Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Eenvoudig een container huren in Enschede

Eenvoudig een container huren in Enschede

Als ondernemer wil je natuurlijk geen omkijken hebben naar je bedrijfsafval. Daar schakel je ons voor in. Wij leveren zonder gedoe en met voordelige tarieven een gloednieuwe rolcontainer voor jouw zaak. Het enige wat jij nog hoeft te doen is jouw rolcontainer te vullen en op de afgesproken tijden buiten te zetten.


Tarieven bekijken

Welk afvalsoort heb jij?

Restafval

Restafval

Geen vuilniszak ligt meer in de weg met onze rolcontainers voor restafval.

Wat mag hier in?
Papier & karton

Papier & karton

Neem de eerste stap in duurzaam ondernemen. Begin morgen nog met het scheiden van papier & karton.

Wat mag hier in?
Glas

Glas

Geen onhandige tripjes meer naar de glasbak. Met een rolcontainer voor glas hoef jij je zaak niet meer te verlaten.

Wat mag hier in?

Snel geleverd en netjes opgehaald in Enschede

Heb jij al een mooi plekje voor jouw rolcontainer gereserveerd? Binnen 1 werkdag kunnen wij jouw rolcontainer in Enschede leveren. Wij hebben alle rolcontainers op voorraad. Kies je voor een klein formaat, die ook binnen kan staan of ga je voor een grote 4-wiels rolcontainer die prima buiten kan overnachten. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Onze klantenservice staat altijd direct voor jou klaar.

Tarieven bekijken
Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste rolcontainer

Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste rolcontainer

Ga je een afvalcontainer huren in Enschede dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen hebben we hier alvast een paar tips.

Binnen of buiten?

Kan de rolcontainer binnen of buiten blijven staan? Wanneer je de rolcontainer binnen laat staan, houd er dan rekening mee dat de formaten die groter zijn dan onze 660 liter niet door een standaard binnendeur passen. Wanneer een rolcontainer buiten blijft staan, houd er dan rekening mee dat de rolcontainer goed bereikbaar moet zijn voor onze chauffeurs

Besparen door te scheiden

Afval scheiden betekent direct besparen. Door je restafval te minimaliseren, bespaar je op je afvalkosten. Neem naast een restafval rolcontainer bijvoorbeeld ook een goedkopere rolcontainer voor Papier & karton. Dit bespaart ruimte in je restafval rolcontainer. Zo hoeft deze minder vaak geleegd te worden of kun je misschien wel uit met een kleinere rolcontainer.

Opgeruimd staat netjes

Onze chauffeurs in de regio van Enschede gaan altijd lekker vroeg op pad. Zorg er daarom voor dat jouw rolcontainer altijd voor 07:00 uur buiten en goed bereikbaar is.

Gaat er een keer wat mis? Onze klantenservice helpt jou direct verder. Ook als je vragen hebt over het uitkiezen van de juiste rolcontainer in Enschede, staan we graag voor je klaar.

Direct bestellen

Meest gestelde vragen

Een rolcontainer huren in Enschede, hoe werkt dat?

Wanneer wordt mijn rolcontainer geleverd?

 • Je ontvangt van ons bericht wanneer je rolcontainer wordt geleverd. Heb je op werkdagen in de ochtend je bestelling geplaatst, dan wordt je rolcontainer de volgende werkdag al bij jou in Enschede geleverd.

Wanneer wordt mijn rolcontainer geleegd?

 • Je ontvangt bij aanvang van je abonnement een persoonlijke kalender die je in jouw account kunt terugvinden. Daarop staan de dagen aangegeven dat jouw rolcontainer wordt geleegd.

Waar moet ik rekening mee houden?

 • Zet je rolcontainer altijd voor 07:00 aan de openbare weg op een plek waar onze chauffeurs jouw rolcontainer goed kunnen zien en goed kunnen legen.

Ik heb extra afval

 • Je kunt via je account een extra lediging aanvragen. De extra kosten vind je hier ook terug. 

Mijn rolcontainer is niet geleegd, wat nu?

 • Wanneer je rolcontainer niet volgens planning is geleegd, neem dan even contact op met onze klantenservice. Is de rolcontainer door een fout van ons niet geleegd, dan plannen wij zo snel mogelijk een nieuwe lediging in. Ben je vergeten de rolcontainer buiten te zetten of was de rolcontainer niet goed bereikbaar, dan krijgen wij hier melding van door de chauffeur. Je kunt dan een extra lediging inplannen om je afval alsnog op te laten halen.

Wij leveren rolcontainers in heel Nederland

Noord-Holland

Zuid-Holland

 • Rolcontainer huren in Zuid-Holland

  Zuid-Holland is voor onze chauffeurs bekend terrein. Zowel de centrum gebieden als de industriegebieden. Wij komen graag dagelijks voorrijden om jouw zaak weer netjes en schoon te houden. Bestel snel een rolcontainer en ook jouw onderneming ziet er straks weer tip top uit. Bepaal zelf hoeveel je bespaart op een abonnement door te kiezen voor een 1- of 2-jarig abonnement. Je krijgt dan 5 of 10% korting.

  Zoetermeer

  Rotterdam

  Delft

  Den Haag

  Dordrecht

  Gouda

  Leiden

Groningen

Utrecht

 • Rolcontainer huren in Utrecht

  Onze chauffeurs komen met alle plezier jouw rolcontainer legen in de provincie Utrecht. 

  Utrecht

  Amersfoort

  Soest

Drenthe

 • Rolcontainer huren in Drenthe

  Als bedrijf actief in Drenthe? Onze chauffeurs halen ook het afval op bij ondernemers in Drenthe. Regel vandaag nog jouw rolcontainer.

Friesland

 • Rolcontainers in Friesland

  Wij leveren ook rolcontainers aan onze Friesche ondernemers

Overijssel

 • Rolcontainer huren in Overijssel

  Staat jouw bedrijf in het oosten van ons land? Wij halen graag jouw bedrijfsafval op. Bestel snel jouw rolcontainer en begin vandaag nog met het efficient inzamelen van jouw bedrijfsafval.

  Deventer

  Enschede

  Hengelo

  Almelo

Gelderland

 • Rolcontainer huren in Gelderland

  Misschien wel de gezelligste plek om te ondernemen, Gelderland. Onze chauffeurs komen er graag, want rijden in een natuurlijke omgeving is het mooiste wat er is. Natuurlijk komen ze ook graag bij jouw zaak voorrijden om jouw kliko weer netjes te legen. Een rolcontainer van MKB-afval is zo geregeld. Je bepaalt zelf welk abonnement het beste bij jou onderneming past. En kom je er niet uit? Onze klantenservice staat altijd gereed om jouw verder op weg te helpen.

  Apeldoorn

  Arnhem

  Nijmegen

Limburg

 • Rolcontainer huren in Limburg

  Huur snel een rolcontainer voor jouw onderneming in Limburg. Snel en voordelig geregeld. Onze chauffeurs halen graag dagelijks bij jou je bedrijfsafval op. Met een simpel abonnement heb jij er verder geen omkijken meer naar.

  Maastricht 

  Tilburg

Noord-Brabant

 • Rolcontainer huren in Noord-Brabant

  Heb jij ze al gespot? Onze rolcontainers vind je overal in Noord-Brabant. Vele ondernemers hebben al gekozen voor onze dienstverlening. Een mooie kliko op de stoep en een abonnement waar je zelf bepaalt wat je bespaart.

  Bergen op Zoom

  Breda

  Eindhoven

  Roosendaal

  Vught

  Den Bosch

  Oss

Zeeland

 • Rolcontainer huren in Zeeland

  Onze chauffeurs vinden het altijd weer een feest als ze door het prachtige waterrijke landschap van Zeeland mogen tuffen. Vele ondernemers in Zeeland gingen jou al voor. Wordt jouw bedrijf de volgende tussenstop voor onze chauffeurs? Bestel vandaag nog een rolcontainer dan staat hij morgen al bij jou voor de deur.

Flevoland

 • Rolcontainer huren in Flevoland

  Onze chauffeurs kunnen de routes in Flevoland en omgeving zelfs dromen. Veel ondernemers hebben al zo een prachtige kliko van MKB-afval voor de deur staan. Dat staat niet alleen netjes, ze besparen zo ook op hun afvalkosten. Heb jij ze al eens gespot? Wordt nu onze volgende trotse kliko bezitter en ook jij hebt straks geen omkijken meer naar je bedrijfsafval.

  Almere

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice