Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Morgen al een rolcontainer op de stoep!

Morgen al een rolcontainer op de stoep!

Bestel op werkdagen voor 14:00 en je hebt morgen al een nieuwe rolcontainer op de stoep. Je kunt kiezen uit verschillende formaten afvalcontainers. Je bepaalt zelf hoe vaak we langskomen om jouw rolcontainer te legen. Vind je het lastig om de juiste rolcontainer uit te zoeken? Neem dan contact op met onze klantenservice en wordt direct geholpen. Ben je eenmaal klant bij MKB-afval, dan krijg je van ons een afvalkalender met daarop de dagen dat wij jouw rolcontainer komen legen. In je eigen MKB-afval account kun je zelf je abonnement wijzigen. Heb je een keer extra afval? Dan kun je eenvoudig een extra lediging aanvragen via jouw account. 

 

Tarieven bekijken

Jij bepaalt


wat je betaalt

Jij beslist


Hoe vaak we 'm legen

Vandaag besteld


Morgen geleverd

Wij kunnen de onderstaande afvalsoorten ophalen in Rotterdam

Restafval
Restafval

Onder restafval verstaan we het afval dat je normaal gesproken in de prullenbak gooit. Restafval is dus eigenlijk hetzelfde als huishoudelijk afval.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

De naam zegt het al; papier en karton. Bespaar op je afvalkosten door papier en karton niet bij restafval te gooien maar hiervoor een aparte container te huren

Lees meer over papier en karton
Glas afval
Glas afval

In onze rolcontainers voor glas kan je al je flessen en glazen potjes kwijt. Glas wordt gerecycled tot nieuw bruikbaar glas. Ideaal voor horeca.

Lees meer over glas afval

Bakken met voordeel

Niet alleen onze tarieven zijn voordelig, wij leveren ook de beste service. De prijs die je op de site ziet is ook daadwerkelijk de prijs die je maandelijks betaald. Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras. Je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement of pak je korting met een 1 of 2 jarig abonnement. Je krijgt dan elke maand 5 of 10% korting.

Tarieven bekijken

Dit zeggen onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 1497 reacties

Prima! Maar de medewerkers namen een leeg bierkrat mee tijdens het legen van de container

Victor Vergoessen

Top iedere keer netjes optijd opgehaald

Airco Service Helmond

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice