Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Container huren in Utrecht bij MKB-afval.nl

Een container huren in Utrecht voor uw bedrijfsafval? Dat kan eenvoudig met MKB-afval.nl! Wij hebben een assortiment containers voor verschillende soorten bedrijfsafval. Aan uw organisatie stellen wij geen eisen, u kunt bij ons altijd een container huren.

Bekijk onze tarieven
Snel een container huren in Utrecht

Snel een container huren in Utrecht

Wilt u een rolcontainer huren in Utrecht? Dan kunt u dat gemakkelijk met MKB-afval.nl in een paar stappen regelen. Bij ons zit u niet vast aan lange contracten. Maandelijks kunt u namelijk de huur van de container opzeggen.

Heeft u de container snel nodig? Dat is bij ons geen enkel probleem. Wij leveren in de omgeving Utrecht de volgende werkdag al. Een rolcontainer huren doet u voor één vaste prijs met leveren en legen inbegrepen.

Rolcontainer huren

Rolcontainers voor elk bedrijf in Utrecht

Restafval
Winkel

Onze rolcontainers kunt u tevens gemakkelijk huren als uw bedrijf een winkel is. Door het fijne formaat kunt u de meeste containers van MKB-afval.nl binnen zetten.

Lees verder
Restafval
Kantoor

Ook voor uw kantoor is een container van MKB-afval.nl geschikt.

Lees verder

Bespaar veel geld op uw bedrijfsafval

De prijzen voor het huren van een rolcontainer in Utrecht zijn bij MKB-afval.nl scherp, waardoor u jaarlijks veel geld kunt besparen. U kunt rolcontainers huren voor de volgende soorten afval: restafval, papier en karton, glazen flessen en organisch afval. Ook kunt u bij ons terecht voor speciale containers voor bijvoorbeeld archiefvernietiging.

Afhankelijk van het soort afval krijgt u een prijs voor de huur van de container. Wij hanteren voor elk soort afval een andere prijs. Tijdens het bestellen van een container geeft u meteen aan om welk soort afval het gaat. Gedurende het gebruiken van de container dient u alleen het soort afval te deponeren in de container dat is opgegeven bij het bestellen. Zo houden we het afval gescheiden en kan het gemakkelijk gerecycleerd worden. Als u voor meerdere afvalsoorten een container nodig heeft, kunt u natuurlijk ook meer dan één container bij ons huren. Ons volledige assortiment aan containers is ook in Utrecht te huur.

Tarieven bekijken

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice