Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
€6,48 p/m

Container huren in Delft

Voor al uw bedrijfsafval

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Voor alle ondernemers in Delft

Voor alle ondernemers in Delft

Uw bedrijfsafval eenvoudig regelen in Delft en omgeving? MKB-afval.nl levert rolcontainers voor alle soorten organisaties in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Ook in Delft kunnen wij u dus voorzien van rolcontainers voor verschillende soorten bedrijfsafval. Daarnaast stellen wij geen restricties aan de organisaties. Voor alle bedrijven hebben wij een passende oplossing.

Wanneer u bent gevestigd op een van de 18 bedrijventerreinen die Delft rijk is, zoals de Ypenburgse Poort, Schieoevers-Zuid, Delft Noord of Tanthof-Oost, dan kunnen we u eenvoudig voorzien van een oplossing voor uw bedrijfsafval. Daarnaast zijn wij ook in staat om aan bedrijven en winkels in de binnenstad te leveren.

Tarieven bekijken

Eenvoudig container huren in Delft

Bij MKB-afval.nl kunt u binnen 5 minuten al een container huren. Dankzij ons overzichtelijke bestelsysteem heeft u alles binnen een mum van tijd geregeld. Besteld u vandaag een rolcontainer, dan is deze de volgende werkdag al bij u op locatie. Een samenwerking aangaan met MKB-afval.nl kent veel voordelen. Zo prijzen onze klanten de transparantie waarmee wij werken. MKB-afval.nl werkt namelijk met overzichtelijke all-in prijzen. U hoeft dus geen onverwachte kosten te verwachten bij ons. Daarnaast is het bij MKB-afval.nl mogelijk om te kiezen uit diverse formaten containers. Onze kleinste container heeft een inhoud van 240 liter. Hier passen ongeveer vier vuilniszakken in. De grootste container van ons assortiment heeft een formaat van 1700 liter. Deze is goed voor zo'n 29 vuilniszakken. Verder verhuurt MKB-afval.nl containers met een inhoud van 360, 660 en 1100 liter. Let op: huurt u een container van 1100 of 1700 liter? Dan moet u rekening houden met het feit dat deze containers niet door een normale deuropening kunnen. Tot slot is het tevens een groot voordeel van MKB-afval.nl dat u meerdere containers tegelijk kunt huren. Wij bieden in Delft afvalcontainers aan voor de onderstaande soorten bedrijfsafval.

Restafval
Restafval

Restafval is al het vuil dat u normaliter deponeert in de prullenmand.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval. Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie zijn voorbeelden van vuil dat in deze container mag.

Lees meer over papier en karton
Glasafval
Glasafval

Glasafval kan goed gerecycleerd worden. Gooi het daarom in een aparte rolcontainer. Op die manier kunnen wij er weer gemakkelijk nieuw glas van maken. Glazen, flesjes of potten behoren onder andere tot glasafval.

Lees meer over glasafval
Hoe vaak wordt de container geleegd?

Hoe vaak wordt de container geleegd?

Bij MKB-afval.nl maakt u tijdens het beslissen de keuze hoe vaak de container wordt geleegd. Dit wordt ook wel de frequentie genoemd. De frequentie waaruit u kunt kiezen lopen uiteen van minimaal 1 keer in de vier weken tot maximaal 2 keer per week. Komt u er tussentijds achter dat de ophaalfrequentie niet bij uw afvalproductie aansluit? U kunt dit gemakkelijk en gratis aanpassen. Het is mogelijk om dit te doen in uw account van MKB-afval.nl of door even contact op te nemen met de klantenservice. Onze bekwame collega's van de klantenservice helpen u graag verder op weg.

Lees meer over de ophaalfrequentie

De abonnementen van MKB-afval.nl

Wij werken met drie soorten abonnementen: een abonnement dat maandelijks opzegbaar is, een eenjarig abonnement en een tweejarig abonnement. Wanneer u een abonnement afsluit met een langere looptijd, krijgt u van ons mooie kortingen op het totale maandbedrag. Als u liever niet voor 1 of 2 jaar vast zit aan een contract, kunt u kiezen voor het abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Zo kunt u nog steeds gebruik maken van de diensten van MKB-afval.nl!

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Wat is bij MKB-afval de opzegtermijn?

Je kan bij MKB-afval per maand uw abonnement opzeggen, tenzij je hebt gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting of een twee jarig abonnement met 10% korting. Dan dien je minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging word je abonnement met dezelfde looptijd (EN met dezelfde korting :-) ) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met overstappen zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 1460 reacties

prima

De Rots Totaalbouw

ik ben nieuw klant bij MKB Afval.nl weet niet gnoeg .

Naai Atelier ELEGANT

Verdere informatie

Onze klantenservice helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot uw bedrijfsafval. Ze zijn door hun ervaring zeer goed in staat om in te schatten welke rolcontainer aansluit bij uw bedrijf. Onze klantenservice is bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, telefoon en e-mail. Werp ook een blik op de veel gestelde vragen. De kans bestaat dat uw dringende vraag daartussen staat.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice