Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
6,95 p/m

Container huren prijs en aanbod

Voor al uw bedrijfsafval

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Heeft u een afvalcontainer nodig?

Heeft u een afvalcontainer nodig?

Zoekt u een goede afvalcontainer om te huren voor al uw bedrijfsafval? Dan bent u bij MKB-afval.nl aan het juiste adres. Alle informatie over het huren van een container, de prijs en ons aanbod vindt u hier. Bij MKB-afval.nl vindt u altijd de container die het beste bij uw wensen past. Een container huren doet u bij ons voor de beste prijs. Wij werken namelijk met een all-in tarief. Dat wil zeggen dat alle kosten, zoals transport, huur en afvalverwerking, bij de prijs zijn inbegrepen. 

Daarnaast kunt u bij MKB-afval.nl maandelijks de huur van uw container opzeggen. Geen lange contracten en onverwachtse kosten! Bij MKB-afval.nl vindt u altijd de container die u zoekt en dat voor eerlijke, zeer scherpe prijzen. Wanneer u een abonnement met een langere looptijd bij MKB-afval.nl afsluit, ontvangt u van ons korting op het maandelijks verschuldigde bedrag.

 

Tarieven bekijken

De tarieven voor verschillende afvalsoorten

Bij MKB-afval.nl zijn de kosten voor het huren van een container niet voor elke soort afval hetzelfde. Dit heeft te maken met de verwerking van iedere afvalsoort. Het is bij MKB-afval.nl mogelijk om een rolcontainer te huren voor de volgende afvalsoorten: karton en papier, organisch afval, restafval en glasafval Voor elk van deze afvalsoorten rekenen wij een andere prijs voor de huur van de container. Bij het bestellen dient u om die reden aan te geven voor welk soort afval u de container wilt gaan gebruiken. Op het moment dat u dit heeft aangegeven, kunt u zien wat de prijs voor de huur van de rolcontainer zal zijn. Door het afval te scheiden wordt het makkelijker om deze te recyclen. Tot slot bent u verantwoordelijk voor de gehuurde container. Als er verschillende afvalsoorten bij elkaar gedeponeerd worden, bent u daar aansprakelijk voor. Zorg daarom dat u de juiste container huurt voor uw bedrijfsafval. Twijfelt u welke container u nodig heeft? Neem dan contact met ons op! Onze klantenservice heeft jarenlang ervaring en helpt u graag verder op weg.

Restafval
Restafval

Restafval is al het afval dat u normaliter in de prullenbak deponeert.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval. Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie zijn voorbeelden van vuil dat veel ruimte in beslag kan nemen. Dit afval mag echter ook in de container voor papier en karton. Dit kan u ruimte en uiteindelijk geld besparen!

Lees meer over papier en karton
Glasafval
Glasafval

Glas kan goed gerecycleerd worden. Gooi het glasafval daarom in een aparte rolcontainer. Op die manier kunnen wij er weer nieuw glas van maken. Al het onbruikbare glaswerk valt onder glasafval. Denk aan potten, flessen en glazen.

Lees meer over glasafval
De mogelijke formaten
{ else

De mogelijke formaten

}

Bij MKB-afval.nl kunt u kiezen uit containers van verschillende formaten. Ons assortiment bestaat uit containers van 240, 330, 660, 1100 en 1700 liter. De kleinste container heeft een inhoud 240 liter. Voor deze variant zal u goedkoper uit zijn dan voor een container met een inhoud van 1700 liter. Mocht u weinig afval produceren binnen uw bedrijf, dan zal een container van 240 liter waarschijnlijk al voldoende zijn. Voor grotere bedrijven waar veel afval wordt geproduceerd, zal een grotere container beter aansluiten bij de bedrijfsvoering. Daarnaast is het tevens mogelijk om de ophaalfrequentie aan te passen indien de container vlug vol zit.

Alle formaten bekijken
Cotainer huren in drie stappen

Cotainer huren in drie stappen

Bij MKB-afval.nl heeft u in een paar eenvoudige stappen al een container besteld. U krijgt bij ons een volledige service met een vaste prijs. Wij hanteren namelijk all-in tarieven. Dat wil zeggen dat alle kosten al in de prijs zijn verwerkt. Zo zijn de transportkosten, de huur van de container en het verwerken van het afval inbegrepen in het tarief. 

Daarnaast kunt u bij MKB-afval.nl zelf aangeven wat precies uw wensen zijn voor het huren van een rolcontainer. Zo geeft u aan voor welk soort afval u de container huurt, hoe vaak deze geleegd moet worden en welk formaat de container moet hebben. Als u vandaag de container bij MKB-afval.nl besteld, wordt deze de eerst volgende werkdag geleverd op uw locatie.

Tarieven bekijken

Hulp nodig bij bestellen?

Mocht u vragen hebben over het huren van een container, de prijs of ons aanbod? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, Live Chat, WhatsApp, e-mail en het contactformulier.

Tarieven bekijken

Abonnementen en korting

Bij MKB-afval.nl werken we met overzichtelijke abonnementen. Zo kunt u kiezen uit drie verschillende abonnementen: een maandelijkse abonnement, een eenjarig abonnement en een tweejarig abonnement. Kiest u voor abonnementen met een lange looptijd? Dan krijgt u van ons korting op het totale maandbedrag. Wilt u liever niet vastzitten aan een contract van een langere periode? Dan is ons maandelijkse abonnement iets voor u. Dit kunt u iedere maand zonder problemen opzeggen.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Wat is bij MKB-afval de opzegtermijn?

Je kan bij MKB-afval per maand uw abonnement opzeggen, tenzij je hebt gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting, twee jarig met 10% korting of drie jarig abonnement met 12% korting. Dan dien je minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging word je abonnement met dezelfde looptijd (EN met dezelfde korting :-) ) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met overstappen zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij helpen u graag verder!

Heeft u moeite met kiezen of heeft u dringende vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze bekwame collega's helpen u graag verder op weg. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, WhatsApp, Live Chat en e-mail.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice