Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Container huren in Deventer

Voor al uw bedrijfsafval

  • Vandaag besteld, morgen geleverd

  • Klantenservice direct bereikbaar

  • All-in prijs, vast maandbedrag

Verschillende soorten afvalcontainers in Deventer

Verschillende soorten afvalcontainers in Deventer

Bij MKB-afval.nl kunt u afvalcontainers horen in heel Nederland. Wilt u een container huren voor uw bedrijf in Deventer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. MKB-afval.nl verhuurt containers voor verschillende soorten afval voor een vast bedrag per maand. Huur bij ons en profiteer van een all-in service, want leveren en legen zijn bij ons bij de huurprijs inbegrepen. Wilt u een container huren in Deventer, bestel dan vandaag en ontvang de container morgen al.

Tarieven bekijken

Containers in diverse groottes

Containers in diverse groottes

Niet in elk bedrijf ontstaat evenveel afval. Het kan zijn dat een kleine container niet helemaal vol raakt of dat de grootste net groot genoeg is. U vindt daarom bij ons containers in verschillende formaten. De kleinste formaat container in ons assortiment heeft een inhoud van 240 liter en in de grootste container past 1700 liter afval. Tussen de meest grote en de allerkleinste container zitten er diverse andere formaten. Voor elk bedrijf is er een container met het juiste formaat.

Soorten afval
{ else

Soorten afval

}

Bij MKB-afval.nl kunt u containers huren voor alle verschillende soorten bedrijfsafval. Gaat u een container huren in Deventer? Geef dan op de website aan voor welk soort afval u deze wilt gaan gebruiken. U wordt verzocht om uitsluitend het aangegeven afvalsoort in de container te deponeren.  Bij MKB-afval.nl kunt u containers huren voor papier en karton, organisch afval, glazen flessen en restafval. Ook voor archiefvernietiging hebben wij containers te huur. U vindt bij ons dé container voor uw bedrijf. 

Lees meer over een abonnement
De container laten legen in Deventer
{ else

De container laten legen in Deventer

}

Voor het huren van een container betaalt u bij ons één vaste prijs voor de huur, het leveren en legen van de container. Zelf kunt u aangeven hoe vaak u de container wilt laten legen. U krijgt de mogelijkheid om de container een keer per maand te laten legen of zo vaak als twee keer in de week. U bepaalt bij MKB-afval.nl helemaal zelf hoe u het geregeld wilt hebben. Wanneer de container geleegd moet worden, moet deze aan de openbare weg neergezet worden. Dit doet u voor zeven uur in de ochtend. De vuilniswagen komt dan langs om deze te legen. Is er bij u in Deventer geen mogelijkheid om de container aan de weg neer te zetten, neem dan contact met ons op. Samen met u zal er dan een andere afspraak gemaakt worden.

Wilt u meer informatie over het huren van een container in Deventer? schroom dan niet en neem contact op via de chatfunctie op onze website of telefonisch via: 088-4721599

Verder nog vragen?

Onze klantenservice helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot uw bedrijfsafval. Ze zijn door hun ervaring zeer goed in staat om in te schatten welke rolcontainer het beste aansluit bij uw bedrijf. Onze klantenservice is bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, telefoon en e-mail. Daarnaast kunt u ook even kijken bij de veel gestelde vragen. Er bestaat een kans dat uw dringende vraag daartussen staat.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice