Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Eén afvalbak huren

Met een afvalbak van MKB-afval.nl heeft u geen omkijken meer naar uw bedrijfsafval. Wij leveren afvalbakken overal in Nederland. Een afvalbak bestellen bij ons is zeer eenvoudig. Op deze pagina leest u alles over het huren van een afvalbak bij MKB-afval.nl. Heeft u vragen? Onze klantenservice staat op werkdagen direct voor u klaar.

Welke afvalbak huren?

240 liter
240 liter

Het kleinste formaat op twee wielen. Er passen ongeveer 4 vuilniszakken in. Deze afvalbak past tevens door een deur.

Afvalbak bestellen
360 liter
360 liter

Het grootste formaat op twee wielen is deze container van 360 liter. Deze bak is iets groter dan het kleinere broertje van 240 liter. Hier passen zo ongeveer 6 vuilniszakken in. Ook deze afvalbak past door een deur.

Afvalbak bestellen
660 liter
660 liter

Deze afvalbak staat op vier wielen en is lekker compact. Hij past door een deur en er gaan ongeveer 11 vuilniszakken in.

Afvalbak bestellen
1100 liter
1100 liter

Voor de grootverbruiker hebben we deze rolcontainer van ruim 1100 liter. Hij staat op vier wielen en is groot genoeg om ongeveer 18 vuilniszakken in te gooien. Helaas past deze container niet door een deur.

Afvalbakken bestellen
1700 liter
1700 liter

Dit is de grootste afvalbak uit ons assortiment. Deze container is zeer geschikt voor de horeca of verzamelgebouwen. Er passen ongeveer 28 vuilniszakken in. Dankzij zijn grootte past deze rolcontainer helaas niet door een deur.

Afvalbak bestellen

Welke afvalsoorten mogen er in de afvalbak?

Restafval
Restafval

Restafval is al het afval dat u normaliter in de prullenmand gooit.

Papier en karton
Papier en karton

Om ruimte te besparen kunt u een rolcontainer voor papier en karton afval huren. Zoals de naam al aangeeft mag hier allerlei vormen van papier en karton in. Denk bijvoorbeeld aan verpakkingsmateriaal.

Glas
Glas

Glasafval is erg goed te recycleren. Indien u al uw glasafval verzameld in een container, is het mogelijk om dat op een duurzame manier te verwerken. In een container voor glas mag onder andere al uw glaswerk dat niet meer bruikbaar is.

Advies van onze klantenservice

Onze klantenservice helpt u graag bij de juiste afvalbak huren. Wij begrijpen dat een afvalbak huren geen dagelijkse bezigheid is. Onze klantenservice kan u assisteren bij het maken van de juiste keuzes voor de verschillende soorten bedrijfsafval. Zo voorkomt u dat u verkeerde beslissingen neemt. Voor hulp zijn wij uiteraard bereikbaar. Dit kan via WhatsApp, e-mail, telefoon en Live Chat.

Afvalbak bestellen
Afvalbak legen

Afvalbak legen

Het aantal keer dat de afvalbak geleegd dient te worden door MKB-afval.nl, kunt u aangeven op de bestelpagina. U kunt kiezen om de afvalbak 1 keer in de 4 weken te laten legen tot 2 keer per week. Wanneer na een periode blijkt dat het aantal keer dat de afvalbak geleegd wordt niet helemaal aansluit bij uw afvalproductie, is het mogelijk om dit tussentijds aan te passen. Wanneer u onverwachts met volle afvalbakken zit, kunt u deze tussendoor laten legen door contact op te nemen met de klantenservice. Dit kunt u ook aangeven in het MKB-afval.nl account voor klanten.

Afvalbak bestellen

Huur nu een rolcontainer van MKB-afval.nl

Overstappen naar MKB-afval.nl is in veel gevallen voordeliger. Wij helpen u graag bij het regelen van deze overstap. Het is mogelijk dat wij voor u een opzegbrief opstellen zodat u alleen uw handtekening onder deze brief hoeft te zetten en deze op te sturen naar uw huidige afvalinzamelaar. Wanneer uw abonnement bij uw huidige afvalinzamelaar afloopt, zullen wij ervoor zorgen dat er een nieuwe afvalbak van MKB-afval.nl op uw locatie klaar staat.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice