Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

WIJ HELPEN JE EEN HANDJE...

Met lekker duurzaam bezig zijn! Bestel je meer dan twee bakken? Dan kun jij slimmer afval scheiden en kunnen wij meer hergebruiken. Zo worden afvalstoffen nieuwe grondstoffen en dat is natuurlijk een goede zaak. Omdat goed gedrag best beloond mag worden, ontvang jij van ons maarliefst 15% korting op je factuur. Dus wees een groene vriend en bestel die extra bak.

Direct meer bakken bestellen

DEZE ONDERNEMERS

HEBBEN AL EXTRA BAKKEN

Toko Tante Annie

"Bij MKB-afval zijn ze erg flexibel, als een keer de straat is afgesloten zoals bij “tour de waard” kan de lediging makkelijk op een andere dag worden ingehaald. Ze komen hun afspraken na en er is een goede en snelle communicatie tussen de klant en MKB-afval.nl. Deze punten vind je bij een traditionele afvalinzamelaar niet."

Restaurant Le Brasseur

Wij vinden duurzaamheid een belangrijk goed. Door het scheiden van afval dragen wij bij aan een duurzame wereld. Daarbij hebben wij gekeken welke afval inzamelaar dit tegen de beste tarieven kan verzorgen. Doordat jullie ondernemers stimuleren afval te scheiden voor middel van de MVO korting en daarbij de flexibele voorwaarden zijn jullie de ideale partij.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice