Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
4,95 p/m

Container huren in Tilburg

Voor al uw bedrijfsafval

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Voor alle ondernemers in Tilburg

Voor alle ondernemers in Tilburg

Bij MKB-afval.nl kunt u een rolcontainer huren voor uw organisatie in Tilburg. MKB-afval.nl verhuurt containers door heel Nederland, dus ook in Tilburg is het mogelijk om een container te huren. Wij leveren rolcontainers voor al het bedrijfsafval. Een rolcontainer huren is handig voor grote hoeveelheden bedrijfsafval. Een container huren in het centrum van Tilburg is bij MKB-afval.nl ook geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat de rolcontainer bij uw bedrijf geleverd wordt en dat de container op de afgesproken dagen wordt geleegd. 

Tarieven bekijken

Efficiënt container huren in Tilburg

Een container huren in Tilburg regelt u het snelst en dus het efficiëntst via MKB-afval.nl. Bovendien bieden wij tevens mooie kortingen aan indien u een abonnement met een langere looptijd afsluit voor het huren van de rolcontainer. Daarnaast is het ook mogelijk om bij MKB-afval.nl een abonnement af te sluiten dat u maandelijks kan opzeggen. Naast alle financiële voordelen is het tevens erg makkelijk om een container bij MKB-afval.nl te huren voor al uw bedrijfsafval in Tilburg en omgeving. U hoeft maar een paar simpele stappen te volgen en voor u het doorheeft, is de container al gehuurd. Wanneer u er zelf toch niet helemaal uitkomt, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn altijd bereid om u te helpen met het huren van de juiste container voor uw afval in Tilburg.

Restafval
Restafval

Al het afval dat u doorgaans in de prullenbak deponeert.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval. Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie zijn voorbeelden van papier- en kartonafval.

Lees meer over papier en karton
Glasafval
Glasafval

Glas kan over het algemeen goed gerecycleerd worden. Gooi het glasafval daarom in een aparte rolcontainer. Op die manier kunnen wij er weer nieuw glas van maken.

Lees meer over glasafval
Verschillende soorten containers

Verschillende soorten containers

Bij MKB-afval.nl hebben wij een ruim assortiment aan rolcontainers. Er zijn verschillende formaten en soorten containers die wij kunnen leveren voor uw bedrijfsafval. Daarnaast kunt u bij ons tevens beslissen hoe vaak uw container in Tilburg geleegd moet worden. Het is mogelijk om bij MKB-afval.nl de container maximaal 2 keer per week of minimaal 1 keer in de vier weken te laten legen. Blijkt tussentijds dat de door u gekozen frequentie niet praktisch is? Dan kunt u deze altijd gratis aanpassen. Dit kunt u zelf doen in uw account van MKB-afval.nl of samen met de klantenservice. 

Alle formaten bekijken
Regels voor het legen van de containers

Regels voor het legen van de containers

De gehuurde containers worden op met u afgesproken data geleegd. Op die data dient u de container voor 7 uur 's ochtends aan de openbare weg aan te bieden. De rolcontainer moet op een duidelijk zichtbare locatie aan de weg worden geplaatst. Dit zorgt er namelijk voor dat onze chauffeurs van de vuilniswagens gemakkelijk de container kunnen zien en legen. 

Het komt voor dat het niet mogelijk is om de container aan de openbare weg te zetten. Dat is bij MKB-afval.nl geen probleem! Wanneer het geen optie is om de container aan de weg te plaatsen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Met onze capabele collega's maakt u een alternatieve afspraak zodat de containers alsnog geleegd kunnen worden.

Tarieven bekijken

Hulp nodig bij bestellen?

MKB-afval.nl beschikt over een deskundige klantenservice die graag helpt bij het maken van de juiste keuzes voor uw onderneming. We kunnen u adviseren over de verschillende soorten afvalcontainers die aansluiten bij uw bedrijfsvoering, het formaat container en de ophaalfrequentie. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, e-mail, telefoon en Live Chat.

Tarieven bekijken

Korting op uw abonnement? Het kan!

MKB-afval.nl werkt met drie overzichtelijke abonnementen. Zo kunt u kiezen voor een maandelijks abonnement, een eenjarig abonnement en een tweejarig abonnement. U krijgt van ons korting op abonnementen met een looptijd van 1 of 2 jaar. Wilt u liever niet vastzitten aan een lang contract? Dan kunt u kiezen voor het maandelijkse abonnement. Dit kunt u iedere maand opzeggen.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Wat is bij MKB-afval de opzegtermijn?

Je kan bij MKB-afval per maand uw abonnement opzeggen, tenzij je hebt gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting of een twee jarig abonnement met 10% korting. Dan dien je minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging word je abonnement met dezelfde looptijd (EN met dezelfde korting :-) ) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met overstappen zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 966 reacties

Fantastisch

Europe printing

Goed geregeld zowel administratief als logistiek.

Tandprothetische Praktijk Diets

Wij helpen u graag verder!

Wilt u meer te weten komen over een container huren in Tilburg? Werp dan een blik op de veel gestelde vragen. Misschien dat uw dringende vraag daartussen staat. Daarnaast kunt u uw vragen via WhatsApp, e-mail of de Live Chat. Tot slot kunt natuurlijk telefonisch contact opnemen met de klantenservice via 088–4721599.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice