Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
€6,48 p/m

Container huren in Nijmegen

Voor al uw bedrijfsafval

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Voor alle ondernemers in Nijmegen

Voor alle ondernemers in Nijmegen

Heeft u een bedrijf dat gevestigd is in de omgeving van Nijmegen? Huur gemakkelijk en snel een container bij MKB-afval.nl. Bij ons bent u voor elke soort bedrijfsafval aan het juiste adres. MKB-afval.nl heeft namelijk een groot assortiment aan diverse rolcontainers. Bovendien is het huren van een rolcontainer in Nijmegen bij ons al binnen een paar simpele stappen geregeld. Daar komt nog eens bij dat de huur tevens maandelijks opzegbaar is. Bij MKB-afval.nl zit u dus niet vast aan een lang contract. 

Heeft u de container snel nodig? Ook dan bent u bij MKB-afval.nl aan het juiste adres. Wij leveren de volgende werkdag al de container in Nijmegen. Wij staan hierdoor bij klanten bekend om onze snelle en volledige service. Bovendien werkt MKB-afval.nl met een all-in prijs. Dat wil zeggen dat alle kosten bij de prijs zijn inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan transportkosten, de huur van de container en de verwerking van het afval. Al deze elementen zijn bij MKB-afval.nl al in het uiteindelijke tarief verwerkt. Zo komt u bij ons nooit voor nare verrassingen te staan.

Tarieven bekijken

Container huren voor bij uw bedrijf

MKB-afval.nl heeft voor alle soorten bedrijfsafval een container te huur. De tarieven voor een container huren in Nijmegen zijn bij MKB-afval.nl zeer scherp. Wij bieden u rolcontainers aan voor restafval, maar ook voor papier en karton, glazen flessen en groenafval. Daarnaast kunnen wij ook speciale containers leveren voor archiefvernietiging. Voor elk soort afval geldt een andere prijs voor de huur van de container. Dit heeft te maken met de verwerkingskosten. Bij het bestellen van een container dient u aan te geven om welke soort afval het gaat. Vervolgens mag u alleen het soort afval deponeren in de container dat is aangegeven tijdens het bestellen. Wij hanteren deze regel zodat het afval gemakkelijker gerecycleerd kan worden. Indien hier niet aan gehouden wordt, bent u hiervoor aansprakelijk. Daarnaast is het tevens mogelijk om containers te huren in Nijmegen voor meerdere soorten afval. MKB-afval.nl biedt het gehele assortiment containers door heel Nederland aan. Hierdoor kunt u er tevens voor kiezen om meerdere containers tegelijk te huren.

Restafval
Restafval

Restafval is al het afval dat niet verder de scheiden valt. Denk aan al het vuil dat u normaliter in de prullenmand deponeert.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval. Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie zijn voorbeeld van papier- en kartonafval.

Lees meer over papier en karton
Glasafval
Glasafval

Glas kan goed gerecycleerd worden. Gooi al uw glasafval daarom in een aparte rolcontainer. Op die manier kunnen wij er weer nieuw glas van maken. Potten, flessen en glazen zijn voorbeelden van glasafval.

Lees meer over glas
Rolcontainers in verschillende groottes

Rolcontainers in verschillende groottes

Bij MKB-afval.nl kunt u een container in verschillende formaten huren voor uw bedrijf in Nijmegen en omgeving. De kleinste containers hebben een inhoud van 240 liter en de grootste hebben een inhoud van 1700 liter. Door ons grote assortiment vindt u bij MKB-afval.nl altijd wel een container van het juiste formaat voor al uw bedrijfsafval.

Daarnaast houden wij ook altijd rekening met de wensen van onze klanten. Tijdens het bestellen van een container bij MKB-afval.nl kunt u zelf bijvoorbeeld aangeven welk formaat container u wilt huren en hoe vaak deze geleegd dient te worden. Wij kunnen de container minimaal 1 keer in de vier weken legen of maximaal twee keer in de week. Tijdens het bestellen van een container kunt u in een paar simpele stappen aangeven wat het beste aansluit bij uw bedrijf. Blijkt de ophaalfrequentie niet praktisch te zijn? Geen probleem! Deze kunt u tussentijds kosteloos aanpassen.

Alle formaten bekijken
Containers in Nijmegen legen

Containers in Nijmegen legen

Gedurende het bestelproces kunt u aangeven wanneer u wilt dat de container geleegd wordt. Op de afgesproken data dient u de container voor 7 uur 's ochtends aan de openbare weg te zetten. De gehuurde rolcontainer dient op een zichtbare plek aan de weg geplaatst te worden. Dit vragen wij expliciet van u zodat onze vuilniswagen goed bij de container kan. Indien het niet mogelijk is voor uw bedrijf om de container aan de openbare weg te plaatsen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Met onze bekwame collega's van de klantenservice kunt u samen een alternatieve afspraak inplannen.

 

Tarieven bekijken

Hulp nodig bij bestellen?

MKB-afval.nl beschikt over een deskundige klantenservice die altijd kan helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw onderneming. Zo kunnen wij u adviseren over de verschillende soorten afvalcontainers die aansluiten bij uw bedrijfsvoering, het formaat container en de ophaalfrequentie. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, e-mail, telefoon en Live Chat.

Tarieven bekijken

Abonnementen en korting bij MKB-afval.nl

Bij MKB-afval.nl werken we met overzichtelijke abonnementen. Zo kunt u een keuze maken uit drie soorten abonnementen: een maandelijkse abonnement, een eenjarig abonnement en een tweejarig abonnement. Met het maandelijkse abonnement zit u niet aan lange contracten gebonden. U kunt ervoor kiezen om dit maandelijks op te zeggen. Bij de abonnementen met een langere looptijd krijgt u van ons korting op het totale maandbedrag.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Wat is bij MKB-afval de opzegtermijn?

Je kan bij MKB-afval per maand uw abonnement opzeggen, tenzij je hebt gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting of een twee jarig abonnement met 10% korting. Dan dien je minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging word je abonnement met dezelfde looptijd (EN met dezelfde korting :-) ) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met overstappen zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 1497 reacties

Prima! Maar de medewerkers namen een leeg bierkrat mee tijdens het legen van de container

Victor Vergoessen

Top iedere keer netjes optijd opgehaald

Airco Service Helmond

Wij helpen u graag verder!

Zit u met vragen of wilt u meer informatie? Laat u adviseren door onze klantenservice! Onze capabele collega's helpen u graag verder op weg. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail, WhatsApp en Live Chat.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice