Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Snel geleverd

Snel geleverd

Voor alle ondernemers, (sport)vereniging, scholen, zorginstelling, (tand)artsen in Zoetermeer hebben wij de juiste afvalcontainer. Of je nou veel of weinig afval hebt, als ondernemer heb je te maken met bedrijfsafval. Kies voor een afvalcontainer van MKB-afval en krijg bakken met voordeel.

Onze tarieven zijn voordelig, onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en onze klantenservice is op werkdagen direct bereikbaar. Jij bepaalt wat je betaalt en hoe vaak we de afvalcontainer in Zoetermeer komen legen. 

Tarieven bekijken

Afvalcontainers in Zoetermeer

MKB-afval levert ook afvalcontainers in Zoetermeer. Wist je dat jouw gloednieuwe afvalcontainer morgen al op de stoep kan staan als je op werkdagen voor 14:00 besteld? Bestellen kan eenvoudig online in slechts 3 stappen. Jij bepaalt zelf de grootte van je container en hoe vaak deze geleegd mag worden. En heb je een keer extra afval? Geen probleem, via jouw eigen account kunt je een extra lediging aanvragen.

Restafval
Restafval

Restafval is afval dat niet verder gescheiden kan worden. Denk aan afval dat je doorgaans in een vuilniszak verzamelt.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Bespaar op je bedrijfsafval door te kiezen voor een Papier & Karton afvalcontainer. Zo bespaar je veel ruimte in je restafval rolcontainer en hoeven wij deze minder vaak te legen.

Lees meer over papier en karton
Glasafval
Glasafval

Flessen en glazen potjes kunnen goed gerecycleerd worden. Gooi het glasafval daarom in een aparte rolcontainer. Op die manier kunnen wij er weer nieuw glas van maken.

Lees meer over glasafval
Geen verborgen kosten

Geen verborgen kosten

Maar al te vaak horen wij dat onze concurrenten hun klanten belasten met extra heffingen op hun afval. Daar zijn wij niet van. Bij ons is het tarief op de site ook het tarief dat je daadwerkelijk betaald. Je kunt onze tarieven eenvoudig inzien en direct online een rolcontainer bestellen. Je kunt ook kiezen voor korting, zo bespaar je nog meer op je bedrijfsafval in Zoetermeer.

 

Tarieven bekijken

Korting op je abonnement? Het kan!

Je kunt je abonnement maandelijks opzeggen, maar ben jij zeker van je zaak? Kies dan voor korting door je abonnement voor 1 of 2 jaar vast te zetten en krijg maandelijks 5 of 10% korting op je abonnement.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Gemeente Zoetermeer en Afval

Vuilnis ophalen in Zoetermeer

Een groot deel van Zoetermeer (de laagbouw en gestapelde laagbouw) kan gebruik maken van de mogelijkheid om de afvalcontainers aan de weg te zetten, zodat deze door gemeente Zoetermeer geleegd worden. Ben je benieuwd wanneer de gemeente jouw afval in Zoetermeer komt ophalen? Raadpleeg hiervoor de afvalwijzer Zoetermeer. Je kunt hier je postcode en huisnummer invoeren en vervolgens zie je wanneer de grijze en groene afvalcontainers in Zoetermeer worden opgehaald. Als je in een ander soort pand in Zoetermeer woont, dan kun je je huisvuil kwijt in de ondergrondse of bovengrondse containers in de buurt van je woning.

 

Grof afval Zoetermeer

Grof afval behoort niet tot het restafval en dient apart in Zoetermeer te worden ingeleverd. Je kunt hiervoor een afspraak maken bij het Zelfbrengdepot of maak juist een afspraak zodat de gemeente Zoetermeer het grof afval komt ophalen. Als je op zoek bent naar een bouwcontainer voor langere tijd, dan kun je afval.nl inschakelen. Zij leveren bouwcontainers in Zoetermeer in verschillende maten. Het voordeel van afval.nl is dat de containers de volgende dag al worden geleverd en dat de tarieven all-in zijn. Zo loop je nooit tegen onverwachte kosten aan!

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.7 Op basis van 1560 reacties

Erg slecht

BGverhuur

alles werkt prima

Snellen Autorestauratie & Schadeherstel

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice