Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Pak je voordeel

Stap over naar MKB-afval en krijg bakken met voordeel! Niet alleen onze tarieven zijn voordelig. Wij leveren ook de beste service. Dus geen lange wachtrijen meer als je probeert te bellen, maar direct iemand aan de lijn die je gelijk kan helpen.

Bekijk onze tarieven
Overstappen naar MKB-afval
{ else

Overstappen naar MKB-afval

}

Overstappen naar MKB-afval is eenvoudig te regelen. Wij stellen een op maat gemaakte opzegbrief voor je op. Het enige wat je hoeft te doen, is deze te ondertekenen en naar je huidige afvalinzamelaar sturen. Zodra je weet wanneer je contract eindigt, zorgen wij ervoor dat je vanaf die datum kan starten met je nieuwe MKB-afval rolcontainer.

Eindigt je huidige contract bijvoorbeeld pas over een paar maanden, dan kun je jouw MKB-afval contract vanaf dat moment laten ingaan.

 

Neem contact op met de klantenservice

Wat vinden onze klanten van MKB-afval.nl

8.7 Op basis van 1640 reacties

Wat een onmogelijk partij, eerst al moeite met het opzeggen van het abonnement die maandelijks opzegbaar zou zijn. Vervolgens eindelijk zover dat ze de container komen ophalen. Wij zetten de container netjes om 7:00 uur aan de straat, hele dag gewacht om vervolgens te horen (na zelf te bellen) dat ze al zijn geweest en er niemand op kantoor was. Niet te geloven!

van Oostveen - van de Belt

doen wat ze beloven, aardige medewerkers

captain jack

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice