Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
€6,48 p/m

Afvalcontainer huren in Groningen

Bedrijfsafval afvoeren in Groningen

 • All-in prijzen

 • Maandelijks opzegbaar

 • Bespaar honderden euro's per jaar

Eenvoudig en voordelig afvalcontainer huren in Groningen

Eenvoudig en voordelig afvalcontainer huren in Groningen

Een afvalcontainer huren voor uw bedrijfsafval in Groningen? Dan bent u bij MKB-afval.nl aan het juiste adres! In een aantal eenvoudige stappen heeft u binnen 5 minuten alles geregeld. Bestelt u vandaag een container bij ons, dan ontvangt u de volgende werkdag al een afvalcontainer op de door u aangegeven locatie.

Voor verschillende soorten afval kunt u in Groningen een afvalcontainer huren bij MKB-afval.nl. Zo hebben wij containers voor glasafval, organisch afval, papier of karton, restafval en archiefvernietiging. U kunt bijdragen aan een beter milieu door de verschillende afvalsoorten in bijbehorende containers te deponeren. Bovendien kunt u door het scheiden van afval ook geld besparen. Zo is het goedkoper om een restafvalcontainer en papiercontainer te huren dan twee restafvalcontainers. Wanneer u afvalsoorten gescheiden van elkaar aanlevert, kunnen wij deze beter recycleren.

Rolcontainer huren

Welke abonnementen zijn er?

In Groningen en omgeving kunt u, net zoals in de rest van Nederland, kiezen uit drie verschillende abonnementen. Ons standaard abonnement is maandelijks opzegbaar. Daarnaast bieden wij nog twee andere abonnementen aan. Deze hebben een looptijd van 1 of 2 jaar. Wanneer u kiest voor één van deze abonnementen, ontvangt u een korting op uw maandbedrag. Daarnaast kunt u ook zelf kiezen wat de frequentie is waarmee de afvalcontainer geleegd dient te worden. Hierbij kunt u beslissen of de afvalcontainer minimaal 1 keer in de vier weken wordt geleegd tot maximaal 2 keer per week. Daarnaast kunt u beslissen welk formaat afvalcontainer het beste aansluit bij de afvalproductie van uw bedrijf.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/m
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/m
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/m
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Beschikbare formaten afvalcontainers

Restafval
240 liter

Deze rolcontainer is het kleinste formaat in ons assortiment. Deze container heeft twee wielen en past door een normale deuropening. De container heeft een grootte van 240 liter. Er passen met ongeveer 4 vuilniszakken in. Deze rolcontainer heeft de volgende afmetingen: 57 x 60 x 107 cm (B x D x H).

Restafval
360 liter

Deze container heeft twee wielen en past door een normale deuropening. Er gaan zo'n 6 vuilniszakken in. De container heeft een inhoud van 36 liter en is 60 x 90 x 110 cm (B x D x H).

Restafval
660 liter

Dit is de kleinste container met vier wielen. Deze container heeft een inhoud van 660 liter. Dat wil zeggen dat er ongeveer 11 vuilniszakken in kunnen. De exacte afmetingen zijn: 120 x 75 x 120 cm (B x D x H).

Restafval
1100 liter

Deze grote container heeft vier wielen en past niet door een normale deuropening. De inhoud van de container bedraagt 1100 liter en de afmetingen zijn 120 x 105 x 130 cm (B x D x H). Hierdoor kunnen er ongeveer 19 vuilniszakken in.

Restafval
1700 liter

Dit is de grootste container van ons assortiment. Deze container heeft vier wielen en past door zijn omgang niet door een normale deuropening. De inhoud van deze container is 1700 liter en de afmetingen zijn 165 x 110 x 140 cm (B x D x H). Hierdoor passen er ongeveer 29 vuilniszakken in.

Kleine ruimte? Wij hebben de geschikte container!

De afvalcontainers met een volume tot en met 660 liter kunnen door een normale deuropening in een pand worden geplaatst. De containers met een inhoud van 1100 en 1700 liter passen niet door een normale binnendeur.

Hulp nodig bij het huren van een afvalcontainer?

Wij helpen u graag verder!

Wilt u een container huren bij MKB-afval.nl en heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot het huren van afvalcontainers in Groningen? Dan staat onze deskundige klantenservice u graag te woord! Zij hebben de expertise om in te schatten welke afvalcontainer goed aansluit bij uw bedrijfsvoering. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Daarnaast kunt u ook even een blik werpen op de meest gestelde vragen. Wellicht staat uw dringende vraag daartussen. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen. Zo kunt u ons benaderen via WhatsApp, Live Chat, e-mail, contactformulier of simpelweg met de telefoon. 

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice