Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Lees alles over onze afvalsoorten

Restafval
Restafval

Onder restafval verstaan we het afval wat niet wordt gescheiden en apart wordt ingezameld.

Wat valt hieronder?
Papier en karton
Papier en karton

De naam zegt het al, papier en karton. Denk hierbij aan verpakkingsmateriaal of print papier. Je bespaart op je afvalkosten (en milieu!) door papier en karton niet bij restafval te gooien.

Wat valt hieronder?
Glas
Glas

In onze rolcontainers voor glas kunt u al uw flessenglas kwijt. Glas wordt gerecycled tot nieuw bruikbaar glas. U bespaart op uw afvalkosten (en milieu!) door glas niet bij uw restafval te gooien.

Wat valt hieronder?
Bespaar tip!

Bespaar tip!

Wist je dat je maandelijks flink kunt besparen op je afvalkosten, simpel door het afval te scheiden? Hier komt de tip, veel ondernemers hebben een restafval rolcontainer en gooien daar ook papier en karton bij. Dit afval neemt vaak veel ruimte / volume in beslag, waardoor je rolcontainer vaker geleegd moet worden. Wij adviseren daarom altijd om een aparte papier en karton rolcontainer te nemen. Dit zijn zeer voordelige rolcontainers waarin je al het papier en karton in kwijt kunt.

Bekijk onze tarieven

Dit zeggen onze klanten

8.8 Op basis van 1515 reacties

Communicatie gaat goed.

WaST Almelo

Afschuwelijk bedrijf. Vaak niet of niet op tijd ophalen. Er wordt dan altijd een extra lediging beloofd, het leeg komen maken van een lege container dus. Maar wel betalen anders leggen we onmiddellijk de service stil. En het ergste nog, let op als je ze belt met een klacht, ze zetten je in de wacht maar luisteren wel mee. Criminelen gewoon. O

Diephuis

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice