Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
€6,48 p/m

Container huren in Den Haag

Voor al uw bedrijfsafval

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Voor alle ondernemers in Den Haag

Voor alle ondernemers in Den Haag

MKB-afval.nl heeft een breed assortiment aan containers. Dit zijn rolcontainers voor bedrijfsafval. Deze mobiele containers leveren wij onder andere in Den Haag. De rolcontainer die u huurt wordt afgeleverd op het door u opgegeven adres. Iedere container die vandaag besteld wordt bij MKB-afval.nl, is morgen geleverd. Ook in Den Haag leveren wij de volgende werkdag al de gehuurde containers op de afgesproken locatie.

Dankzij het gemakkelijke bestelproces van MKB-afval.nl kunt u binnen enkele minuten een container huren voor uw bedrijf of organisatie. MKB-afval.nl stelt geen restricties aan uw organisatie, iedere organisatie kan bij ons een container huren.

Tarieven bekijken

Breed assortiment containers in Den Haag

In de regio Den Haag leveren wij rolcontainers voor restafval, glas, papier/karton, archiefvernietiging of groenafval. Bovendien zijn de rolcontainers bij MKB-afval.nl te verkrijgen in verschillende maten. De inhoud van de containers loopt uiteen van 240 liter tot 1700 liter. Dit betekent dat wij voor ieder bedrijf de juiste containers in ons assortiment hebben. Wanneer u bij MKB-afval.nl een rolcontainer huurt voor uw afval in Den Haag zijn er geen extra of verborgen kosten. Wij werken met all-in tarieven. De prijs is dus inclusief transportkosten, huur en verwerking van het afval. Het is mogelijk om bij MKB-afval.nl te kiezen uit drie soorten abonnementen. Zo is er een maandelijks opzegbaar abonnement en abonnementen van een langere loop. Wanneer u ervoor kiest om een abonnement af te sluiten voor een langere tijd, krijgt u kortingen oplopend tot maximaal 10%. Bovendien kunt u bij MKB-afval.nl zelf kiezen hoe u betaalt. Wij denken altijd graag mee met onze klanten. Zo zijn er geen extra kosten verbonden aan betaling via bankoverschrijving of iDEAL.

Restafval Den Haag
Restafval Den Haag

Het afval dat u en uw klanten doorgaans in een prullenbak deponeren

Lees meer over restafval
Papier & karton Den Haag
Papier & karton Den Haag

Verpakkingsmateriaal van etenswaren of andere producten. Of denk aan servetjes, keukenpapier of overbodige administratie. Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval in Den Haag.

Lees meer over papier & karton
Glas Den Haag
Glas Den Haag

Glazen, flesjes of potten. Glas kan goed gerecycled worden. Gooi het daarom in een aparte rolcontainer en wij maken er weer nieuw glas van.

Lees meer over glas

Hulp bij het huren van een rolcontainer in Den Haag

Bij MKB-afval.nl vinden wij de tevredenheid van onze klanten zeer belangrijk. Zo is onze klantenservice altijd via verschillende kanalen bereikbaar om u te voorzien van advies. U kunt ons bellen, maar het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen via de Live Chat, WhatsApp en e-mail. Onze bekwame collega's van de klantenservice zijn goed in staat om in te schatten welke rolcontainers het beste aansluiten bij uw organisatie. De jarenlange ervaring van MKB-afval.nl zorgt ervoor dat u gegarandeerd de juiste keuze maakt. Tot slot is het tevens mogelijk om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over het legen van de containers in Den Haag. In uw account van MKB-afval.nl kunt u de frequentie waarmee de containers geleegd worden gratis aanpassen. Lukt dit niet? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij helpen u binnen een mum van tijd verder op weg. Wij van MKB-afval.nl vinden dat het huren van een container geen uren hoeft te duren. Daarom staan wij altijd voor u klaar!

Tarieven bekijken

Abonnementen en mogelijke korting

Bij MKB-afval.nl werken we met overzichtelijke abonnementen. Deze abonnementen hebben allemaal all-in tarieven. Alle kosten die verbonden zijn aan het huren van de container in Den Haag zijn met andere woorden al in de prijs verwerkt. Bij MKB-afval.nl werken wij met drie soorten abonnementen. Zo hebben we maandelijkse abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Daarnaast is het mogelijk om voor een abonnement te kiezen met een langere looptijd. U kunt kiezen tussen een looptijd van 1 of 2 jaar. Bij de abonnementen met een langere looptijd krijgt u van ons korting op het te betalen maandbedrag.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Wat is bij MKB-afval de opzegtermijn?

Je kan bij MKB-afval per maand uw abonnement opzeggen, tenzij je hebt gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting of een twee jarig abonnement met 10% korting. Dan dien je minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging word je abonnement met dezelfde looptijd (EN met dezelfde korting :-) ) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met overstappen zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Afval ophalen Den Haag

Ben je naast het huren van een container in Den Haag, benieuwd wanneer de gemeente zelf het afval in Den Haag op komt halen? Hiervoor kun je de afvalkalender Den Haag raadplegen, waarin je per postcode precies kunt inzien wanneer het afval bij jou zal worden opgehaald. Op veel plekken kun je daarnaast ook zelf je afval wegbrengen in Den Haag bij een afvalbrengstation. In de meeste gevallen kun je hier gratis je afval wegbrengen, maar hier heb je wel een afvalpas voor nodig.

 

Container huren in Den Haag

Ben je een echte hovenier, timmerman of fanatieke klusser dan ben je misschien juist op zoek naar een grote bouwcontainer welke je in Den Haag kunt huren voor puin en grof vuil. Dit kan bij afval.nl. De containers bij Afval.nl kun je gemakkelijk en snel bestellen. Zij beschikken over verschillende formaten containers in Den Haag, van 3 m3 tot 9 m3, die je voor een all-in prijs kunt huren.

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.7 Op basis van 1560 reacties

Erg slecht

BGverhuur

alles werkt prima

Snellen Autorestauratie & Schadeherstel

Wij helpen u graag verder

MKB-afval.nl maakt na uw bestelling van een rolcontainer een afspraak met u over de leveringsdatum. Daarnaast ontvangt u via de e-mail uw inloggegevens voor uw MKB-afval.nl account. Wilt u nog meer lezen over container huren Den Haag? Bij de veel gestelde vragen kunt u extra informatie vinden. Wellicht staat uw dringende vraag daar tussen. Daarnaast staat onze klantenservice u ook graag te woord! U kunt ons bereiken per telefoon, WhatsApp, Live Chat of e-mail

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice