Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Over ons - het team achter MKB-afval.nl

Wij staan op werkdagen direct voor je klaar om te adviseren of jouw vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op
Wij zijn MKB-afval.nl

Wij zijn MKB-afval.nl

Sinds 2013 is MKB-afval.nl B.V. actief als een van de meest transparante afvalinzamelaars voor het MKB (midden- en kleinbedrijf). Bij ons hoef je geen offertes meer op te vragen, maar zie je direct wat je per maand betaalt. Daarnaast vinden wij het zelf nog belangrijker dat een ondernemer tevens kan zien wat er op de afvalkosten bespaard kan worden. Heb je al jarenlang dezelfde afvalinzamelaar? Dan wordt het zeker tijd om eens een kritische blik te werpen op je huidige contract. Pak de laatste factuur van je huidige inzamelaar en vergelijk meteen https://www.mkb-afval.nl/advies/ 

MKB-afval.nl snapt als geen ander dat je als ondernemer niet wilt wachten of vast wil zitten aan lange contracten. Daarom kan je bij ons direct online een afvalcontainer bestellen. Daarnaast kan je bij ons een keuze maken uit drie overzichtelijke abonnementen. Zo hebben wij een abonnement dat je iedere maand kan opzeggen. Verder zijn er bij MKB-afval.nl nog de contracten met een langere looptijd. Deze abonnementen duren 1 (5% korting of 2 jaar (10% korting op je maandelijkse bedrag. 

Bekijk onze tarieven
Onze ervaren vuilnismannen

Onze ervaren vuilnismannen

Jouw afval wordt opgehaald door enthousiaste collega's die er voor zorgen dat je onderneming én je omgeving schoon blijft. Zij legen jouw container op de afgesproken dagen. Heb je bepaalde wensen bij het legen van je container, dan is dat bij MKB-afval.nl altijd bespreekbaar. Neem hiervoor even contact op met onze klantenservice. Dit kan je via de telefoon doen of je maakt gebruik maken van onze andere kanalen. Wij zijn namelijk tevens bereikbaar via WhatsApp, Live Chat en e-mail.

Bekijk onze tarieven
Onze afvalcontainers

Onze afvalcontainers

Als je voor MKB-afval.nl kiest, krijg je altijd een nieuwe kunststof afvalcontainer. Deze kunststof rolcontainers zijn bij ons in verschillende formaten beschikbaar. De kleinste formaten (240, 360 en 660 liter) passen door een normale deur. Deze kan je eventueel dus ook naar binnen rijden. De grote formaten (1100 en 1700 liter) gaan helaas niet door een normale deuropening.

Bij MKB-afval.nl zit de huur, afvalverwerking en milieutoeslag van de afvalcontainer altijd bij de prijs van jouw abonnement inbegrepen. Eén all-in tarief per maand dus. Daarbij leveren wij onze eigen herkenbare en nieuwe containers. 

Tarieven bekijken

Dit zeggen onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 1515 reacties

Communicatie gaat goed.

WaST Almelo

Afschuwelijk bedrijf. Vaak niet of niet op tijd ophalen. Er wordt dan altijd een extra lediging beloofd, het leeg komen maken van een lege container dus. Maar wel betalen anders leggen we onmiddellijk de service stil. En het ergste nog, let op als je ze belt met een klacht, ze zetten je in de wacht maar luisteren wel mee. Criminelen gewoon. O

Diephuis

U kent ons ook van de radio!

Restafval
Radio 538

Restafval
Skyradio

Restafval
Veronica

Restafval
Radio 10

Restafval
NPO3

Restafval
NPO2

Restafval
FunX

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice