Heeft u hulp nodig?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens kantooruren meteen terug.
MKB-afval

Het team achter MKB-afval

Wij staan op werkdagen direct voor u klaar om u te adviseren of uw vragen te beantwoorden

Wij zijn MKB-afval

Sinds 2013 is MKB-afval actief als een van de meest transparante afvalinzamelaars voor het MKB. Geen offertes meer opvragen, maar direct zien wat u per maand betaald. Nog belangrijker vinden wij dat een ondernemer ook direct kan zien wat hij op zijn afvalkosten kan besparen. Zit u al jaren bij dezelfde afvalinzamelaar? Dan wordt het zeker tijd om eens kritisch naar uw contract te kijken.

Wij snappen als geen ander dat u als ondernemer niet wilt wachten, of vast wilt zitten aan lange contracten. Daarom kunt u bij ons direct online een afvalcontainer bestellen. Uw abonnement is maandelijks opzegbaar, tenzij u heeft gekozen voor een 1- of 2-jarig abonnement met korting.

Bekijk onze tarieven
Onze vuilnismannen

Uw afval wordt opgehaald door enthousiaste collega's die er voor zorgen dat uw onderneming en uw omgeving schoon blijft. Zij legen uw container op de afgesproken dagen. Heeft u bepaalde wensen bij het legen van uw container, dan is dat altijd bespreekbaar. Neem hiervoor even contact op met onze klantenservice.

Bekijk onze tarieven
Onze afvalcontainers

Bij uw abonnement zit natuurlijk de huur van een afvalcontainer inbegrepen. Wij werken met gloednieuwe eigen Kliko afvalcontainers. Deze kunststof rolcontainers hebben we in verschillende formaten beschikbaar. De kleinste formaten (240, 360 en 660 liter) passen door een deur. Deze kunt u eventueel dus ook binnen neerzetten.

Tarieven bekijken
Thuiswinkel waarborg

Wij zijn in het bezit van het 'thuiswinkel zakelijk' keurmerk.

Niet iedereen kan lid worden van Thuiswinkel.org. Thuiswinkel Zakelijk staat voor veilig en betrouwbaar online shoppen, de leden moeten zich aan wet- en regelgeving houden. Daarom doorlopen leden een certificeringstraject en worden ze elk jaar gehercertificeerd. Het certificeringstraject bestaat uit drie onderdelen: een juridische toets, financiële monitoring en een veiligheidsscan.

Bekijk onze beoordelingen

Dit zeggen onze klanten over ons

8.8 Op basis van 383 reacties

U kent ons ook van de radio