Heeft u hulp nodig?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens kantooruren meteen terug.
MKB-afval

Rolcontainer huren

Bij MKB-afval bent u aan het juiste adres voor het huren van verschillende rolcontainers. Voor uiteenlopende soorten bedrijfsafval leveren wij de juiste oplossing.

Bekijk onze tarieven
Altijd een rolcontainer die past bij uw bedrijfsafval

Altijd een rolcontainer die past bij uw bedrijfsafval

U kunt bij ons terecht om een rolcontainer te huren voor het afvoeren van restafval, papier/karton, organisch afval, archiefvernietiging en glas. Onze klantenservice helpt u graag verder bij het huren van de juiste rolcontainer voor het afval dat u als bedrijf produceert. Wij leveren onze containers door heel Nederland.

Bekijk onze alles-in-1 abonnementen

Onze rolcontainers

Van klein naar groot

Voor het afvoeren van deze afvalsoorten zijn er verschillende formaten afvalcontainer beschikbaar. De rolcontainers met het volume van 240 tot 660 liter zijn geschikt om binnen te plaatsen, deze passen door een normale deur. De containers met een volume van 1100 liter en 1700 passen niet door een deur.

Betaal geen bedrijfsreinigingsrecht!

Door samen te werken met een erkende afvalinzamelaar zoals MKB-afval hoeft u geen bedrijfsreinigingsrecht te betalen. Deze heffing draagt u af aan de gemeente indien u niet samenwerkt met een erkende afvalinzamelaar. Deze heffing wordt gebaseerd op de branche waarin u opereert en de oppervlakte van uw bedrijf. Door met ons samen te werken kunt u een hoop gedoe en geld besparen. Onze klantenservice verstrekt u op dit gebied graag meer informatie.

Eerlijk, eenvoudig en flexibel

Eerlijk, eenvoudig en flexibel

Inbegrepen bij de prijs van het huren van een rolcontainer zit: de huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, de ledigingskosten door een vuilniswagen en de verwerkingskosten van het afval. De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Tegen onverwachtse kosten zal u niet aanlopen.

Voor de prijzen van het huren van een rolcontainer kunt u kijken op onze tarievenpagina. Een rolcontainer huren kan bij ons in verschillende abonnementsvormen, uiteenlopend van een maandelijks opzegbaar abonnement tot een abonnement voor 2 jaar tegen een gereduceerd tarief.

Tarieven bekijken

Rolcontainer formaten

Restafval
240 liter

4 vuilniszakken 57b x 60d x 107h

Direct bestellen
Restafval
360 liter

6 vuilniszakken 60b x 90d x 110h

Direct bestellen
Restafval
660 liter

11 vuilniszakken 120b x 75d x 120h

Direct bestellen
Restafval
1100 liter

19 vuilniszakken 120b x 105d x 130h

Direct bestellen
Restafval
1700 liter

29 vuilniszakken 165b x 110d x 140h

Direct bestellen

Gratis geleverd!

De gehuurde rolcontainer ontvangt u binnen 2 werkdagen gratis geleverd bij uw organisatie. Wij garanderen dat u altijd een gloednieuwe rolcontainer ontvangt.

Wij legen uw rolcontainer wanneer het u uitkomt

Wij legen uw rolcontainer wanneer het u uitkomt

Wanneer u een rolcontainer huurt bij MKB-afval kunt u kiezen uit verschillende frequenties waarmee de container door ons wordt geleegd. De frequenties waaruit u kunt kiezen lopen uiteen van één keer in de 4 weken tot 2 keer per week. Mocht de gekozen frequentie waarmee wij uw container legen niet aansluiten bij uw afvalproductie dan is dit tussentijds aan te passen zodat dit aansluit bij uw organisatie.

Word nu klant van MKB-afval

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice