Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Morgen al een rolcontainer op de stoep!

Morgen al een rolcontainer op de stoep!

Bestel op werkdagen voor 14:00 en je hebt morgen al een nieuwe rolcontainer bij jou in Rotterdam op de stoep. Je kunt kiezen uit verschillende formaten afvalcontainers. Je bepaalt zelf hoe vaak we langskomen om jouw rolcontainer te legen. Vind je het lastig om de juiste rolcontainer uit te zoeken? Neem dan contact op met onze klantenservice en je wordt direct geholpen. Ben je eenmaal klant bij MKB-afval, dan krijg je van ons een afvalkalender met daarop de dagen dat wij jouw rolcontainer komen legen. In je eigen MKB-afval account kun je zelf je abonnement wijzigen. Heb je een keer extra afval? Dan kun je eenvoudig een extra lediging aanvragen via jouw account. 

Tarieven bekijken

Wij kunnen de onderstaande afvalsoorten ophalen in Rotterdam

Restafval

Restafval

Onder restafval verstaan we het afval dat je normaal gesproken in de prullenbak gooit. Restafval is dus eigenlijk hetzelfde als huishoudelijk afval.

Lees meer over restafval
Papier en karton

Papier en karton

De naam zegt het al; papier en karton. Bespaar op je afvalkosten door papier en karton niet bij restafval te gooien maar hiervoor een aparte container te huren

Lees meer over papier en karton
Glas afval

Glas afval

In onze rolcontainers voor glas kan je al je flessen en glazen potjes kwijt. Glas wordt gerecycled tot nieuw bruikbaar glas. Ideaal voor horeca.

Lees meer over glas afval

Bakken met voordeel

Niet alleen onze tarieven zijn voordelig, wij leveren ook de beste service. De prijs die je op de site ziet is ook daadwerkelijk de prijs die je maandelijks betaald. Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras. Je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement of pak je korting met een 1 of 2 jarig abonnement. Je krijgt dan elke maand 5 of 10% korting.

Tarieven bekijken

Afval scheiden in Rotterdam

Afvalkalender Rotterdam

In Rotterdam wordt het scheiden van afval sterk gestimuleerd. Zo zijn er diverse soorten (huis-) afvalcontainers beschikbaar en ook wijkcontainers. Woon je in een deel van Rotterdam waar het gebruikelijk is een eigen container voor de deur te hebben? Dan kun je de afvalkalender van Rotterdam raadplegen om te zien wanneer het afval bij jou in Rotterdam wordt opgehaald. Is dit niet het geval en woon je in een gedeelte waar ondergrondse of bovengrondse containers gebruikt worden voor het afval? Dan kun je op de plattegrond met wijkcontainers in Rotterdam zien, waar je de dichtstbijzijnde wijkcontainer kunt vinden.

 

Afval storten Rotterdam

Ben je bezig met een verbouwing of verhuizing, dan is de kans groot dat je een oplossing zoekt voor het grofvuil in Rotterdam. Hiervoor kun je de gemeente vragen dit afval op te halen. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om een bouwcontainer in Rotterdam te huren via afval.nl. Deze containers kunnen tot wel 8 weken blijven staan en bestel je vandaag nog, dan wordt de bouwcontainer morgen al bij jou in Rotterdam geleverd.

Dit zeggen onze klanten over MKB-afval.nl

8.7 Op basis van 1560 reacties

Erg slecht

BGverhuur

alles werkt prima

Snellen Autorestauratie & Schadeherstel

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice