Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
€6,48 p/m

Container huren in Eindhoven

Voor al uw bedrijfsafval

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Voor alle ondernemers in Eindhoven

Voor alle ondernemers in Eindhoven

Wilt u een container huren in Eindhoven en omgeving? Kies dan voor ons! MKB-afval.nl verlost u van al uw bedrijfsafval. Wij leveren containers door heel Nederland, dus ook in Eindhoven! In het centrum van Eindhoven kunnen wij zonder problemen rolcontainers leveren voor het afval van uw organisatie. Wij leveren aan alle soorten organisaties, zonder enige restricties.

Bovendien zitten er veel voordelen verbonden aan het huren van een rolcontainer bij MKB-afval.nl. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken over het afvoeren van uw bedrijfsafval. Dit regelen wij voor u. Hoe vaak u de container geleegd wil hebben, geeft u van tevoren aan tijdens het bestelproces. Hierbij kunt u de keuze maken om uw container 2 keer per week te laten legen tot 1 keer in de vier weken. Bovendien is het mogelijk om de frequentie waarmee de containers geleegd worden tussentijds gratis aan te passen. Daarnaast bent u de gemeente geen bedrijfsreinigingsrecht verschuldigd wanneer u in zee gaat met een erkende afvalinzamelaar zoals MKB-afval.nl. Hierdoor kunt u in veel gevallen geld besparen.

Tot slot zijn wij van MKB-afval.nl ook erg flexibel. Zit u bijvoorbeeld ineens met meer bedrijfsafval dan normaal? Dan kunt u bij MKB-afval.nl gemakkelijk een afspraak maken om de container een keer extra te laten legen. Wij denken graag met de klant mee en begrijpen dat u door bijvoorbeeld een evenement plots met meer afval om handen zit. Door even contact met ons op te nemen, kunt u al gauw een afspraak maken zodat uw containers eerder geleegd worden. 

Tarieven bekijken

Eenvoudig een container huren bij MKB-afval.nl

Het is bij MKB-afval.nl zeer eenvoudig om een rolcontainer te huren in Eindhoven. Met slechts een aantal drukken op de knop kunt u binnen 5 minuten al een rolcontainer huren voor uw bedrijfsafval. U kunt ervoor kiezen om bij ons een abonnement af te sluiten dat maandelijks opzegbaar is. Daarnaast is het tevens mogelijk om een abonnement af te sluiten met een looptijd van één of twee jaar tegen mooie kortingen. Bestelt u vandaag uw rolcontainer bij MKB-afval.nl? Dan is die morgen al geleverd. Ook in Eindhoven kunnen wij al snel een container leveren voor uw bedrijfsafval. Zo heeft u de volgende werkdag de door u bestelde container al op uw locatie.

Restafval
Restafval

Het afval dat u en uw klanten doorgaans in een prullenbak deponeren is restafval.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Het scheiden van papier en karton kan ervoor zorgen dat u bespaart op uw restafval. Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier en overbodige administratie kunnen bijvoorbeeld veel ruimte in beslag nemen in een container. Door hier een aparte container voor te huren, kunt u uiteindelijk ruimte besparen bij het restafval en bent u milieubewust bezig!

Lees meer over papier en karton
Glas
Glas

Glasafval kan goed gerecycled worden. Gooi het daarom in een aparte rolcontainer zodat wij er weer nieuw glas van kunnen maken. Glazen, flesjes of potten zijn voorbeelden van glasafval.

Lees meer over glas
Welke containers kunt u huren in Eindhoven?

Welke containers kunt u huren in Eindhoven?

Bij MKB-afval.nl kunt u verschillende containers huren voor uw bedrijfsafval. Wij leveren rolcontainers met verschillende inhoud. De inhoud van de containers die beschikbaar zijn bij MKB-afval.nl lopen uiteen van 240 tot 1700 liter. De containers van 240 tot en met 660 liter kunnen door een normale deuropening. Hierdoor kunnen ze binnen een pand geplaatst worden. De grotere containers passen helaas niet door een standaard deur. 

Naast de verschillende groottes, levert MKB-afval.nl ook containers voor verschillende soorten afval. Voor verschillende afvalsoorten kunnen wij u bijpassende containers leveren. Zo leveren wij afvalbakken voor glasafval, groenafval, archiefvernietiging, papier of karton en restafval. Het is belangrijk dat u de juiste container voor uw afvalsoort kiest. U bent namelijk verantwoordelijk voor al het afval dat in de container wordt gedeponeerd. Wijkt dit af van de geselecteerde afvalsoort? Dan kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Indien u wel uw afval goed scheidt, kunnen wij dit gemakkelijk recycleren.

Alle formaten bekijken

Korting op uw abonnement?

Bij MKB-afval.nl werken we met overzichtelijke abonnementen. U kunt een keuze maken uit drie mogelijke abonnementen. We werken bijvoorbeeld met maandelijkse abonnementen. Die zijn maandelijks opzegbaar. Daarnaast hebben we twee andere abonnementen met een langere looptijd. Zo kunt u kiezen voor een abonnement bij MKB-afval.nl met een looptijd van 1 of 2 jaar. Bij deze abonnementen krijgt u van ons korting op het totale maandbedrag.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Wat is bij MKB-afval de opzegtermijn?

Je kan bij MKB-afval per maand uw abonnement opzeggen, tenzij je hebt gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting of een twee jarig abonnement met 10% korting. Dan dien je minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging word je abonnement met dezelfde looptijd (EN met dezelfde korting :-) ) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met overstappen zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.7 Op basis van 1560 reacties

Erg slecht

BGverhuur

alles werkt prima

Snellen Autorestauratie & Schadeherstel

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice