Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Over ons - het team achter MKB-afval.nl

Wij staan op werkdagen direct voor u klaar om u te adviseren of uw vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op
Wij zijn MKB-afval.nl

Wij zijn MKB-afval.nl

Sinds 2013 is MKB-afval.nl B.V. actief als een van de meest transparante afvalinzamelaars voor het MKB (midden- en kleinbedrijf). Bij ons hoeft u geen offertes meer op te vragen, maar ziet u direct wat u per maand betaalt. Daarnaast vinden wij het zelf nog belangrijker dat een ondernemer tevens kan zien wat er op de afvalkosten bespaard kan worden. Heeft u al jarenlang dezelfde afvalinzamelaar? Dan wordt het zeker tijd om eens een kritische blik te werpen op uw huidige contract. Pak de laatste factuur van uw huidige inzamelaar en vergelijk meteen https://www.mkb-afval.nl/advies/ 

MKB-afval.nl snapt als geen ander dat u als ondernemer niet wilt wachten of vast wil zitten aan lange contracten. Daarom kunt u bij ons direct online een afvalcontainer bestellen. Daarnaast kunt u bij ons een keuze maken uit drie overzichtelijke abonnementen. Zo hebben wij een abonnement dat u iedere maand kan opzeggen. Verder zijn er bij MKB-afval.nl nog de contracten met een langere looptijd. Deze abonnementen duren 1 of 2 jaar. Bovendien krijgt u van ons een leuke korting op het totale maandelijkse bedrag. 

Bekijk onze tarieven
Onze ervaren vuilnismannen

Onze ervaren vuilnismannen

Uw afval wordt opgehaald door enthousiaste collega's die er voor zorgen dat uw onderneming en uw omgeving schoon blijft. Zij legen uw container op de afgesproken dagen. Heeft u bepaalde wensen bij het legen van uw container, dan is dat bij MKB-afval.nl altijd bespreekbaar. Neem hiervoor even contact op met onze klantenservice. Dit kunt u via de telefoon doen of u kunt gebruik maken van onze andere kanalen. Wij zijn namelijk tevens bereikbaar via WhatsApp, Live Chat en e-mail.

Bekijk onze tarieven
Onze afvalcontainers

Onze afvalcontainers

Als u voor MKB-afval.nl kiest, krijgt u altijd een nieuwe kunststof afvalcontainer. Deze kunststof rolcontainers zijn bij ons in verschillende formaten beschikbaar. De kleinste formaten (240, 360 en 660 liter) passen door een normale deur. Deze kunt u eventueel dus ook binnen neerzetten. De grote formaten (1100 en 1700 liter) gaan helaas niet door een normale deuropening.

Bij MKB-afval.nl zit de huur, afvalverwerking en milieutoeslag van de afvalcontainer altijd bij de prijs van uw abonnement inbegrepen. Eén all-in tarief per maand dus. Daarbij leveren wij onze eigen herkenbare en nieuwe containers. 

Tarieven bekijken
Thuiswinkel Waarborg Keurmerk

Thuiswinkel Waarborg Keurmerk

MKB-afval.nl is in het bezit van het 'Thuiswinkel Zakelijk' keurmerk. Dit keurmerk wordt niet zomaar aan iedere onderneming gegeven. Bovendien kan niet iedereen lid worden van Thuiswinkel.org. Thuiswinkel Zakelijk staat voor veilig en betrouwbaar online shoppen. Daarnaast moeten de leden zich aan wet- en regelgeving houden. Vanwege die strenge eisen doorlopen leden een certificeringstraject en elk jaar worden ze opnieuw gecertificeerd. Het certificeringstraject bestaat uit drie onderdelen: een juridische toets, financiële monitoring en een veiligheidsscan. 

 

Bekijk onze beoordelingen

Dit zeggen onze klanten over MKB-afval.nl

8.8 Op basis van 920 reacties

Top bedrijf

Fr prins holding

Prima en duidelijk.

Anne-Marie van Veldhuizen

U kent ons ook van de radio! AfvalAlarm AfvalAlarm!

Restafval
Radio 538

Restafval
Skyradio

Restafval
Veronica

Restafval
Radio 10

Restafval
NPO3

Restafval
NPO2

Restafval
FunX

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice