Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Wij leveren ook in Rotterdam

Wanneer bij uw bedrijf in Rotterdam bedrijfsafval voorkomt, is het huren van een afvalcontainer een goede oplossing. Een afvalcontainer huren in Rotterdam kan simpel en snel bij MKB-afval.nl. Voor elke soort bedrijfsafval hebben wij de oplossing!

Tarieven bekijken

Welke afvalcontainer huren?

Restafval
240 liter

Het kleinste formaat op twee wielen. Er passen ongeveer 4 vuilniszakken in. Deze afvalbak past tevens door een deur.

Afvalbak bestellen
Restafval
660 liter

Deze afvalbak staat op vier wielen en is lekker compact. Hij past door een deur en er gaan ongeveer 11 vuilniszakken in.

Afvalbak bestellen
Restafval
1100 liter

Voor de grootverbruiker hebben we deze ruime 1100 liter. Hij staat op vier wielen en is groot genoeg om ongeveer 18 vuilniszakken in te gooien. Deze afvalcontainer past helaas niet door de deur.

Afvalbakken bestellen

Welke afvalsoorten mogen er in de afvalbak?

Restafval
Restafval

Restafval is al het vuil dat u normaal gesproken in de prullenmand gooit. Dit is afval dat verder niet gescheiden kan worden.

Meer informatie
Restafval
Papier en karton

In een afvalcontainer voor papier en karton kan al het vuil dat bestaat uit papier of karton. Denk hierbij aan verpakkingsmateriaal. Door dit afval te scheiden kunt u enorm veel ruimte besparen in uw gewone container.

Meer informatie

Alle MKB-ers zijn welkom!

Wij stellen geen eisen aan uw organisatie. wij leveren altijd de volgende werkdag de gehuurde rolcontainer in heel Nederland, dus ook bij uw organisatie in Rotterdam.

Zo kunt u een afvalcontainer huren in Rotterdam

Zo kunt u een afvalcontainer huren in Rotterdam

Het huren van een afvalcontainer is via MKB-afval.nl in een paar eenvoudige stappen geregeld. U maakt de keuze uit het formaat afvalcontainer dat aansluit bij uw afvalproductie. Hierbij kunt u een keuze maken uit formaten die uiteenlopend van 240 tot 1700 liter. Daarna beslist u welk soort afvalcontainer u graag wilt huren. Hiervoor moet u een selectie maken op basis van het soort afval dat u in de container wilt deponeren. Wij leveren containers voor groenafval, restafval, papier of karton en glasafval. Bovendien leveren wij speciale containers voor archiefvernietiging. Door uw afval te scheiden kunt u niet alleen besparen op de kosten, maar draagt u tevens bij aan een beter milieu.

De laatste keuze betreft de ophaalfrequentie. Dat wil zeggen dat u moet bepalen hoe vaak de container geleegd zal worden. Hierbij kunt u kiezen om de container 1 keer in de maand te laten legen tot 2 keer in de week. Blijkt achteraf uw beslissing niet overeen te komen met uw afvalproductie en zit u steeds met een overvolle container? Dan kunt u tussendoor gemakkelijk de frequentie gratis aanpassen.

Tarieven bekijken

Eén huurprijs voor een afvalcontainer in Rotterdam

Bij MKB-afval.nl staat transparantie hoog in het vaandel. Daarom werken wij met abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Zo ziet u nergens voor lange termijn aan vast. U betaalt maandelijks een vaste prijs waardoor u niet voor onprettige verrassingen komt te staan. Wanneer u besluit om een abonnement af te sluiten met een looptijd van 1 of 2 jaar, ontvangt u van ons een mooie korting op het maandbedrag.

Tarieven bekijken

Nog meer vragen?

Zit u nog steeds met een aantal dringende vragen? Dan kunt u direct antwoord krijgen als u contact met ons opneemt. Dat kan via WhatsApp, Live Chat, telefonisch of per e-mail.

Dit zeggen onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 875 reacties

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice