Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Kliko huren

Op zoek naar een kliko voor je bedrijfsafval? Huur eenvoudig grote of kleinere kliko's bij MKB-afval.

  • Per maand opzegbaar

  • Vandaag besteld, morgen geleverd

  • Klantenservice direct bereikbaar

  • All-in prijs, vast maandbedrag

Binnen 2 werkdagen een kliko voor de deur

Binnen 2 werkdagen een kliko voor de deur

Bij MKB-afval.nl huur je online eenvoudig een kliko voor ieder type afval. Bij MKB-afval.nl hanteren we zeer voordelige tarieven. Zo heb je binnen 2 werkdagen een nieuwe kliko van MKB-afval.nl op je locatie. Wij kunnen in heel Nederland kliko's leveren, met uitzondering van de Waddeneilanden. Via onze bestelpagina kun je zelf kiezen welke kliko het best aansluit bij jouw bedrijf. Zo gemakkelijk kan het zijn om een kliko te huren!

Tarieven bekijken

Welk formaat container past bij jou?

Voor verschillende soorten bedrijfsafval kun je een kliko huren bij MKB-afval. Wij hebben kliko's voor restafval, oud papier en karton, (flessen)glas, organisch afval en archiefvernietiging. Formaten kliko's die wij aanbieden lopen van 240 liter tot grote volumes van 1700 liter. De kliko's tot 660 liter kunnen door een normale binnendeur in het pand worden geplaatst. De 1100 en 1700 liter container passen helaas niet door een normale binnendeur en zijn daardoor lastig binnen te plaatsen.

Restafval
Restafval

Het afval dat jij en je klanten gewoonlijk in een prullenbak doen.

Lees meer over restafval
Papier & karton
Papier & karton

Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat je bespaart op je restafval. Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie zijn voorbeelden van papier en kartonafval.

Lees meer over papier & karton
Glas
Glas

Glazen, flesjes of potten. Glas kan goed gerecycled worden als we het gescheiden inzamelen. Gooi het daarom in een aparte afvalcontainer en wij maken er weer nieuw glas van.

Lees meer over glas
Overstappen naar MKB-afval.nl
{ else

Overstappen naar MKB-afval.nl

}

Overstappen naar MKB-afval.nl is eenvoudig te regelen. Wij kunnen je daarbij zelfs helpen door een opzegbrief te maken. Je hoeft dan alleen maar een handtekening te zetten en deze brief op te versturen naar je huidige afvalinzamelaar. Op de dag dat je abonnement bij die afvalinzamelaar afloopt, zorgen wij ervoor dat onze MKB-afval kliko op je locatie klaar staat en meteen kunnen starten met de inzameling. Wel zo fijn! Advies nodig om de juiste kliko te huren?

Wij begrijpen dat een kliko huren geen alledaagse bezigheid is. Daarom adviseert onze klantenservice je graag bij het maken van de juiste keuzes. Onze klantenservice is te bereiken via de Live Chat,

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice