Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
€6,48 p/m

Afvalcontainer huren in Breda

Dat kan snel en voordelig bij MKB-afval.nl

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Bedrijfsafval in regio Breda?

Bedrijfsafval in regio Breda?

MKB-afval.nl levert containers door heel Nederland, ook in Breda. Wij leveren rolcontainers aan alle soorten organisaties en op vrijwel alle locaties. Alleen op de Waddeneilanden kunnen wij geen containers leveren. Verder leveren wij in elke stad, elk stadsdeel en alle dorpen!

Bij MKB-afval.nl denken wij altijd graag mee met onze klanten. Zo kunt u bij ons zelf bepalen hoe vaak u de gehuurde container in Breda geleegd wil hebben. Zo kunt u er voor kiezen dat uw container 2 keer per week geleegd moet worden. Dit kan wellicht handig zijn als er bij uw bedrijfsvoering veel afval vrij komt. U kunt er ook voor kiezen om uw afval 1 keer in de vier weken te laten ophalen in Breda. De frequentie waarmee de container geleegd wordt, geeft u aan in het bestelproces. Bovendien is het mogelijk om dit tussentijds gratis aan te passen indien de gekozen hoeveelheid niet overeenkomt met de praktijk.

Daarnaast kunt u zelfs geld besparen als u containers huurt bij ons. Wanneer u in zee gaat met MKB-afval.nl, hoeft u namelijk de gemeente geen bedrijfsreinigingsrecht meer te betalen. Dit komt omdat wij een erkende afvalinzamelaar zijn. Door uw containers voor bedrijfsafval in Breda bij MKB-afval.nl te huren, kunt u dus jaarlijks veel geld besparen.

Tarieven bekijken

Container huren met het grootste gemak

Een container huren voor uw bedrijf in Breda is bij MKB-afval.nl snel geregeld. Ons makkelijk hanteerbare bestelsysteem helpt u om binnen een mum van tijd de perfecte container te huren. De drie simpele stappen die u moet doorlopen zijn over het algemeen binnen 5 minuten afgerond. Tijdens het huren van een container moet u wel over een aantal praktische dingen nadenken, zoals welke container en hoe vaak moet de container geleegd worden. MKB-afval.nl helpt u graag de juiste keuzes te maken. Heeft u moeite met de juiste beslissingen maken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze bekwame collega's helpen u verder op weg. Bovendien biedt MKB-afval.nl drie abonnementen aan. Zo bestaat er de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten dat maandelijks opzegbaar is. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een abonnement af te sluiten voor 1 of 2 jaar. Wanneer u een abonnement afsluit met een langere looptijd, ontvangt u een korting op het totale maandbedrag voor uw container in Breda.

Restafval Breda
Restafval Breda

Restafval is al het afval dat u normaliter in uw prullenmand deponeert.

Lees meer over restafval
Papier en karton Breda
Papier en karton Breda

Het scheiden van papier en karton kan ervoor zorgen dat u bespaart op uw restafval. Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie is afval dat veel ruimte in beslag neemt. Door dit te scheiden van uw restafval kunt u ruimte in de andere container besparen en bent u milieubewust!

Lees meer over papier en karton
Glas Breda
Glas Breda

Glas kan goed gerecycled worden. Gooi al uw glasafval daarom in een aparte rolcontainer zodat wij er weer nieuw glas van kunnen maken. Glazen, flesjes of potten zijn voorbeelden van glasafval.

Lees meer over glas

Abonnementen van MKB-afval.nl

Bij MKB-afval.nl begrijpen wij goed dat ieder bedrijf een andere hoeveelheid afval produceert. Daarom verhuren we rolcontainers in verschillende maten. De grootste maat heeft een inhoud van 1700 liter en de kleinste heeft een inhoud van 240 liter. Daarnaast passen de kleinere containers door een deuropening en zijn daardoor gemakkelijk in het pand te plaatsen.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Afval in de gemeente Breda

Alles over het ophalen van afval in Breda

Ben je benieuwd wanneer de afvalbakken bij jou in Breda worden opgehaald? Wij helpen je graag verder! Via de Afvalkalender Breda kun je gemakkelijk vinden wanneer de containers bij jou in de straat worden opgehaald. In afvalkalender Breda vul je je gegevens in en vervolgens krijg je vanzelf de verschillende data te zien. In sommige delen van Breda zijn ook ondergrondse containers te vinden voor restafval waar je gemakkelijk gebruik van kunt maken.

 

Afval scheiden in Breda

In Breda kun je voor je afval ook terecht bij verschillende milieustraten. Hier kun je gemakkelijk je afval scheiden als papier, karton, glas en textiel. Het inleveren van afval is gratis voor particulieren, maar bedrijven moeten betalen voor het inleveren van bedrijfsafval in Breda.

 

Grof afval Breda

Ben je bezig met een verbouwing of een grote metamorfose van de tuin waarbij veel afval komt kijken? In Breda kun je voor grof huishoudelijk afval en voor snoeihout een afspraak maken om dit tegen betaling te laten ophalen. Ook kun je ervoor kiezen een grote bouwcontainer te huren bij Afval.nl. Zij beschikken over containers in verschillende maten, van 3 m3 tot 9 m3, welke je voor een all-in prijs kunt huren. Meer informatie nodig? Bekijk hier de tarieven voor containers bij Afval.nl.

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Wat is bij MKB-afval de opzegtermijn?

Je kan bij MKB-afval per maand uw abonnement opzeggen, tenzij je hebt gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting of een twee jarig abonnement met 10% korting. Dan dien je minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging word je abonnement met dezelfde looptijd (EN met dezelfde korting :-) ) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met overstappen zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.7 Op basis van 1560 reacties

Erg slecht

BGverhuur

alles werkt prima

Snellen Autorestauratie & Schadeherstel
Altijd een container in Breda in het juiste formaat

Altijd een container in Breda in het juiste formaat

De klantenservice van MKB-afval.nl is goed in staat om u op allerlei mogelijk manieren te helpen. Zo zijn onze bekwame collega's erg goed in het inschatten welke container het best bij uw bedrijfsvoering aansluit. Wel moet u rekening houden met het feit dat niet alle containers binnen het pand te plaatsen zijn. Zo past een container tot 660 liter wel door een normale deuropening. De grotere containers, die een inhoud hebben van 1100 of 1700 liter, passen echter niet door een normale binnendeur.

Naast het formaat van de container moet u tevens letten op het soort afval dat u gaat deponeren in de gehuurde container. MKB-afval.nl verhuurt containers voor verschillende soorten bedrijfsafval in Breda. Zo verhuren wij containers voor: glasafval, organisch afval, archiefvernietiging, papier of karton en restafval. Het is wel de bedoeling dat alleen het door u geselecteerde bedrijfsafval in de gehuurde container wordt gehuurd.

Wilt u extra informatie over de mogelijkheden om een container te huren in Breda? Dan kunt u altijd kijken bij de veel gestelde vragen. Daarnaast kunt u uw vragen over het huren van een container in Breda stellen aan onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar per telefoon, WhatsApp en e-mail. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de Live Chat.

Lees meer onze rolcontainer formaten

Advies nodig om de juiste rolcontainer te huren?

Mocht u vragen hebben over de diensten die wij aanbieden of vraagt u zich af welke rolcontainer het beste bij uw bedrijfsvoering aansluit? Neem contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuzes voor uw bedrijf. Onze klantenservice is bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, e-mail en per telefoon.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice