Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Het Corona Virus

Op deze pagina vind je alle informatie over onze aangepaste dienstverlening vanwege het coronavirus.

  • Wij zamelen (vooralsnog) al het bedrijfsafval in

  • Je kunt nog steeds nieuwe of extra rolcontainers bij ons bestellen

  • Wij helpen je op weg als je in de problemen komt

Wordt mijn afval nog opgehaald?

Wordt mijn afval nog opgehaald?

Ja, tot nu wordt al het afval op de reguliere manier ingezameld. Wij bekijken de situatie van dag tot dag en het kan zijn dat hier verandering in komt wanneer er extra maatregelen worden getroffen. Wij houden je hiervan natuurlijk op de hoogte.

Kan ik mijn abonnement tijdelijk stop zetten?

Kan ik mijn abonnement tijdelijk stop zetten?

Wij snappen dat je als ondernemer hard getroffen kunt worden door de maatregelen omtrent het coronavirus. Daarom geven we onze klanten de mogelijkheid om onze dienstverlening tijdelijk stop te zetten. Wij komen het afval tijdens deze periode niet inzamelen. Zodra de inzameling weer wordt hervat zal er een factuur worden gegeneerd, tot die tijd maak je geen extra afvalkosten. Op deze manier proberen wij jou als ondernemer te ontlasten. Het spreekt voor zich dat wij onze dienst natuurlijk weer graag hervatten als de tijd daar is.

 

Hoe kan ik mijn abonnement tijdelijk stop zetten?

Hoe kan ik mijn abonnement tijdelijk stop zetten?

Ben je genoodzaakt om je onderneming tijdelijk te sluiten vanwege het coronavirus, dan kun je jouw abonnement tijdelijk stopzetten. Geef dit door via onze klantenservice. Zij zullen dit voor jou in orde maken.

Kan ik mijn frequentie verlagen?

Kan ik mijn frequentie verlagen?

Je kunt kosteloos je frequentie verlagen. Wij begrijpen heel goed dat door de maatregelen die nu zijn getroffen je minder of juist meer afval genereert. Je kunt dit opgeven via je account of neem contact op met de klantenservice.

Bescherm onze chauffeurs

Bescherm onze chauffeurs

Nu we genoodzaakt zijn om zoveel mogelijk afstand van elkaar te houden, is het van groot belang dat je jouw rolcontainer voor 07:00 's ochtends aan de openbare weg plaatst. Zo zorgen we ervoor dat onze chauffeurs zo min mogelijk contact hebben met andere personen om besmetting te voorkomen.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice