Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Container huren in Maastricht

Een container huren voor uw bedrijfsafval in Maastricht? Voor verschillende soorten afval heeft MKB-afval.nl voor u de juiste rolcontainers. U kunt jaarlijks tot wel €750,- besparen door uw afval te laten ophalen door MKB-afval.nl. Zo wordt een container huren in Maastricht nog simpel ook!

Tarieven bekijken

Snel en eenvoudig bij MKB-afval.nl

Bij MKB-afval.nl kunt u in een paar eenvoudige stappen de juiste afvalcontainers bestellen voor uw bedrijfsafval. Wij werken met all-in prijzen. Hierdoor heeft u altijd een vast maandbedrag dat u betaalt. U loopt bij ons dus nooit tegen onverwachte kosten aan. Nadat u een bestelling heeft geplaatst bij MKB-afval.nl, ontvangt u de volgende werkdag al een gloednieuwe rolcontainer op uw locatie in Maastricht. 

Daarnaast werken wij bij MKB-afval.nl met drie contractvormen: een contract dat maandelijks opzegbaar is, een eenjarig contract en een tweejarig contract. Indien u een een- of tweejarig contract afsluit, ontvangt u een mooie korting op het maandelijkse bedrag. Zo goedkoop kan het dus zijn om een container te huren in Maastricht. Kies daarom voor MKB-afval.nl!

Voor elk afvalsoort een passende container

Naast de restafvalcontainers en de containers voor papier en karton, verhuren wij tevens containers voor glasafval, organisch afval en archief vernietiging.

Rolcontainer huren
Welke container huren?

Welke container huren?

Wij leveren afvalcontainers voor verschillende soorten bedrijfsafval. Het is belangrijk om goed te kiezen welke container u wilt. U moet namelijk aangeven welke afvalsoort in de container zal worden gegooid. Door bijvoorbeeld verschillende rolcontainers af te nemen bij MKB-afval.nl, kunt u merkbaar besparen op de kosten. Zo zal uw restafvalcontainer minder snel vol raken wanneer u een papiercontainer erbij huurt in plaats van twee restafvalcontainers. De container voor papier en karton is een stuk goedkoper dan de restafvalcontainer. Door uw afval te scheiden bent u niet alleen goedkoper uit, u bent tevens erg milieubewust bezig!

Glasafval, papier en karton zijn namelijk belangrijke grondstoffen voor nieuw glas en papier. Door deze afvalproducten te scheiden van het restafval kunt u bijdragen aan een beter milieu. Wij kunnen deze producten voor u recycleren. Restafval is de laatste afvalstroom die overblijft nadat alle bruikbare afvalsoorten zijn afgescheiden. Dit is afval dat u normaliter in de prullenbak deponeert. Dit afval wordt verbrand in een verbrandingsoven. Door middel van die verbranding wekken wij tevens weer duurzame energie op.

Tot slot is het formaat van de container van belang als u een afvalbak gaat huren. De containers levert MKB-afval.nl in verschillende formaten. De kleinste afvalbak heeft een inhoud van 240 liter en de grootste heeft een inhoud van 1700 liter. De rolcontainers tot en met 660 liter kunnen gemakkelijk door een normale deur. De grotere varianten van 1100 en 1700 liter passen hier helaas niet doorheen.

 

 

Rolcontainer huren
Containers legen in Maastricht?
{ else

Containers legen in Maastricht?

}

In Maastricht worden de containers van MKB-afval.nl door onze chauffeurs geleegd. Het is de bedoeling dat u een datum met ons afspreekt waarop wij de container kunnen legen. Op die gekozen dag moet u de container aanbieden aan de openbare weg. Op die manier kunnen onze chauffeurs de afvalcontainers eenvoudig legen. Lukt het bij u niet om de container op de openbare weg aan te bieden? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Vervolgens kunnen we samen een afspraak maken zodat de containers alsnog geleegd kunnen worden.  

De frequentie waarmee de rolcontainers geleegd worden, kunt u zelf eenvoudig aangeven tijdens het plaatsen van uw bestelling. U kunt ervoor kiezen om uw container 2 keer per week te laten legen tot één keer in de 4 weken. Blijkt na een tijdje de frequentie niet overeen te stemmen met de snelheid waarop uw bedrijfsafval wordt geproduceerd? Dan is het bij MKB-afval.nl mogelijk om de frequentie tussentijds gratis aan te passen naar een geschiktere hoeveelheid afspraken om de container te legen. 

Tarieven bekijken

Wij helpen u graag verder!

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op en u krijgt direct antwoord. U kunt ons bereiken via WhatsApp, telefoon, Live Chat of e-mail.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice