Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Container huren Bergen op Zoom

Een container huren in Bergen op Zoom voor al uw bedrijfsafval? Bent u voor uzelf of voor uw organisatie op zoek naar de juiste verhuurder en afvalinzamelaar om een container te huren in Bergen op Zoom? De goedkoopste abonnementen en de beste service vindt u bij MKB Afval!

Tarieven bekijken
Met alle gemak een container huren

Met alle gemak een container huren

Via onze website is het heel eenvoudig om een container te huren in Bergen op Zoom en omstreken. U kunt namelijk  gebruik maken van het formulier op onze container huren pagina.  Hier kunt u gelijk aangeven wat voor afvalsoort u wenst af te voeren (dit is in de meeste gevallen restafval), hoe veel inhoud de container dient te hebben en meer. Voor persoonlijk advies, meer informatie en het stellen van vragen, kunt u terecht bij onze klantenservice. Deze kunt u telefonisch bereiken via 088-4721599. Maar u kunt ons ook heel eenvoudig een WhatsApp-berichtje sturen. Dit kunt u doen via 06-10712478. Wel zo makkelijk!

Direct een container huren

Bergen op Zoom

Ook hier leveren wij containers

Bij MKK Afval kunt u kiezen uit drie verschillende abonnementen wanneer u een container wilt huren in Bergen op Zoom. Het standaard abonnement kunt u maandelijks opzeggen. Voor wanneer u wat meer vrijheid wenst in plaats van een lange termijn afspraak, dan is het standaard abonnement om een container te huren in Bergen op Zoom waarschijnlijk iets voor u. Vanzelfsprekend kunt u ook een abonnement nemen voor één jaar, of voor twee jaar. Dan bent u niet alleen in één klap klaar met uw afvalzaken voor een lange periode: u bespaart ook nog eens op uw maandbedrag. Hoe langer het abonnement om een container te huren in Bergen op Zoom, hoe meer u bespaart.

Tarieven bekijken

Meer informatie over een container huren in Bergen op Zoom

Voor meer informatie over de verschillende containers die u kunt huren in Bergen op Zoom kunt u een kijkje nemen bij formaten. Om gelijk te zien wat uw mogelijke maandbedrag is bij MKB Afval kunt u kijken bij onze tarieven.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice