Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Met alle gemak een container huren

Met alle gemak een container huren

Voor alle ondernemers in Bergen op Zoom hebben wij de juiste afvalcontainer. Of je nou veel of weinig afval hebt, als ondernemer heb je te maken met bedrijfsafval. Kies voor een afvalcontainer van MKB-afval en krijg bakken met voordeel. Onze tarieven zijn voordelig, onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en onze klantenservice is op werkdagen direct bereikbaar. Jij bepaalt wat je betaalt en hoe vaak we de afvalcontainer komen legen. Wij hebben verschillende formaten containers en dus voor elke ondernemer de juiste bak klaar staan. Huur jouw container vandaag nog!

Direct een container huren

Wij kunnen de onderstaande afvalsoorten ophalen in Bergen op Zoom

Restafval

Restafval

Onder restafval verstaan we het afval dat je normaal gesproken in de prullenbak gooit. Restafval is dus eigenlijk hetzelfde als huishoudelijk afval.

Lees meer over restafval
Papier en karton

Papier en karton

De naam zegt het al; papier en karton. Bespaar op je afvalkosten door papier en karton niet bij restafval te gooien maar hiervoor een aparte container te huren

Lees meer over papier en karton
Glas afval

Glas afval

In onze rolcontainers voor glas kan je al je flessen en glazen potjes kwijt. Glas wordt gerecycled tot nieuw bruikbaar glas. Ideaal voor horeca.

Lees meer over glas afval

Snel geleverd en netjes opgehaald in Bergen op Zoom

Heb jij al een mooi plekje voor jouw rolcontainer gereserveerd? Binnen 1 werkdag kunnen wij jouw rolcontainer in Bergen op Zoom leveren. Wij hebben alle rolcontainers op voorraad. Kies je voor een klein formaat, die ook binnen kan staan, of ga je voor een grote 4-wiels rolcontainer die prima buiten kan overnachten. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Onze klantenservice staat altijd direct voor jou klaar.

Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een geschikte afvalcontainer

De juiste container vinden? Als je een afvalcontainer gaat huren in Bergen op Zoom, dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Om onze klanten zo goed mogelijk op weg te helpen hebben we hier alvast een paar tips voor jou.

Binnen of buiten?

Kan de rolcontainer binnen of buiten blijven staan? Wanneer je de rolcontainer binnen laat staan, houd er dan rekening mee dat de formaten die groter zijn dan onze 660 liter niet door een standaard binnendeur passen. Wanneer een rolcontainer buiten blijft staan, houd er dan rekening mee dat de rolcontainer goed bereikbaar moet zijn voor onze chauffeurs.

Besparen

Afval scheiden betekent direct besparen. Door je restafval te minimaliseren, bespaar je op je afvalkosten. Neem naast een restafval rolcontainer bijvoorbeeld ook een goedkopere rolcontainer voor papier & karton. Dit bespaart ruimte in je restafval rolcontainer. Zo hoeft deze minder vaak geleegd te worden of kun je misschien wel uit met een kleinere rolcontainer.

Opgeruimd staat netjes

Onze chauffeurs in de regio van Bergen op Zoom gaan altijd lekker vroeg op pad. Zorg er daarom voor dat jouw rolcontainer altijd voor 07:00 uur buiten staat en goed bereikbaar is.

Gaat er een keer wat mis? Onze klantenservice helpt jou direct verder. Ook als je vragen hebt over het uitkiezen van de juiste rolcontainer in Bergen op Zoom, staan we graag voor je klaar.

Een afvalcontainer huren in Bergen op Zoom, hoe werkt dat?

Wanneer wordt mijn rolcontainer geleverd?

  • Je ontvangt van ons bericht wanneer je rolcontainer wordt geleverd. Heb je op werkdagen in de ochtend je bestelling geplaatst, dan wordt je rolcontainer de volgende werkdag al bij jou op de stoep in Bergen op Zoom geplaatst.

Wanneer wordt mijn rolcontainer geleegd?

  • Je ontvangt bij aanvang van je abonnement een persoonlijke kalender die je in jouw account kunt terugvinden. Daarop staan de dagen aangegeven dat jouw rolcontainer wordt geleegd. 

Waar moet ik rekening mee houden?

  • Zet je rolcontainer altijd voor 07:00 aan de openbare weg op een plek waar onze chauffeurs jouw rolcontainer goed kunnen zien en goed kunnen ophalen en legen. 

Ik heb extra afval

  • Je kunt via je account een extra lediging aanvragen. De extra kosten vind je hier ook terug. 

Mijn rolcontainer is niet geleegd, wat nu?

  • Wanneer je rolcontainer niet volgens planning is geleegd, neem dan even contact op met onze klantenservice. Is de rolcontainer door een fout van ons niet geleegd, dan plannen wij zo snel mogelijk een nieuwe lediging in. Ben je vergeten de rolcontainer buiten te zetten of was de rolcontainer niet goed bereikbaar, dan krijgen wij hier melding van door de chauffeur. Je kunt dan een extra lediging inplannen om je afval alsnog te laten afvoeren.Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice