Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval
4,95 p/m

Container huren in Enschede

Voor al uw bedrijfsafval

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Voor alle ondernemers

Voor alle ondernemers

Voor het huren van een container voor uw bedrijfsafval in Enschede bent u bij MKB-afval.nl aan het juiste adres. Wij leveren rolcontainers voor verschillende soorten afval van bedrijven en verenigingen. Aan organisaties stellen wij van MKB-afval.nl geen restricties met betrekking tot het huren van een rolcontainer. Iedereen is bij ons welkom!

Tarieven bekijken

Welke container huren in Enschede?

In Enschede kunt u bij MKB-afval.nl verschillende containers huren voor uw bedrijfsafval. Zo kunt u bij ons containers huren voor restafval, glasafval, groenafval, papier of karton en archiefvernietiging. Bovendien leveren wij in heel Nederland. Wij komen in iedere stad, elk stadsdeel en alle dorpen! Bij MKB-afval.nl kunt u beslissen welk formaat container u wilt huren en voor welk afvalsoort hierin wilt deponeren. De rolcontainers kunnen wij leveren in formaten van 240 liter tot 1700 liter. De rolcontainers tot 660 liter kunnen door een normale binnendeur in een pand worden geplaatst. De grotere varianten passen helaas niet door een normale deuropening.

Restafval
Restafval

Restafval is al het afval dat u doorgaans in de prullenbak zou deponeren.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval. Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie kunnen veel ruimte in beslag nemen in de container. Door deze afvalsoort te scheiden bespaart u ruimte in de andere container en denkt u aan het milieu!

Lees meer over papier en karton
Glasafval
Glasafval

Glasfval kan goed gerecycleerd worden. Gooi het daarom in een aparte rolcontainer zodat wij er weer nieuw glas van kunnen maken. Al het onbruikbare glas behoort tot glasafval. Denk bijvoorbeeld aan potten, glazen en flessen.

Lees meer over glas
Levering van de gehuurde container

Levering van de gehuurde container

MKB-afval.nl levert de gehuurde rolcontainers in Enschede de volgende werkdag op uw locatie. Dankzij ons overzichtelijke bestelsysteem heeft u binnen een paar minuten al de keuze gemaakt welk soort container u wilt huren, wat de ophaalfrequentie moet zijn en welk formaat container u graag zou willen. Komt u er alleen niet uit? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze bekwame collega's bij de klantenservice helpen u graag verder op weg. 

Daarnaast zijn er geen verborgen kosten bij MKB-afval.nl. Wij werken namelijk met all-in prijzen. Dat wil zeggen dat het bedrag dat u ziet, het complete bedrag is. Dit is dus inclusief transportkosten, de huur en de verwerking van het afval. Wel kunt u mooie kortingen krijgen wanneer u een abonnement voor een langere termijn afsluit. Bij een abonnement van 1 jaar krijgt u 5% korting en bij een abonnement van 2 jaar krijgt u 10% korting van ons. Wilt u liever niet vast zitten aan een contract? Bij MKB-afval.nl is het tevens mogelijk om voor een abonnement te kiezen dat maandelijks opzegbaar is.

Lees meer over een abonnement

Korting op uw abonnement?

Bij MKB-afval.nl werken we met overzichtelijke abonnementen. Zo kunt u kiezen uit drie verschillende soorten abonnementen. De eerste optie is een maandelijkse abonnement. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. Zo zit u dus niet aan lange contracten gebonden. Daarnaast hebben we nog twee andere abonnementen. Dit zijn abonnementen met een looptijd van 1 of 2 jaar. Kiest u voor een abonnement met een langere looptijd? Dan krijgt u van ons korting op het te betalen maandbedrag.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is bij een maand abonnement inbegrepen?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van een rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Wat is bij MKB-afval.nl de opzegtermijn?

U kunt per maand uw abonnement opzeggen, tenzij u heeft gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting of een twee jarig abonnement met 10% korting. Dan dient u minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging wordt uw abonnement met dezelfde looptijd (met dezelfde korting!) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen u met overstappen zodat u dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 875 reacties

Hulp bij het huren van een container?

Wanneer u een container wilt huren, maar niet precies kan inschatten welke container aansluit bij uw bedrijf, dan is het mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen u advies geven om tot de juiste keuzes te komen. Wij zijn bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, e-mail of per telefoon.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice