Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
€4,95 p/m

Rolcontainer huren in Tilburg

Voor al je bedrijfsafval

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Voor alle ondernemers in Tilburg

Voor alle ondernemers in Tilburg

Bij MKB-afval kan je een rolcontainer huren voor je onderneming in Tilburg. Wij verhuren rolcontainers voor al het bedrijfsafval en komen deze legen wanneer het jou uit komt. . Een container huren in het centrum van Tilburg is bij MKB-afval geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat de rolcontainer snel bij je bedrijf geleverd en dat de container op de afgesproken dagen wordt geleegd. 

Tarieven bekijken

Efficiënt een rolcontainer huren in Tilburg

Een container huren in Tilburg regel je het snelst en dus het efficiëntst via MKB-afval. Bovendien bieden wij tevens mooie kortingen aan indien je een abonnement met een langere looptijd (1 of 2 jaar is 5% of 10% korting) afsluit. Of je kiest ervoor bij MKB-afval een abonnement af te sluiten dat je maandelijks kan opzeggen. Naast alle financiële voordelen is het tevens erg makkelijk om een container bij MKB-afval te huren voor al je bedrijfsafval in Tilburg en omgeving. Met een paar simpele stappen is de container al gehuurd. Wanneer je er zelf toch niet helemaal uitkomt of je wilt extra informatie, kan je altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Wij zijn altijd bereid om je te helpen met het huren van de juiste container voor je bedrijfsafval in Tilburg.

Restafval
Restafval

Al het afval wat overblijft nadat je alle recyclebare afvalsoorten (bijv papier/karton en glas) hebt gescheiden en in de prullenbak deponeert.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval. Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie zijn voorbeelden van papier- en kartonafval.

Lees meer over papier en karton
Glasafval
Glasafval

Glas kan over het algemeen goed gerecycleerd worden. Gooi het glasafval daarom in een aparte rolcontainer. Op die manier kunnen wij er weer nieuw glas van maken.

Lees meer over glasafval
Verschillende soorten containers

Verschillende soorten containers

Bij MKB-afval hebben wij een ruim assortiment aan rolcontainers. Er zijn verschillende formaten en soorten containers die wij kunnen leveren voor je bedrijfsafval. Daarnaast kan je bij ons tevens beslissen hoe vaak je container in Tilburg geleegd moet worden. Het is mogelijk om bij MKB-afval de container maximaal 2 keer per week of minimaal 1 keer in de vier weken te laten legen. Blijkt tussentijds dat de door jou gekozen frequentie niet praktisch is? Dan kan je deze altijd gratis wijzigen. Dit kan je zelf doen via je eigen MKB-afval- account of samen met onze klantenservice. Zij helpen je graag 

Alle formaten bekijken
Regels voor gemeente Tilburg

Regels voor gemeente Tilburg

Voor de gemeente Tilbug geldt het volgende artikel in uitvoeringsbesluit afvalstoffenverordening:

Artikel 12 Ter inzameling aanbieden van bedrijfsafvalstoffen aan een ander dan de inzameldienst 1. Het college stelt op grond van artikel 15, eerste lid, van de verordening de volgende regels:

• a. in de binnenstad mogen bedrijfsafvalstoffen alleen worden ingezameld tussen 07.00 en 11.00 uur. De binnenstad is hierbij gedefinieerd als wijk 00 (centrum) volgens de planologische wijkindeling (d.d. 01-01-2003) van de gemeente Tilburg;

• b. de inzamelmiddelen ( bedrijfsafvalcontainers) mogen, noch in de binnenstad noch daarbuiten, op of aan de openbare weg geplaatst worden anders dan voor onmiddellijke overdracht aan de inzamelaar

• c. de gebruikte inzamelmiddelen ( bedrijfsafvalcontainers) dienen na lediging onmiddellijk te worden teruggeplaatst in of op het perceel van de gebruiker overeenkomstig de daarvoor geldende regels.

• d. De inzamelmiddelen (bedrijfsafvalcontainers) die op de openbare weg geplaatst worden, dienen voorzien te zijn van tenminste een adressticker met daarop duidelijk aangegeven: straat, postcode en huisnummer van het perceel van waaruit de bedrijfsafvalstoffen worden aangeboden

Tarieven bekijken

Hulp nodig bij bestellen?

MKB-afval beschikt over een deskundige klantenservice die graag helpt bij het maken van de juiste keuzes voor jouw onderneming. We kunnen je adviseren over de verschillende soorten afvalcontainers die aansluiten bij jouw bedrijfsvoering, het formaat container en de ophaalfrequentie. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, e-mail, telefoon en Live Chat.

Tarieven bekijken

Korting op je abonnement? Het kan!

MKB-afval werkt met drie overzichtelijke abonnementen. Je kan kiezen voor een maandelijks abonnement, een eenjarig abonnement en een tweejarig abonnement. Je krijgt van ons korting op abonnementen met een looptijd van 1 (5%) of 2 jaar (10%). Wil je liever niet vastzitten aan een lang contract? Kies dan voor het maandelijkse abonnement. Deze kan je iedere maand opzeggen.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Wat is bij MKB-afval de opzegtermijn?

Je kan bij MKB-afval per maand uw abonnement opzeggen, tenzij je hebt gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting of een twee jarig abonnement met 10% korting. Dan dien je minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging word je abonnement met dezelfde looptijd (EN met dezelfde korting :-) ) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met overstappen zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 1355 reacties

Direct en goed

Van meel sound & lighting

Goede ervaring, nog maar enkele maanden klant, maar tot tevredenheid

Stichting Vermogensbeheer HHG Arnemuiden

Wij helpen je graag verder!

Wil je meer te weten komen over een container huren in Tilburg? Werp dan een blik op de veel gestelde vragen. Misschien dat je dringende vraag daartussen staat. Daarnaast zijn wij bereikbaar via WhatsApp, e-mail of de Live Chat. Tot slot kunt natuurlijk telefonisch contact opnemen met de klantenservice via 088–4721599.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice