Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Container huren in Utrecht bij MKB-afval.nl

Een container huren in Utrecht voor uw bedrijfsafval? Dat kan eenvoudig met MKB-afval.nl! Wij hebben een assortiment containers voor verschillende soorten bedrijfsafval in Utrecht. Aan uw organisatie stellen wij geen eisen, u kunt bij ons altijd een container huren.

Bekijk onze tarieven
Snel een container huren in Utrecht

Snel een container huren in Utrecht

Wilt u een rolcontainer huren in Utrecht? Dan kunt u dat gemakkelijk met MKB-afval.nl in een paar stappen regelen. Bij ons zit u niet vast aan lange contracten. Maandelijks kunt u namelijk de huur van de container opzeggen.

Heeft u de container snel nodig? Dat is bij ons geen enkel probleem. Wij leveren in de omgeving Utrecht de volgende werkdag al. Een rolcontainer huren doet u voor één vaste prijs met leveren en legen inbegrepen.

Rolcontainer huren

Rolcontainers voor elk bedrijf in Utrecht

Winkel
Winkel

Onze rolcontainers kunt u tevens gemakkelijk huren als uw bedrijf een winkel is. Door het fijne formaat kunt u de meeste containers van MKB-afval.nl binnen zetten.

Lees verder
Kantoor
Kantoor

Ook voor uw kantoor is een container van MKB-afval.nl geschikt.

Lees verder

Bespaar veel geld op uw bedrijfsafval in Utrecht

De prijzen voor het huren van een rolcontainer in Utrecht zijn bij MKB-afval.nl scherp, waardoor u jaarlijks veel geld kunt besparen. U kunt rolcontainers huren voor de volgende soorten afval: restafval, papier en karton, glazen flessen en organisch afval. Ook kunt u bij ons terecht voor speciale containers in Utrecht voor bijvoorbeeld archiefvernietiging.

Afhankelijk van het soort afval krijgt u een prijs voor de huur van de container. Wij hanteren voor elk soort afval een andere prijs. Tijdens het bestellen van een container geeft u meteen aan om welk soort afval het gaat. Gedurende het gebruiken van de container dient u alleen het soort afval te deponeren in de container dat is opgegeven bij het bestellen. Zo houden we het afval in Utrecht gescheiden en kan het gemakkelijk gerecycleerd worden. Als u voor meerdere afvalsoorten een container nodig heeft, kunt u natuurlijk ook meer dan één container bij ons huren. Ons volledige assortiment aan containers is ook in Utrecht te huur.

Tarieven bekijken

Afval in Gemeente Utrecht

Afval ophaaldagen in Utrecht

Ben je benieuwd naar de ophaaldagen voor de standaard afvalcontainers in de gemeente Utrecht? Om erachter te komen wanneer het afval wordt opgehaald bij jou in Utrecht, kun je de afvalwijzer van Utrecht raadplegen of de Afvalwijzer-app downloaden. Beide opties geven je een compleet overzicht van wanneer het afval bij jou in Utrecht wordt opgehaald. Je vult je postcode en huisnummer in en ziet vervolgens op welke dagen, welke container wordt opgehaald. Zo hoef je nooit meer de ophaaldagen voor afval in Utrecht te missen!

 

Afval scheiden in Utrecht

De gemeente Utrecht probeert het scheiden van afval zo veel mogelijk te stimuleren. Zo zijn er diverse afvalsoorten die je gescheiden kunt inleveren. Zo scheidt de gemeente Utrecht onder andere GFT-afval, plastic, glas, papier, kleding, restafval en grofvuil. Er zijn daarom verschillende soorten afvalcontainers voor aan huis. Woon jij juist in een deel van Utrecht waar je geen container aan de weg kunt plaatsen? Voor deze huishoudens beschikt Utrecht over openbare ondergrondse containers waar je 7 dagen in de week je afval kwijt kunt. Zo is hier bijvoorbeeld de mogelijkheid voor restafval, papier & karton en plastic afval.

 

Grofvuil afval Utrecht

Zoek je juist een oplossing voor je grofvuil in Utrecht? Het grofvuil kun je gratis inleveren bij een afvalscheidingsstation. Daarnaast biedt gemeente Utrecht ook de optie om het afval aan huis op te halen, hiervoor kun je gemakkelijk zelf een afspraak maken. Ben je bezig met een verbouwing of grote klus in de tuin en heb je voor langere tijd een grote container nodig? In dit geval biedt afval.nl de oplossing! Hier kun je voor maximaal 8 weken een bouwcontainer huren in verschillende maten. Bestel je de container vandaag nog, dan wordt de bouwcontainer morgen al bij jou in Utrecht geleverd!

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice