Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Rolcontainer huren

Bij MKB-afval.nl bent u aan het juiste adres voor het huren van verschillende rolcontainers. Voor uiteenlopende soorten bedrijfsafval leveren wij de juiste oplossing. Bovendien is het mogelijk om rolcontainers te huren in verschillende formaten.

Bekijk onze tarieven
Altijd een rolcontainer die past bij uw bedrijfsafval

Altijd een rolcontainer die past bij uw bedrijfsafval

U kunt bij ons terecht om een rolcontainer te huren voor het afvoeren van restafval, papier of karton, organisch afval, archiefvernietiging en glas. Onze klantenservice helpt u graag verder bij het huren van de juiste rolcontainer voor het afval dat u als bedrijf produceert. Bovendien leveren wij onze containers door heel Nederland.

Bekijk onze alles-in-1 abonnementen

Onze rolcontainers

Van klein naar groot

Voor het afvoeren van alle diverse afvalsoorten zijn er verschillende formaten afvalcontainer beschikbaar. De rolcontainers met een volume van 240 tot 660 liter zijn geschikt om binnen te plaatsen. Deze passen namelijk door een normale deur. De containers met een volume van 1100 of 1700 liter zijn de enige twee formaten rolcontainers die niet door een deur passen.

Betaal geen bedrijfsreinigingsrecht!

Door samen te werken met een erkende afvalinzamelaar zoals MKB-afval hoeft u geen bedrijfsreinigingsrecht te betalen. Deze heffing draagt u af aan de gemeente indien u niet samenwerkt met een erkende afvalinzamelaar. Deze heffing wordt gebaseerd op de branche waarin u opereert en de oppervlakte van uw bedrijf. Door met ons samen te werken kunt u een hoop gedoe én geld besparen. Onze klantenservice verstrekt u op dit gebied graag van meer informatie.

Eerlijk, eenvoudig en flexibel

Eerlijk, eenvoudig en flexibel

De volgende kosten zijn bij MKB-afval.nl inbegrepen in de prijs van het huren van een rolcontainer: de huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, de ledigingskosten door een vuilniswagen en de verwerkingskosten van het afval. De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Dankzij onze all-in tarieven zal u niet tegen onverwachtse kosten aanlopen.

De prijzen voor het huren van een rolcontainer kunt u bekijken op onze tarievenpagina. Een rolcontainer huren kan bij ons in verschillende abonnementsvormen. Deze lopen uiteen van een maandelijks opzegbaar abonnement tot een abonnement voor 2 jaar tegen een gereduceerd tarief.

Tarieven bekijken

Rolcontainer formaten

Restafval
240 liter

In deze container passen ongeveer 4 vuilniszakken. De afmetingen zijn 57 x 60 x 107 cm (B x D x H). Deze container gaat gemakkelijk door een deur.

Direct bestellen
Restafval
360 liter

In deze rolcontainer passen gemiddeld 6 vuilniszakken. De container heeft een formaat van 60 x 90 x 110 cm (B x D x H). Dankzij zijn compacte formaat kan deze container door een deur.

Direct bestellen
Restafval
660 liter

In deze rolcontainer op vier wielen passen ongeveer 11 vuilniszakken. Het formaat van deze afbak is 120 x 75 x 120 cm (B x D x H). Deze grotere container past nog precies door een deur heen.

Direct bestellen
Restafval
1100 liter

In deze grote rolcontainer passen gemiddeld 19 vuilniszakken. De container is 120 x 105 x 130 cm (B x D x H). Door zijn grote omvang past deze container niet door een deur.

Direct bestellen
Restafval
1700 liter

Er passen ongeveer 29 vuilniszakken in deze rolcontainer. De afbak is 165 x 110 x 140 cm (B x D x H). Helaas past deze container door zijn grote omvang niet door een deur.

Direct bestellen

Gratis geleverd!

De gehuurde rolcontainer ontvangt u binnen 2 werkdagen gratis geleverd bij uw organisatie. Bovendien garanderen wij van MKB-afval.nl dat u altijd een gloednieuwe rolcontainer ontvangt.

Wij legen uw rolcontainer wanneer het u uitkomt

Wij legen uw rolcontainer wanneer het u uitkomt

Wanneer u een rolcontainer huurt bij MKB-afval, kunt u kiezen uit verschillende frequenties waarmee de container door ons wordt geleegd. De frequenties waaruit u kunt kiezen lopen uiteen van één keer in de 4 weken tot 2 keer per week. Mocht de gekozen frequentie waarmee wij uw container legen niet aansluiten bij uw afvalproductie, dan is dit tussentijds aan te passen zodat dit beter aansluit bij uw organisatie.

Word nu klant van MKB-afval

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice