Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Waar moet je op letten bij een rolcontainer huren?

Waar moet je op letten bij een rolcontainer huren?

Een rolcontainer bestellen is zo gedaan. Wanneer je een rolcontainer besteld, is het handig om rekening te houden met het formaat van de rolcontainer. Wil je een rolcontainer binnen plaatsen, denk er dan aan dat de rolcontainer door een deur moet passen. Onze rolcontainers onder de 660 liter passen door een deur. Denk bijvoorbeeld ook aan het milieu door voor een iets grotere rolcontainer te kiezen waardoor wij minder vaak langs hoeven te komen met onze vuilniswagen. Verder is het handig om na te denken over je afvalstromen. Kies naast een rolcontainer voor restafval ook voor een papier en karton container. Zo zit je restafval rolcontainer minder snel vol. 


Zo bestel je een rolcontainer

Kies afvalsoort

Kies afvalsoort

Keuze uit restafval, papier- en kartonafval of flessenglas.

Kies rolcontainer

Kies rolcontainer

Je kunt kiezen uit 240, 360, 660 en 1100 liter. Alle rolcontainers zijn gemaakt van sterk kunststof.

Jij bepaalt hoe vaak we 'm legen

Jij bepaalt hoe vaak we 'm legen

Bepaal zelf hoe vaak we langs komen, 2x per week voor de grootverbruikers of 1x per 4 weken voor de kleinere ondernemers

Wanneer wordt mijn rolcontainer geleegd?

Wanneer wordt mijn rolcontainer geleegd?

Wij vragen onze klanten om de rolcontainer een avond van te voren of op de dag waarop we langskomen, voor 07:00 aan de openbare weg te plaatsen. Zo kunnen onze chauffeurs jouw rolcontainer op tijd legen. Zorg er altijd voor dat de rolcontainer goed in het zicht staat. Ben je de rolcontainer een keer vergeten buiten te zetten of heb je extra afval? Je kunt je rolcontainer ook een keer extra laten legen. Dit regel je eenvoudig via je eigen MKB-afval account. Nadat je klant bent geworden bij MKB-afval krijg je van ons een afvalkalender met daarop de dagen dat wij jouw rolcontainer komen legen.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice