Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
€6,48 p/m

Container huren in Haarlem

Voor al uw bedrijfsafval

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Voor alle ondernemers in Haarlem

Voor alle ondernemers in Haarlem

Een container huren in Haarlem voor uw bedrijfsafval? Een container huren in Haarlem is bij MKB-afval.nl heel eenvoudig en binnen een paar minuten geregeld. Bovendien kunt u bij ons zelf kiezen hoe vaak wij uw afval moeten inzamelen. Dat is het gemak van MKB-afval.nl. Wanneer u vandaag uw bestelling plaatst voor een container in Haarlem, dan heeft u deze de volgende werkdag al op locatie. Onze abonnementen staan altijd garant voor een goede prijs en de beste service. Met een abonnement van MKB-afval.nl is uw bedrijfsafval nooit meer een probleem. 

Een container huren in Haarlem, kunt u gebruiken maken van het formulier op onze container huren pagina. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met onze experts van de klantenservice. U kunt onze klantenservice bereiken via 088-4721599, maar nog makkelijker is om een WhatsApp-berichtje sturen naar 06-10712478. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder met het huren van een container in Haarlem.

Tarieven bekijken

Formaten containers om te huren in Haarlem

Formaten containers om te huren in Haarlem

Elke organisatie is anders, zowel in grootte, als in afvalbeleid. Bij MKB-afval.nl is het gelukkig heel eenvoudig om verschillende formaten containers te huren in Haarlem. Daarbij kunt u vanzelfsprekend ook kiezen voor verschillende soorten afvalinzameling. Dit heeft te maken met de inzameling en de recycling van de verschillende type afval. Bij ons kunt u containers huren voor de volgende afvalsoorten

     - Organisch afval

     - Papier & karton

     - Archiefafval

     - Restafval

     - Glas & flessen

 

Ook heeft u de keuze uit een aantal verschillende formaten, zodat er altijd een handige container tussen staat om te huren. De onderstaande formaten containers kunt u direct huren in Haarlem:

     - 240 liter

     - 360 liter

     - 660 liter

     - 1100 liter

     - 1700 liter

 

Voor meer informatie over de verschillende formaten containers en de inhoud daarvan, kunt u kijken op deze paginaOnze prijzen zijn altijd all-in: nooit verrassingen met extra kosten achteraf. Voor het overzicht verwijzen we u naar onze tarievenpagina.

Lees meer over een abonnement

Abonnementen voor een container huren in Haarlem

Voor elke onderneming is er wel een handig formaat container te vinden in ons assortiment. Uiteraard kunt u bij MKB-afval.nl rekenen op een praktisch abonnement met goede voorwaarden. Zo kunt u tussentijds uw abonnement wijzigen. Dat kan zeer van pas komen als u bijvoorbeeld plots meer afval heeft dan u had verwacht. Hoe langer het termijn is waarop u het abonnement neemt, hoe meer profijt u pakt! Op een 2-jarig abonnement krijgt u bijvoorbeeld 10% korting. Dus wacht niet langer en bekijk snel de mogelijkheden.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen
Hulp nodig bij een container huren in Haarlem?

Hulp nodig bij een container huren in Haarlem?

Komt u er niet helemaal uit en zit u met vragen? Neem kijkje op onze FAQ-pagina (meest gestelde vragen) of uw vraag en antwoord er tussen staat. Vanzelfsprekend kunt u ook contact opnemen met de experts van onze klantenservice. Deze kunt u telefonisch bereiken via 088-4721599, maar u kunt ons ook WhatsAppen via 06-10712478. Op werkdagen kunt u zelfs gebruik maken van de Live Chat onderaan de pagina. Met de service van MKB-afval.nl wordt ondernemen pas echt leuk!

Onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 1497 reacties

Prima! Maar de medewerkers namen een leeg bierkrat mee tijdens het legen van de container

Victor Vergoessen

Top iedere keer netjes optijd opgehaald

Airco Service Helmond

Verder nog vragen?

Onze klantenservice helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot uw bedrijfsafval. Ze zijn door hun ervaring zeer goed in staat om in te schatten welke rolcontainer het beste aansluit bij uw bedrijf. Onze klantenservice is bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, telefoon en e-mail. Daarnaast kunt u ook even kijken bij de veel gestelde vragen. Er bestaat een kans dat uw dringende vraag daartussen staat.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice