Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Super snel een rolcontainer geleverd in Breda

Super snel een rolcontainer geleverd in Breda

Al onze rolcontainers staan staan in een loods (warm en droog) opgeslagen zodat wij deze snel kunnen uitleveren. Vandaag een rolcontainer in Breda bestellen is de volgende werkdag geleverd. Ben je er niet om de rolcontainer in ontvangst te nemen? Geen probleem, dan zet de chauffeur in Breda de rolcontainer gewoon bij jou op de stoep. Mocht je een keer meer afval hebben om af te voeren, laat ons het even weten en wij plannen een extra ophaalmoment bij je in.

Tarieven bekijken

Welk afvalsoort heb jij?

Restafval

Restafval

Bijna iedereen heeft restafval, bestel een rolcontainer hiervoor en je hebt er geen omkijken meer naar

Wat mag hier in?
Papier & karton

Papier & karton

Neem de eerste stap in duurzaam ondernemen. Begin morgen nog met het scheiden van papier & karton.

Wat mag hier in?
Glas

Glas

Geen onhandige tripjes meer naar de glasbak. Met een rolcontainer voor glas hoef jij je zaak niet meer te verlaten.

Wat mag hier in?

De beste inzamelaar van Breda

Dit is een flinke uitspraak maar wij staan hier volledig achter. Wij zijn namelijk van mening dat wij een excellente klantenservice hebben die elke ondernemer in Breda helpt als er vragen zijn over de inzameling van afval. Wij denken altijd in oplossingen en zijn razendsnel in het beantwoorden van onze e-mails, chats en telefoons. Mocht je tussentijds je inzamelfrequentie verhogen of verlagen? Ook dit is allemaal heel eenvoudig te regelen en onze klantenservice staat voor je klaar om je hierin te adviseren. Verder zijn onze klanten geen nummers maar echt klanten en kom je direct terecht bij de persoon die je kan helpen of adviseren en je wordt niet continu doorverbonden.

Tarieven bekijken
Heb je geen idee welke rolcontainer jij nodig hebt?

Heb je geen idee welke rolcontainer jij nodig hebt?

Soms is het onduidelijk hoeveel afval je gaat genereren? Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met onze klantenservice op. Heb je al een bestaande overeenkomst met een andere inzamelaar? Stuur deze gewoon eens naar ons op en dan kunnen we meteen bekijken of wij een mooie besparing kunnen realiseren op je afvalkosten. Dit is vaak wel het geval.

Besluit je een rolcontainer voor bedrijfsafval te gaan huren in Breda dan zijn er een aantal praktische tips waar je even op dient te letten.


Binnen of buiten?

Kan de rolcontainer binnen of buiten blijven staan? Wanneer je de rolcontainer binnen laat staan, houd er dan rekening mee dat de formaten die groter zijn dan onze 660 liter, niet door een standaard binnendeur passen. Wanneer een rolcontainer buiten blijft staan, houd er dan rekening mee dat de rolcontainer goed bereikbaar moet zijn voor onze chauffeurs.

Besparen

Afval scheiden betekent direct besparen. Door je restafval te minimaliseren, bespaar je op je afvalkosten. Neem naast een restafval rolcontainer bijvoorbeeld ook een goedkopere rolcontainer voor Papier & karton. Dit bespaart ruimte in je restafval rolcontainer. Zo hoeft deze minder vaak geleegd te worden of kun je misschien wel uit met een kleinere rolcontainer.

 

Direct bestellen

Meest gestelde vragen

Een rolcontainer huren in Amsterdam, hoe werkt dat?

 

Wanneer wordt mijn rolcontainer geleverd?

 • Je ontvangt van ons bericht wanneer je rolcontainer wordt geleverd. Heb je op werkdagen in de ochtend je bestelling geplaatst dan wordt je rolcontainer de volgende werkdag al bij jou op de stoep in Breda geplaatst.

 

Wanneer wordt mijn rolcontainer geleegd?

 • Je ontvangt bij aanvang van je abonnement een persoonlijke kalender die je in jouw account kunt terug vinden. Daarop staan de dagen aangegeven dat jouw rolcontainer wordt geleegd.

 

Waar moet ik rekening mee houden?

 • Zet je rolcontainer altijd voor 07:00 aan de openbare weg op een plek waar onze chauffeurs jouw rolcontainer goed kunnen zien en goed kunnen legen. 

 

Ik heb extra afval

 • Je kunt via je account een extra lediging aanvragen. De extra kosten vind je hier ook terug.

 

Mijn rolcontainer is niet geleegd, wat nu?

 • Wanneer je rolcontainer niet volgens planning is geleegd, neem dan even contact op met onze klantenservice. Is de rolcontainer door een fout van ons niet geleegd, dan plannen wij zo snel mogelijk een nieuwe lediging in. Ben je vergeten de rolcontainer buiten te zetten of was de rolcontainer niet goed bereikbaar, dan krijgen wij hier melding van door de chauffeur. Je kunt dan een extra lediging inplannen om je afval alsnog op te laten halen.

Wij leveren rolcontainers in heel Nederland

Noord-Holland

Zuid-Holland

 • Rolcontainer huren in Zuid-Holland

  Zuid-Holland is voor onze chauffeurs bekend terrein. Zowel de centrum gebieden als de industriegebieden. Wij komen graag dagelijks voorrijden om jouw zaak weer netjes en schoon te houden. Bestel snel een rolcontainer en ook jouw onderneming ziet er straks weer tip top uit. Bepaal zelf hoeveel je bespaart op een abonnement door te kiezen voor een 1- of 2-jarig abonnement. Je krijgt dan 5 of 10% korting.

  Zoetermeer

  Rotterdam

  Delft

  Den Haag

  Dordrecht

  Gouda

  Leiden

Groningen

Utrecht

 • Rolcontainer huren in Utrecht

  Onze chauffeurs komen met alle plezier jouw rolcontainer legen in de provincie Utrecht. 

  Utrecht

  Amersfoort

  Soest

Drenthe

 • Rolcontainer huren in Drenthe

  Als bedrijf actief in Drenthe? Onze chauffeurs halen ook het afval op bij ondernemers in Drenthe. Regel vandaag nog jouw rolcontainer.

Friesland

 • Rolcontainers in Friesland

  Wij leveren ook rolcontainers aan onze Friesche ondernemers

Overijssel

 • Rolcontainer huren in Overijssel

  Staat jouw bedrijf in het oosten van ons land? Wij halen graag jouw bedrijfsafval op. Bestel snel jouw rolcontainer en begin vandaag nog met het efficient inzamelen van jouw bedrijfsafval.

  Deventer

  Enschede

  Hengelo

  Almelo

Gelderland

 • Rolcontainer huren in Gelderland

  Misschien wel de gezelligste plek om te ondernemen, Gelderland. Onze chauffeurs komen er graag, want rijden in een natuurlijke omgeving is het mooiste wat er is. Natuurlijk komen ze ook graag bij jouw zaak voorrijden om jouw kliko weer netjes te legen. Een rolcontainer van MKB-afval is zo geregeld. Je bepaalt zelf welk abonnement het beste bij jou onderneming past. En kom je er niet uit? Onze klantenservice staat altijd gereed om jouw verder op weg te helpen.

  Apeldoorn

  Arnhem

  Nijmegen

Limburg

 • Rolcontainer huren in Limburg

  Huur snel een rolcontainer voor jouw onderneming in Limburg. Snel en voordelig geregeld. Onze chauffeurs halen graag dagelijks bij jou je bedrijfsafval op. Met een simpel abonnement heb jij er verder geen omkijken meer naar.

  Maastricht 

  Tilburg

Noord-Brabant

 • Rolcontainer huren in Noord-Brabant

  Heb jij ze al gespot? Onze rolcontainers vind je overal in Noord-Brabant. Vele ondernemers hebben al gekozen voor onze dienstverlening. Een mooie kliko op de stoep en een abonnement waar je zelf bepaalt wat je bespaart.

  Bergen op Zoom

  Breda

  Eindhoven

  Roosendaal

  Vught

  Den Bosch

  Oss

Zeeland

 • Rolcontainer huren in Zeeland

  Onze chauffeurs vinden het altijd weer een feest als ze door het prachtige waterrijke landschap van Zeeland mogen tuffen. Vele ondernemers in Zeeland gingen jou al voor. Wordt jouw bedrijf de volgende tussenstop voor onze chauffeurs? Bestel vandaag nog een rolcontainer dan staat hij morgen al bij jou voor de deur.

Flevoland

 • Rolcontainer huren in Flevoland

  Onze chauffeurs kunnen de routes in Flevoland en omgeving zelfs dromen. Veel ondernemers hebben al zo een prachtige kliko van MKB-afval voor de deur staan. Dat staat niet alleen netjes, ze besparen zo ook op hun afvalkosten. Heb jij ze al eens gespot? Wordt nu onze volgende trotse kliko bezitter en ook jij hebt straks geen omkijken meer naar je bedrijfsafval.

  Almere

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice