Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval
4,95 p/m

Kliko huren

Voor al uw bedrijfsafval

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Binnen 2 werkdagen een kliko voor de deur

Binnen 2 werkdagen een kliko voor de deur

Bij MKB-afval.nl kunt u eenvoudig een kliko huren voor uw bedrijfsafval. Uw afval laten afvoeren is zeer eenvoudig online te regelen. Daarnaast hanteren wij bij MKB-afval.nl zeer voordelige tarieven voor het laten afvoeren van uw bedrijfsafval. Zo heeft u binnen 2 werkdagen een nieuwe kliko van MKB-afval.nl op uw locatie. Wij kunnen in heel Nederland kliko's leveren, met uitzondering van de Waddeneilanden. Via onze bestelpagina kunt u kiezen welke kliko het best aansluit bij uw bedrijf. Zo gemakkelijk kan het zijn om een kliko te huren!

Tarieven bekijken

Welke kliko huren?

Voor verschillende soorten bedrijfsafval kunt u een kliko huren bij MKB-afval.nl. Wij hebben kliko’s voor restafval, papier en karton, organisch afval, archiefvernietiging en glas. Formaten kliko’s die wij aanbieden lopen van 240 liter tot 1700 liter. De kliko’s tot 660 liter kunnen door een normale binnendeur in het pand worden geplaatst. De containers van 1100 en 1700 liter passen helaas niet door een normale binnendeur en zijn daardoor lastig binnen te plaatsen. Op de bestelpagina kunt u gemakkelijk aangeven met welke frequentie de door u gehuurde kliko geleegd moet worden. De frequentie waaruit u kan kiezen loopt van 1 keer in de 4 weken tot 2 keer per week. Wanneer de gekozen frequentie niet geheel blijkt aan te sluiten bij uw afvalproductie, kan deze altijd tussentijds gratis worden gewijzigd. Wanneer uw kliko tussendoor geleegd moet worden, kan dat eenvoudig geregeld worden door contact op te nemen met de klantenservice.

Restafval
Restafval

Het afval dat u en uw klanten doorgaans in een prullenbak deponeneren

Lees meer over restafval
Papier & karton
Papier & karton

Verpakkingsmateriaal van etenswaren of andere producten. Of denk aan servetjes, keukenpapier of overbodige adminstratie . Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval.

Lees meer over papier & karton
Glas
Glas

Glazen, flesjes of potten. Glas kan goed gerecycled worden. Gooi het daarom in een aparte rolcontainer en wij maken er weer nieuw glas van.

Lees meer over glas

Abonnementen

MKB-afval.nl hanteert voor een kliko huren verschillende abonnementen. Ons standaard abonnement is maandelijks opzegbaar. Bij dit abonnement zit een nieuwe kliko en het plaatsen en legen inbegrepen. Wanneer u ervoor kiest om een kliko te huren met een abonnement van één of twee jaar, ontvangt u ook nog eens een mooie korting op het totale maandbedrag.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is bij een maand abonnement inbegrepen?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van een rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Wat is bij MKB-afval.nl de opzegtermijn?

U kunt per maand uw abonnement opzeggen, tenzij u heeft gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting of een twee jarig abonnement met 10% korting. Dan dient u minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging wordt uw abonnement met dezelfde looptijd (met dezelfde korting!) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen u met overstappen zodat u dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 835 reacties
Overstappen naar MKB-afval.nl

Overstappen naar MKB-afval.nl

Naar MKB-afval.nl overstappen is zeer eenvoudig te regelen. Wij kunnen u daar zelfs bij helpen. Het is mogelijk dat wij voor u een opzegbrief maken. Vervolgens hoeft u dan alleen maar een handtekening te zetten en deze brief op te versturen naar uw huidige afvalinzamelaar. Op de dag dat uw abonnement bij die afvalinzamelaar afloopt, zorgen wij ervoor dat de bij ons gehuurde kliko op uw locatie klaar staat.   

Lees meer over overstappen

Advies nodig om de juiste kliko te huren?

Wij begrijpen dat een kliko huren geen alledaagse bezigheid is. Daarom adviseert onze klantenservice u graag bij het maken van de juiste keuzes. Onze klantenservice is te bereiken via de Live Chat, WhatsApp, de telefoon en e-mail.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice