Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

ROLCONTAINER HUREN DEN HAAG

Jouw bedrijfsafval zonder gedoe opgehaald

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Voor alle ondernemers in Den Haag

Voor alle ondernemers in Den Haag

Wij hebben altijd de juiste rolcontainer voor jouw zaak klaar staan! Wij hebben een ruim assortiment aan rolcontainers. Ga voor een kleine rolcontainer op 2 wielen of kies bij een grotere hoeveelheid afval voor een container op 4 wielen. 

Een afvalcontainer huren in Den Haag is heel eenvoudig. Je kiest zelf welke container het beste bij jouw zaak past en bestelt hem binnen 2 minuten online. De volgende werkdag staat jouw gewenste container al op de stoep bij jou in Den Haag. Je hoeft hem nu alleen nog een mooi plekje te geven!


 

Tarieven bekijken

De leukste afvalinzamelaar van Den Haag

Dat durven wij wel te claimen. Onze klantenservice staat namelijk altijd voor je klaar en kan jou direct helpen mocht er iets mis gaan. Bij ons heb je namelijk geen wachtrijen aan de telefoon en kom je direct in contact met de juiste persoon. Wij snappen als geen ander dat jij als ondernemer wel betere dingen te doen hebt! Je kunt ons op werkdagen bellen of gebruik de live chat. Maar ook onze enthousiaste chauffeurs die heel Den Haag rond gaan om jouw bedrijfsafval netjes op te halen, zorgen er voor dat jouw onderneming er altijd weer spik en span bij staat. Heb je een keer extra afval? Geen probleem, je kunt altijd een extra lediging aanvragen. Wat gaat er in jouw containers? Afvalcontainers zijn er voor verschillende soorten afval. Het type afval bepaalt het soort container dat je nodig hebt. Wil je zeker weten dat je de juiste container kiest? Hieronder lees je welke container geschikt is voor welk afval. Wij maken een container huren makkelijk voor je!

Rolcontainer voor restafval
Rolcontainer voor restafval

Dit is het afval dat je doorgaans in de prullenbak gooit en niet meer verder kunt scheiden. Bekijk onze rolcontainers voor restafval.

Lees meer over restafval
Papier & karton Den Haag
Papier & karton Den Haag

Papieren of kartonnen verpakkingsmateriaal van etenswaren of andere producten. Of denk aan servetjes, keukenpapier of overbodige administratie. Een perfecte manier om te besparen op je restafval kosten.

Lees meer over papier & karton
Glas Den Haag
Glas Den Haag

Glazen, flesjes of potten. Glas kan goed gerecycled worden. Gooi het daarom in een aparte rolcontainer en wij maken er weer nieuw glas van.

Lees meer over glas
Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste rolcontainer

Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste rolcontainer

Ga je een rolcontainer huren in Den Haag? Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen hebben we hier alvast een paar tips.

 • Kan de rolcontainer binnen of buiten blijven staan? Wanneer je de rolcontainer binnen wil neerzetten, houd er dan rekening mee dat de verschillende formaten die groter zijn dan onze 660 liter, niet door een standaard binnendeur passen. Wanneer een rolcontainer buiten blijft staan, houd er dan rekening mee dat de rolcontainer goed bereikbaar moet zijn voor onze chauffeurs.
 • Afval scheiden betekent direct besparen. Door je restafval te minimaliseren, bespaar je op je afvalkosten. Neem naast een restafval rolcontainer bijvoorbeeld ook een goedkopere rolcontainer voor papier & karton. Dit bespaart ruimte in je restafval rolcontainer. Zo hoeft deze minder vaak geleegd te worden en kom je misschien wel uit met een kleinere rolcontainer.
 • Onze chauffeurs zijn vroege vogels. Zorg er daarom voor dat jouw rolcontainer altijd voor 07:00 uur buiten staat en goed bereikbaar is.

Gaat er een keer wat mis? Onze klantenservice helpt jou direct verder. Ook als je vragen hebt over het uitkiezen van de juiste rolcontainer in Den Haag, staan we graag voor jou klaar!

 

 

Tarieven bekijken

Wij leveren rolcontainer in heel Nederland

Noord-Holland

Zuid-Holland

 • Rolcontainer huren in Zuid-Holland

  Zuid-Holland is voor onze chauffeurs bekend terrein. Zowel de centrum gebieden als de industriegebieden. Wij komen graag dagelijks voorrijden om jouw zaak weer netjes en schoon te houden. Bestel snel een rolcontainer en ook jouw onderneming ziet er straks weer tip top uit. Bepaal zelf hoeveel je bespaart op een abonnement door te kiezen voor een 1- of 2-jarig abonnement. Je krijgt dan 5 of 10% korting.

  Zoetermeer

  Rotterdam

  Delft

  Den Haag

  Dordrecht

  Gouda

  Leiden

Groningen

Utrecht

 • Rolcontainer huren in Utrecht

  Onze chauffeurs komen met alle plezier jouw rolcontainer legen in de provincie Utrecht. 

  Utrecht

  Amersfoort

  Soest

Drenthe

 • Rolcontainer huren in Drenthe

  Als bedrijf actief in Drenthe? Onze chauffeurs halen ook het afval op bij ondernemers in Drenthe. Regel vandaag nog jouw rolcontainer.

Friesland

 • Rolcontainers in Friesland

  Wij leveren ook rolcontainers aan onze Friesche ondernemers

Overijssel

 • Rolcontainer huren in Overijssel

  Staat jouw bedrijf in het oosten van ons land? Wij halen graag jouw bedrijfsafval op. Bestel snel jouw rolcontainer en begin vandaag nog met het efficient inzamelen van jouw bedrijfsafval.

  Deventer

  Enschede

  Hengelo

  Almelo

Gelderland

 • Rolcontainer huren in Gelderland

  Misschien wel de gezelligste plek om te ondernemen, Gelderland. Onze chauffeurs komen er graag, want rijden in een natuurlijke omgeving is het mooiste wat er is. Natuurlijk komen ze ook graag bij jouw zaak voorrijden om jouw kliko weer netjes te legen. Een rolcontainer van MKB-afval is zo geregeld. Je bepaalt zelf welk abonnement het beste bij jou onderneming past. En kom je er niet uit? Onze klantenservice staat altijd gereed om jouw verder op weg te helpen.

  Apeldoorn

  Arnhem

  Nijmegen

Limburg

 • Rolcontainer huren in Limburg

  Huur snel een rolcontainer voor jouw onderneming in Limburg. Snel en voordelig geregeld. Onze chauffeurs halen graag dagelijks bij jou je bedrijfsafval op. Met een simpel abonnement heb jij er verder geen omkijken meer naar.

  Maastricht 

  Tilburg

Noord-Brabant

 • Rolcontainer huren in Noord-Brabant

  Heb jij ze al gespot? Onze rolcontainers vind je overal in Noord-Brabant. Vele ondernemers hebben al gekozen voor onze dienstverlening. Een mooie kliko op de stoep en een abonnement waar je zelf bepaalt wat je bespaart.

  Bergen op Zoom

  Breda

  Eindhoven

  Roosendaal

  Vught

  Den Bosch

  Oss

Zeeland

 • Rolcontainer huren in Zeeland

  Onze chauffeurs vinden het altijd weer een feest als ze door het prachtige waterrijke landschap van Zeeland mogen tuffen. Vele ondernemers in Zeeland gingen jou al voor. Wordt jouw bedrijf de volgende tussenstop voor onze chauffeurs? Bestel vandaag nog een rolcontainer dan staat hij morgen al bij jou voor de deur.

Flevoland

 • Rolcontainer huren in Flevoland

  Onze chauffeurs kunnen de routes in Flevoland en omgeving zelfs dromen. Veel ondernemers hebben al zo een prachtige kliko van MKB-afval voor de deur staan. Dat staat niet alleen netjes, ze besparen zo ook op hun afvalkosten. Heb jij ze al eens gespot? Wordt nu onze volgende trotse kliko bezitter en ook jij hebt straks geen omkijken meer naar je bedrijfsafval.

  Almere

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice