Heb je een bedrijf dat gevestigd is in Arnhem of de omgeving van Arnhem? Dan ben je bij MKB-afval aan het juiste adres voor het huren van containers tegen de laagste tarieven. Je kan bij ons eenvoudig en snel een rolcontainer bestellen voor al je soorten bedrijfsafval.

Tarieven bekijken

Bespaar elke maand met MKB-afval

Je kan bij MKB-afval een rolcontainer bestellen voor al je bedrijfsafval. Als je de container vandaag bestelt, kan deze de volgende werkdag al geleverd worden. Heb je nog een contract met een afvalinzamelaar en de weet de einddatum dan kan je de overeenkomst met MKB-afval dan in laten gaan. Wij leveren uit voorraad onze MKB-afval rolcontainer een paar dagen voordat wij starten met inzamelen. Bij MKB-afval.nl profiteer je van de meest scherpe prijzen. Hierdoor kan je ook jaarlijks €750,- besparen. Dankzij onze all-in tarieven krijgt nu nooit te maken met onverwachte kosten. Wij houden van duidelijk en transparantie! 

Bij MKB-afval betaal je namelijk altijd een vaste prijs voor het huren van de containers. Zo kom je nooit voor onaangename "verrassingen" te staan en geniet je van een volledige service. Dit is dus inclusief het legen, afvalverwerking en leveren van de container. Dat allemaal voor een all-in prijs! 

Daarnaast is het mogelijk om bij MKB-afval een betaalbaar abonnement af te sluiten. Bestel je een rolcontainer bij ons dan kan je kiezen uit drie soorten overeenkomsten. Er is de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen. Daarnaast kan je kiezen voor een eenjarig (5% korting) of een tweejarig (10% korting) overeenkomst. Deze korting wordt iedere maand toegepast en zie je terug op je maandelijkse factuur.

Container voor verschillende afvalsoorten

Restafval
Restafval

Restafval is al het vuil dat je normaliter in de prullenmand zou gooien. Dit afval kan niet verder gescheiden worden en is daarom restafval.

Lees meer over restafval
Restafval
Papier en karton

Een container voor al je papier en karton. Door dit afval te scheiden kan je enorm veel ruimte creëren in je container voor restafval en dus besparen!

Lees meer over papier en karton
Restafval
Glas

Glasafval kan heel gemakkelijk gerecycleerd worden. Onder glasafval valt al het glaswerk dat niet meer bruikbaar is.

Lees meer over glas
Restafval
Organisch afval

Al het afval dat normaliter in de groene bak mag, behoort tot organisch afval.

Restafval
Archief vernietiging

Heb je het archief uitgespit en opgeruimd? Dan kan een container voor archief vernietiging waarvan je 100% zeker weet dat het verantwoord is vernietigd goed van pas komen. Wij adviseren je naar ons zusterbedrijf shop.reisswolf.nl te gaan en zien wat de mogelijkheden zijn.

De diverse afvalsoorten

In Arnhem biedt MKB-afval rolcontainers aan voor allerlei soorten bedrijfsafval. Bij het bestellen van een container kan je direct aangeven voor welke afvalsoorten je de container gaat gebruiken. Wij bieden containers aan voor de volgende soorten afval: papier en karton, organisch afval, restafval en flessenglas. Daarnaast bieden wij in Arnhem tevens speciale containers aan voor archiefvernietiging. Wanneer je een of meer containers huurt, is het de bedoeling dat je uitsluitend het soort afval in de rolcontainer deponeert dat van tevoren is afgesproken. Logisch eigenlijk! 

Diverse containers huren in Arnhem

Diverse containers huren in Arnhem

Je kan bij ons verschillende formaten containers huren voor bedrijfsafval in Arnhem en omgeving. In het bestelproces kan je aangeven welk formaat je voor jouw bedrijf zou willen huren. Wij bieden rolcontainers aan in kleine en grote varianten. De kleinste containers die je bij ons kunt huren, hebben een inhoud van 240 liter. Als er binnen je bedrijf weinig afval ontstaat, is het niet nodig een grote container te huren. Heb je een groter bedrijf en dus meer afval? Dan kan je kiezen voor een grotere container. Onze grootste container heeft een inhoud van 1700 liter. Tussen onze grootste en kleinste variant kan je uit meerdere formaten kiezen. Daarbij kies je zelf de ledigingsfrequentie. Daarom is er altijd wel een rolcontainer die perfect bij jouw bedrijf past.

Tarieven bekijken
Legen van de gehuurde container

Legen van de gehuurde container

Je kan bij MKB-afval zelf aangeven hoe vaak wij de gehuurde container  komen legen. Zo kan je ervoor kiezen dat de vuilbak 1 keer per 4 weken wordt geleegd of zelfs 2 keer in de week. Het is belangrijk dat de container op de afgesproken datum aan de openbare weg staat. Op die manier kunnen de chauffeurs er gemakkelijk bij om de containers te legen. 

Het is de bedoeling dat je de rolcontainer langs de openbare weg aanbiedt. Wij merken dat het niet altijd mogelijk om de containers aan de openbare weg te zetten. Wanneer dit voor je bedrijf geen mogelijkheid is, kan je uiteraard contact opnemen met de klantenservice van MKB-afval. Je kan dan samen een afspraak maken omtrent het legen van de gehuurde container. De klantenservice is te bereiken per e-mail, WhatsApp, Live Chat of telefoon.

 

Container huren

Dit zeggen onze klanten over MKB-afval

8.8 Op basis van 1460 reacties

prima

De Rots Totaalbouw

ik ben nieuw klant bij MKB Afval.nl weet niet gnoeg .

Naai Atelier ELEGANT
Eenvoudig en snel geregeld

Eenvoudig en snel geregeld

Bij MKB-afval huur je in een paar eenvoudige stappen één of meerdere containers. Je kan zelf variëren met containergrootte in combinatie met de frequentie van legen. Mocht je nog onbeantwoorde vragen hebben, neem dan contact opnemen met de klantenservice. Dit kan via de e-mail, telefoon, Live Chat of WhatsApp.

Container huren

Ons team staat voor je klaar!

Vragen worden direct beantwoord. Dus twijfel niet en stel gewoon je vraag. Het is mogelijk om ons te mailen, bellen, WhatsAppen of ons te spreken via de Live Chat.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice