Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Afvalcontainer huren in Limburg

Bij MKB-afval kunt u een afvalcontainer huren in Limburg. Binnen een mum van tijd kunt u bij ons een afvalcontainer voor alle soorten bedrijfsafval bestellen. Gemakkelijk een afvalcontainer huren in Limburg? Met een paar simpele stappen is dat zo geregeld!

Tarieven bekijken
Flexibel en snel

Flexibel en snel

Bij MKB-afval.nl zit u niet vast aan lange contracten en kunt u de huur opzeggen wanneer u dat wilt. Welke afvalcontainer u ook wilt huren, bij ons bent u aan het juiste adres. Bestelt u vandaag een afvalcontainer in Limburg, dan wordt deze de volgende werkdag al geleverd! Bij MKB-afval.nl huurt u een afvalcontainer in Limburg voor één tarief. Het leveren en legen van de container zit bij de prijs inbegrepen. Deze all-in prijs wordt tijdens het bestellen van de afvalcontainer getoond. U kunt namelijk eerst kiezen uit de verschillende formaten containers en uit alle soorten afval. Op basis van die keuzes wordt het tarief berekend. U kunt er vanuit gaan dat de prijs bij MKB-afval.nl voor de volledige service staat.

Tarieven bekijken

Ook voor uw bedrijf

MKB-afval.nl biedt containers aan voor elk bedrijf in heel Nederland. De huurtarieven voor het huren van een afvalcontainer in Limburg zijn erg scherp. Zo kunt u per jaar tot €750,- besparen door met ons in zee te gaan.

Tarieven bekijken

Elke afvalsoort zijn eigen container

Restafval
Restafval

In een container voor restafval kunt u al het vuil deponeren dat u normaliter in de prullenbak zou gooien.

Meer informatie
Restafval
Papier en karton

Een container speciaal voor al uw papier- en kartonafval.

Meer informatie
Restafval
Glas

Al het glasafval mag in de container voor glaswerk. Hier behoort al het glas toe dat niet meer bruikbaar is.

Meer informatie

Welke afvalsoorten kan ik laten afvoeren?

Voor de volgende afvalsoorten kunt u een container huren: restafval, glazen flessen, maar ook voor groenafval, papier en karton. Voor de verschillende afvalsoorten hanteren wij andere prijzen. Bij het bestellen van een afvalcontainer in Limburg dient u aan te geven welk soort afval u wilt deponeren. U helpt ons hierdoor het afval gescheiden te houden zodat deze gemakkelijk te recycleren zijn. Een afvalcontainer huren in Limburg kan ook voor verschillende afvalsoorten tegelijk. U kunt er namelijk altijd voor kiezen om meer dan één container te huren.

Alle formaten afvalcontainers

Alle formaten afvalcontainers

Bij MKB-afval.nl kunt u een afvalcontainer huren in Limburg in verschillende formaten. De kleinere containers hebben een inhoud waar 240 liter afval in past en in de grootste variant past 1700 liter afval. Bij MKB-afval.nl vindt u altijd een geschikte container. Al uw wensen met betrekking tot het formaat van de container, de afvalsoort en het legen, kunt u op onze website aangeven. Het legen van de afvalcontainer kan één keer in de 4 weken tot wel twee keer per week. In een paar eenvoudige stappen kunt u bij MKB-afval.nl een afvalcontainer huren in Limburg.

Tarieven bekijken
Afvalcontainers laten legen

Afvalcontainers laten legen

Bij het legen van de container dient u deze ’s ochtends voor 7 uur aan de openbare weg aan te bieden. Het kan voorkomen dat u de container niet aan de openbare weg kunt aanbieden. Mocht dit bij u het geval zijn, dan kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een alternatieve afspraak. Op die manier kan uw container nog steeds geleegd worden. 

Tarieven bekijken

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar

Heeft u nog onbeantwoorde vragen over het huren van een afvalcontainer? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Dit is mogelijk via Live Chat, e-mail, telefoon of Whatsapp.

Wij geven u altijd direct antwoord!

Heeft u een brandende vraag waarop u het antwoord maar niet kan vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder op weg en geven altijd direct antwoord.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice