Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval
4,95 p/m

Afvalcontainer huren in Zoetermeer

Voor al uw bedrijfsafval

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Morgen nog voor de deur!

Morgen nog voor de deur!

Bent u op zoek naar een rolcontainer voor uw bedrijfsafval in Zoetermeer? In dat geval is MKB-afval voor u de perfecte partner! Door het hele land leveren wij afvalcontainers aan bedrijven en andere organisaties. Wij stellen geen restricties aan organisaties voor het huren van een afvalcontainer in Zoetermeer.

Het huren van een afvalcontainer kan gemakkelijk en snel, binnen enkele minuten heeft u uw bestelling geplaatst. U betaalt elke maand een vaste prijs voor het huren van de afvalcontainer, waardoor u niet tegen onvoorziene kosten aanloopt. Daarnaast zijn wij in de meeste gevallen voordeliger dan uw afval laten ophalen door de gemeente.

Tarieven bekijken

Welke afvalcontainers kunnen wij leveren in Zoetermeer?

Als u vandaag een afvalcontainer in Zoetermeer huurt heeft u deze de volgende werkdag al bij u op locatie. Wij verhuren afvalcontainers met een formaat van 240 liter (4 vuilniszakken) tot 1700 liter (26 zakken). U dient er rekening mee houden dat de afvalcontainers vanaf 360 liter niet meer door een normale voordeur passen. Ze kunnen buiten geplaatst worden, of door een bredere deur inpandig. U kunt bij ons een container kiezen voor verschillende soorten afval. Wij verhuren afvalcontainers in Zoetermeer voor archiefvernietiging, glas, organisch afval, restafval en papier (karton). Voor archiefvernietiging heeft u een speciale container nodig in verband met uw privacy. U krijgt na vernietiging een bewijs van de vernietiging van uw documenten. Afhankelijk van uw hoeveelheid bedrijfsafval kunt u ervoor kiezen de vuilnisbak vanaf 1 keer per maand tot 2 keer per week te laten legen. Wij werken met verschillende abonnementsvormen, een abonnement dat maandelijks opzegbaar is of abonnementen met een looptijd van 1 of 2 jaar. Als u kiest voor een abonnement met een looptijd van minimaal 1 of 2 jaar kunt u bovendien rekenen op een mooie korting.

Restafval
Restafval

Al het afval dat u doorgaans in de prullenbak deponeert.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval. Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie zijn voorbeelden van papier- en kartonafval.

Lees meer over papier en karton
Glasafval
Glasafval

Glas kan over het algemeen goed gerecycleerd worden. Gooi het glasafval daarom in een aparte rolcontainer. Op die manier kunnen wij er weer nieuw glas van maken.

Lees meer over glasafval
Geen kosten achteraf

Geen kosten achteraf

Als u een afvalcontainer in Zoetermeer huurt bij MKB-afval weet u precies wat u betaalt. Wij zijn een landelijk erkend afvalinzamelaar. Dit houdt in dat u geen bedrijfsreinigingsrecht hoeft te betalen en dat u niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Onze prijzen zijn all-in. De tarieven kunt u terug vinden op de tarievenpagina. De prijzen variëren door de grootte van de container, het type afval en de gewenste frequentie van het legen. U betaalt een vaste prijs per maand voor het legen van de afvalcontainer.

Als u nog vragen heeft over het huren van een afvalcontainer in Zoetermeer, dan staat op de pagina van de klantenservice een antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan wij u graag te woord via de telefoon, email, WhatsApp en live-chat.Alle formaten bekijken

Hulp nodig bij bestellen?

MKB-afval.nl beschikt over een deskundige klantenservice die graag helpt bij het maken van de juiste keuzes voor uw onderneming. We kunnen u adviseren over de verschillende soorten afvalcontainers die aansluiten bij uw bedrijfsvoering, het formaat container en de ophaalfrequentie. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, e-mail, telefoon en Live Chat.

Tarieven bekijken

Korting op uw abonnement? Het kan!

MKB-afval.nl werkt met drie overzichtelijke abonnementen. Zo kunt u kiezen voor een maandelijks abonnement, een eenjarig abonnement en een tweejarig abonnement. U krijgt van ons korting op abonnementen met een looptijd van 1 of 2 jaar. Wilt u liever niet vastzitten aan een lang contract? Dan kunt u kiezen voor het maandelijkse abonnement. Dit kunt u iedere maand opzeggen.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is bij een maand abonnement inbegrepen?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van een rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Wat is bij MKB-afval.nl de opzegtermijn?

U kunt per maand uw abonnement opzeggen, tenzij u heeft gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting of een twee jarig abonnement met 10% korting. Dan dient u minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging wordt uw abonnement met dezelfde looptijd (met dezelfde korting!) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen u met overstappen zodat u dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 835 reacties

Wij helpen u graag verder!

Wilt u meer te weten komen over een container huren in Tilburg? Werp dan een blik op de veel gestelde vragen. Misschien dat uw dringende vraag daartussen staat. Daarnaast kunt u uw vragen via WhatsApp, e-mail of de Live Chat. Tot slot kunt natuurlijk telefonisch contact opnemen met de klantenservice via 088–4721599.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice