Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
MKB-afval.nl stukken eenvoudiger dan via de gemeente Den Bosch

MKB-afval.nl stukken eenvoudiger dan via de gemeente Den Bosch

Ondernemers in de gemeente Den Bosch/s’-Hertogenbosch die op zoek zijn naar een oplossing voor afval krijgen meestal te maken met de Afvalstoffendienst. Deze inzamelaar van bedrijfsafval biedt verschillende opties aan bedrijven. Zo kunt u uw bedrijfsafval zelf wegbrengen en gescheiden aanbieden bij Treurenburg, het speciale milieustation voor bedrijven in Den Bosch. Nadelen van deze optie zijn dat u het bedrijfsafval zelf moet vervoeren en afleveren, de beperkte openingstijden en het invullen van een aanmeldingsformulier. De Afvalstoffendienst kan uw bedrijfsafval ook ophalen in Den Bosch of in sommige gevallen kunnen bedrijven gebruikmaken van de ophaaldienst voor huishoudelijk afval. Ondernemers die gebruik maken van deze laatstgenoemde optie betalen daarbij reinigingsrecht. Dit is een regeling waarbij bedrijven betalen voor de kosten die komen kijken bij het ophalen van bedrijfsafval door de gemeente.

Tarieven bekijken
Jij bepaalt
Wat je betaalt
Jij beslist
hoe vaak we 'm legen
Vandaag besteld
Morgen op de stoep

Wat zijn mijn kosten voor het laten ophalen van mijn bedrijfsafval?

Als ondernemer vraagt u zich wellicht af wat de kosten zijn voor het huren van een afvalcontainer in Den Bosch en het ophalen van bedrijfsafval. U moet voor het verkrijgen van deze informatie eerst zelf contact opnemen met de Afvalstoffendienst, wat veel moeite kost. Wist u dat het voor ondernemers ook mogelijk is om zelf een contract af te sluiten en een afvalcontainer te huren bij een partij van uw keuze in Den Bosch? Bij MKB-afval.nl kunt u zonder gedoe een rolcontainer voor bedrijfsafval huren. Wij zijn transparant en u kunt daarom direct de tarieven inzien op onze website. Ondernemers komen bij MKB-afval.nl nooit voor onverwachte kosten te staan. Alle contracten zijn vanaf de start maandelijks opzegbaar en er komen achteraf geen heffingen bovenop het totaalbedrag. U huurt bij MKB-afval.nl een rolcontainer voor elke soort bedrijfsafval. Deze containers worden zo vaak geleegd als bij uw bedrijf past. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een papier container in Den Bosch? Dan bent u bij MKB-afval.nl aan het juiste adres. Voor een vast laag maandbedrag heeft u morgen al een papier container vanaf 240 liter die eens per vier weken door ons wordt opgehaald. Natuurlijk kunt u ook een afvalcontainer huren in Den Bosch voor bedrijfsafval zoals restafval, organisch afval en glas. Ook kunnen wij archiefvernietiging voor uw bedrijf verzorgen. Uw nieuwe rolcontainer voor bedrijfsafval kan eens per week, twee keer per week, één keer per twee weken of één keer per vier weken worden geleegd op uw locatie in Den Bosch. Uiteraard zitten de kosten voor het ledigen en het verwerken van uw bedrijfsafval bij onze scherpe tarieven inbegrepen.

Bekijk onze tarieven

Afval laten ophalen door de gemeente Den Bosch

Afvalkalender Den Bosch

Kies je ervoor om je afval op te laten halen door de gemeente Den Bosch? Om erachter te komen wanneer de gemeente Den Bosch jouw afval op komt halen, kun je de afvalkalender gemeente Den Bosch raadplegen. Als je je straatnaam en huisnummer hebt ingevoerd, zie je direct wanneer de gemeente bij jou langskomt.

 

Grof afval Den Bosch

Ga je aan de slag met een verbouwing, grote opruiming of gaat de tuin op de schop? In Den Bosch kun je naast de containers van MKB-afval, ook containers huren voor grof afval. Containers voor grof afval huur je via Afval.nl. Bestel je vandaag voor 12:00 je container, dan wordt de container voor grofvuil de volgende dag al bij jou in Den Bosch geleverd.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice