Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
€6,48 p/m

Kliko huren

Voor al je bedrijfsafval

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Binnen 2 werkdagen een kliko voor de deur

Binnen 2 werkdagen een kliko voor de deur

Bij MKB-afval.nl kan je u eenvoudig een kliko huren voor bedrijfsafval. Al je afval laten afvoeren is zeer eenvoudig online te regelen. Daarnaast hanteren wij bij MKB-afval.nl zeer voordelige tarievenl. Zo heb je binnen 2 werkdagen een nieuwe kliko van MKB-afval.nl op je locatie. Wij kunnen in heel Nederland kliko's leveren, met uitzondering van de Waddeneilanden. Via onze bestelpagina kan je zelf kiezen welke kliko het best aansluit bij je bedrijf. Zo gemakkelijk kan het zijn om een kliko te huren!

Tarieven bekijken

Welke kliko huren?

Voor verschillende soorten bedrijfsafval kan je een kliko huren bij MKB-afval. Wij hebben kliko’s voor restafval, papier en karton, (flessen)glas, organisch afval en archiefvernietiging. Formaten kliko’s die wij aanbieden lopen van 240 liter tot 1700 liter. De kliko’s tot 660 liter kunnen door een normale binnendeur in het pand worden geplaatst. De containers van 1100 en 1700 liter passen helaas niet door een normale binnendeur en zijn daardoor lastig binnen te plaatsen. Op de bestelpagina kan je gemakkelijk aangeven met welke frequentie de door gehuurde kliko geleegd moet worden. De frequentie waaruit je kan kiezen loopt van 1 keer in de 4 weken tot 2 keer per week. Wanneer de gekozen frequentie (eventueel tijdelijk) niet geheel blijkt aan te sluiten bij uw afvalproductie, kan deze altijd tussentijds gratis worden gewijzigd. Wanneer je kliko tussendoor geleegd moet worden, kan dat eenvoudig geregeld worden door contact op te nemen met de klantenservice.

Restafval
Restafval

Het afval dat je en/of je klanten doorgaans in een prullenbak gooien.

Lees meer over restafval
Papier & karton
Papier & karton

Deze afvalstroom behoeft geen toelichting. Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat je bespaart op je restafval. De container voor restafval hoeft dan minder vaak geleegd te worden

Lees meer over papier & karton
Glas
Glas

Glazen, flesjes of potjes. Glas kan goed gerecycled worden. Gooi het daarom in een aparte rolcontainer. Er wordt weer nieuw glas van gemaakt.

Lees meer over glas

Abonnementen

MKB-afval hanteert voor een kliko huren verschillende abonnementen. Ons standaard abonnement is maandelijks opzegbaar. Bij dit abonnement zit een nieuwe kliko en het plaatsen en legen inbegrepen. Wanneer je ervoor kiest om een kliko te huren met een abonnement van één of twee jaar, ontvang je ook nog eens een mooie korting op het totale maandbedrag.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Wat is bij MKB-afval de opzegtermijn?

Je kan bij MKB-afval per maand uw abonnement opzeggen, tenzij je hebt gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting of een twee jarig abonnement met 10% korting. Dan dien je minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging word je abonnement met dezelfde looptijd (EN met dezelfde korting :-) ) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met overstappen zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen
Overstappen naar MKB-afval.nl
{ else

Overstappen naar MKB-afval.nl

}

Naar MKB-afval.nl overstappen is zeer eenvoudig te regelen. Wij kunnen je daarbij zelfs helpen. Het is mogelijk dat wij een opzegbrief maken. Vervolgens hoef je dan alleen maar een handtekening te zetten en deze brief op te versturen naar je huidige afvalinzamelaar. Op de dag dat je abonnement bij die afvalinzamelaar afloopt, zorgen wij ervoor dat onze MKB-afval kliko op je locatie klaar staat en meteen kunnen starten met de inzameling.   

Advies nodig om de juiste kliko te huren?

Wij begrijpen dat een kliko huren geen alledaagse bezigheid is. Daarom adviseert onze klantenservice je graag bij het maken van de juiste keuzes. Onze klantenservice is te bereiken via de Live Chat, WhatsApp, de telefoon en e-mail.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice