Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Met alle gemak een container huren

Met alle gemak een container huren

Voor alle ondernemers in Bergen op Zoom hebben wij de juiste afvalcontainer. Of je nou veel of weinig afval hebt, als ondernemer heb je te maken met bedrijfsafval. Kies voor een afvalcontainer van MKB-afval en krijg bakken met voordeel. Onze tarieven zijn voordelig, onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en onze klantenservice is op werkdagen direct bereikbaar. Jij bepaalt wat je betaalt  en hoe vaak we de afvalcontainer komen legen. Wij hebben verschillende formaten containers, voor elke ondernemer hebben wij dus de juiste  klaar staan. 

Direct een container huren

Wij kunnen de onderstaande afvalsoorten ophalen in Bergen op Zoom

Restafval

Restafval

Onder restafval verstaan we het afval dat je normaal gesproken in de prullenbak gooit. Restafval is dus eigenlijk hetzelfde als huishoudelijk afval.

Lees meer over restafval
Papier en karton

Papier en karton

De naam zegt het al; papier en karton. Bespaar op je afvalkosten door papier en karton niet bij restafval te gooien maar hiervoor een aparte container te huren

Lees meer over papier en karton
Glas afval

Glas afval

In onze rolcontainers voor glas kan je al je flessen en glazen potjes kwijt. Glas wordt gerecycled tot nieuw bruikbaar glas. Ideaal voor horeca.

Lees meer over glas afval

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice