Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Rolcontainer huren in Delft

Voor al uw bedrijfsafval

  • Vandaag besteld, morgen in Delft geleverd

  • Klantenservice direct bereikbaar

  • All-in prijs, vast maandbedrag

Voor alle ondernemers in Delft

Voor alle ondernemers in Delft

Uw bedrijfsafval eenvoudig regelen in Delft en omgeving? MKB-afval.nl levert rolcontainers voor alle soorten organisaties in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Ook in Delft kunnen wij u dus voorzien van rolcontainers voor verschillende soorten bedrijfsafval. Daarnaast stellen wij geen restricties aan de organisaties. Voor alle bedrijven hebben wij een passende oplossing.

Wanneer u bent gevestigd op een van de 18 bedrijventerreinen die Delft rijk is, zoals de Ypenburgse Poort, Schieoevers-Zuid, Delft Noord of Tanthof-Oost, dan kunnen we u eenvoudig voorzien van een oplossing voor uw bedrijfsafval. Daarnaast zijn wij ook in staat om aan bedrijven en winkels in de binnenstad van Delft te leveren.

Tarieven bekijken

Eenvoudig container huren in Delft

Bij MKB-afval.nl kunt u binnen 5 minuten al een rolcontainer huren voor uw bedrijfsafval in Delft. Dankzij ons overzichtelijke bestelsysteem heeft u alles binnen een mum van tijd geregeld. Bestelt u vandaag een rolcontainer, dan is deze de volgende werkdag al bij u op locatie. Een samenwerking aangaan met MKB-afval.nl kent veel voordelen. Zo prijzen onze klanten de transparantie waarmee wij werken. MKB-afval.nl werkt namelijk met overzichtelijke all-in prijzen. U hoeft dus geen onverwachte kosten te verwachten bij ons. Daarnaast is het bij MKB-afval.nl mogelijk om te kiezen uit diverse formaten containers. Onze kleinste rolcontainer heeft een inhoud van 240 liter. Hier passen ongeveer vier vuilniszakken in. De grootste container van ons assortiment heeft een formaat van 1700 liter. Deze is goed voor zo'n 29 vuilniszakken. Verder verhuurt MKB-afval.nl containers met een inhoud van 360, 660 en 1100 liter. Let op: huurt u een rolcontainer van 1100 of 1700 liter? Dan moet u rekening houden met het feit dat deze containers niet door een normale deuropening kunnen. Tot slot is het tevens een groot voordeel van MKB-afval.nl dat u meerdere containers tegelijk kunt huren. Wij bieden in Delft afvalcontainers aan voor de onderstaande soorten bedrijfsafval.

Restafval Delft
Restafval Delft

Restafval is al het vuil dat u normaliter deponeert in de prullenmand.

Lees meer over restafval
Papier en karton Delft
Papier en karton Delft

Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval. Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie zijn voorbeelden van vuil dat in deze container mag. Profiteer van gemak en laat MKB-afval jouw karton en papier ophalen in Delft.

Lees meer over papier en karton
Glasafval Delft
Glasafval Delft

Glasafval kan goed gerecycleerd worden. Gooi het daarom in een aparte rolcontainer. Op die manier kunnen wij er weer gemakkelijk nieuw glas van maken. Glazen, flesjes of potten behoren onder andere tot glasafval.

Lees meer over glasafval
Hoe vaak wordt de rolcontainer in Delft geleegd door MKB-afval?
{ else

Hoe vaak wordt de rolcontainer in Delft geleegd door MKB-afval?

}

Bij MKB-afval.nl maakt u tijdens het beslissen de keuze hoe vaak de container wordt geleegd. Dit wordt ook wel de frequentie genoemd. De frequentie waaruit u kunt kiezen lopen uiteen van minimaal 1 keer in de vier weken tot maximaal 2 keer per week. Komt u er tussentijds achter dat de ophaalfrequentie niet bij uw afvalproductie aansluit? U kunt dit gemakkelijk en gratis aanpassen. Het is mogelijk om dit te doen in uw account van MKB-afval.nl of door even contact op te nemen met de klantenservice. Onze bekwame collega's van de klantenservice helpen u graag verder op weg.

Lees meer over de ophaalfrequentie

Afval scheiden in Delft

De afvalkalender in Delft

Ben je benieuwd wanneer de gemeente in Delft het afval komt ophalen? Hiervoor kun je de afvalkalender Delft raadplegen. Als je je adresgegevens invult, krijg je hier direct te zien wanneer gemeente Delft het vuilnis bij jou in de straat op komt halen. Dit geldt zowel voor GFT, restafval als plastic afval in Delft. Woon je in een gebied waar de gemeente niet langskomt? In dat geval kun je de Avalexpas aanvragen. Met deze pas heb je toegang tot containers en milieustraten in Delft om je afval weg te brengen.

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Bekijk alle veelgestelde vragen

Verdere informatie

Onze klantenservice helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot uw bedrijfsafval. Ze zijn door hun ervaring zeer goed in staat om in te schatten welke rolcontainer aansluit bij uw bedrijf. Onze klantenservice is bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, telefoon en e-mail. Werp ook een blik op de veel gestelde vragen. De kans bestaat dat uw dringende vraag daartussen staat.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice