Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Wat is restafval?

Wat is restafval?

Restafval is de afvalstroom die overblijft nadat al het recyclebare afval is gescheiden. Onder restafval wordt door ons afval verstaan dat verder niet meer gescheiden kan worden. In veel gevallen is dit afval dat u normaliter in de prullenbak zou gooien. Afval dat in de restafvalcontainer wordt gegooid, kan helaas niet verder gerecycled worden. Het verzamelde restafval wordt door MKB-afval.nl tijdens de verbranding omgezet in energie.    

Restafvalcontainer bestellen

Heeft mijn bedrijf een restafval container nodig?

Het antwoord is simpel: elk bedrijf produceert restafval. Of het nu gaat om restafval van klanten of uw eigen medewerkers. Al het afval dat u in een prullenbak gooit, wordt gerekend tot restafval. Al die vuilniszakken met restafval kunt u nu goedkoop en eenvoudig laten ophalen door MKB-afval.nl.

Bekijk onze tarieven voor restafval

Welke restafval containers kan ik huren?

Kleine restafval container 240 liter
Kleine restafval container 240 liter

Onze kleinste rolcontainer voor restafval staat op 2 wielen. Hij is lekker klein van formaat, maar groot genoeg om er 6 vuilniszakken in kwijt te kunnen.

Bestel nu jouw restafval container
Medium restafval container 660 liter
Medium restafval container 660 liter

Deze medium restafval container staat op 4 wielen en staat klaar om jouw zaak schoon en netjes te houden. Buiten of binnen, geen probleem. Er kunnen 11 vuilniszakken in.

Bestel nu jouw restafval container
Grote restafval container 1100 liter
Grote restafval container 1100 liter

Voor de grootverbruiker hebben we deze ruime 1100 liter. Hij staat op vier wielen en de bak is groot genoeg om ongeveer 18 vuilniszakken in te gooien.

Bestel nu jouw restafval container

Hulp nodig?

Dan staan wij gelijk voor je klaar. Geen lange wachttijden maar gewoon direct antwoord. Je kunt ons bereiken via onze klantenservice pagina. Onze collega's helpen je graag verder met het uitzoeken van de juiste restafval container voor jouw onderneming. Wij komen graag met jou in contact.

Klantenservice

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice