Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Vuilcontainer huren

Bent u voor uw bedrijf opzoek naar één of meerdere vuilcontainers? Bij MKB-afval.nl bent u dan aan het juiste adres! U kunt bij ons een vuilcontainer huren voor verschillende soorten bedrijfsafval en in diverse formaten. Door heel het land kunnen wij u voorzien van vuilcontainers.

Rolcontainer huren
Dat is snel!

Dat is snel!

Eenvoudig en snel een vuilcontainer huren doet u dan ook bij MKB-afval.nl. Als u vandaag bij ons besteld, kunt u de vuilcontainer morgen al bij u op locatie hebben. Bij MKB-afval.nl heeft u dus binnen de kortste keren uw vuilcontainer geregeld.

Daarnaast hanteren wij zeer scherpe tarieven én u zit bij ons niet vast aan een lang contract. Maandelijks heeft u de mogelijkheid om de huur van de vuilcontainer op te zeggen. MKB-afval.nl maakt gebruik van all-in prijzen. Het leveren en legen zit met andere woorden bij het tarief inbegrepen. Bij ons bent u er zeker van dat er achteraf geen onverwachtse kosten zijn. U moet alleen de 21% BTW nog bij het bedrag dat op uw beeld verschijnt optellen.

Rolcontainer huren
Voor elk soort afval een container

Voor elk soort afval een container

Bij MKB-afval.nl kunt u voor alle verschillende afvalsoorten een container huren. Onze tarieven voor de huur van de containers zijn zeer voordelig. Zo kunt u op jaarbasis meer dan €750,- besparen. Het is mogelijk om bij ons een vuilcontainer huren voor de volgende afvalsoorten: papier en karton, organisch afval, glazen flessen en restafval. Bovendien kunt u bij ons terecht voor het huren van containers voor archiefvernietiging. Op het moment dat u heeft aangegeven om welk soort bedrijfsafval het gaat, krijgt u meteen de all-in prijs te zien.

Voor de verschillende afvalsoorten hanteren wij een andere prijzen. Bij het bestellen kunt u op de website aangeven welk soort afval u wilt laten afvoeren door ons. Tijdens het gebruik wordt u verzocht om uitsluitend de aangegeven soort afval in de container te deponeren. U bent verantwoordelijk voor de inhoud van de container. Door uw afval te scheiden draagt u bij aan een beter milieu. Glasafval, organisch afval en papier- of kartonafval kunnen zeer goed gerecycled worden. Scheid daarom goed uw bedrijfsafval en deponeer niet verschillende soorten afval bij elkaar.

Rolcontainer huren
Vuilcontainers huren in verschillende formaten

Vuilcontainers huren in verschillende formaten

Een vuilcontainer huren kan bij MKB-Afval.nl in verschillende formaten. U huurt bij ons een vuilcontainer in de grootte die u wenst. De vuilcontainers die u bij MKB-Afval.nl kunt huren variëren tussen de 240 en 1700 liter inhoud. Op de website kunt u in eenvoudige stappen aangeven hoe vaak u de containers geleegd wil hebben. U kunt de vuilcontainer één keer in de 4 weken laten legen tot twee keer in de week. Met een paar simpele stappen kunt u op de website aangeven wat uw precieze wensen zijn.

Rolcontainer huren
Uw gehuurde container laten legen

Uw gehuurde container laten legen

Wij vragen u om op de afgesproken dag de container aan de openbare weg te plaatsen. De vuilniswagen kan zo gemakkelijk bij de container komen om deze te legen. Het kan voorkomen dat het niet mogelijk is om de container aan de openbare weg te plaatsen. Wanneer dit het geval is, kunt u zich wenden tot onze klantenservice. Samen met de klantenservice kunt u een andere afspraak maken.

Zijn niet al uw vragen beantwoordt? Neem dan contact op met onze klantenservice via onze Live Chat, WhatsApp contactformulier, e-mail of telefonisch.

Rolcontainer huren

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice