Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Pak je voordeel

Stap over naar MKB-afval en krijg bakken met voordeel! Niet alleen onze tarieven zijn voordelig. Wij leveren ook de beste service. Dus geen lange wachtrijen meer als je probeert te bellen, maar direct iemand aan de lijn die je gelijk kan helpen.

Bekijk onze tarieven
Overstappen naar MKB-afval.nl

Overstappen naar MKB-afval.nl

Overstappen naar MKB-afval.nl is eenvoudig te regelen. Wij stellen een op maat gemaakte opzegbrief voor je op. Het enige wat je hoeft te doen, is deze te ondertekenen en naar je huidige afvalinzamelaar te sturen. Zodra je weet wanneer je contract eindigt, zorgen wij ervoor dat je vanaf die datum kan starten met je nieuwe MKB-afval.nl rolcontainer.

Eindigt je huidige contract bijvoorbeeld pas over een paar maanden, dan kun je jouw MKB-afval abonnement uiteraard vanaf dat moment laten ingaan.

 

Tarieven bekijken

Wat vinden onze klanten van MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 1515 reacties

Communicatie gaat goed.

WaST Almelo

Afschuwelijk bedrijf. Vaak niet of niet op tijd ophalen. Er wordt dan altijd een extra lediging beloofd, het leeg komen maken van een lege container dus. Maar wel betalen anders leggen we onmiddellijk de service stil. En het ergste nog, let op als je ze belt met een klacht, ze zetten je in de wacht maar luisteren wel mee. Criminelen gewoon. O

Diephuis

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice