Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Rolcontainer huren in Drenthe

Voor al uw bedrijfsafval

  • Vandaag besteld, morgen geleverd

  • Klantenservice direct bereikbaar

  • All-in tarieven, vast maandbedrag

Besparen op uw bedrijfsafval in Drenthe!

Besparen op uw bedrijfsafval in Drenthe!

Voordelig een afvalcontainer huren in Drenthe doet u bij MKB-afval.nl. Wij zijn overal in Nederland actief. Ons motto is dan ook om door heel Nederland bedrijfsafval op te halen en op de juiste manier te verwerken. Recycling staat bij ons hoog in het vaandel en daar kunt u als ondernemer aan meehelpen. Als u een container huurt in Drenthe bij MKB-afval.nl halen wij voor een vaste prijs per maand uw afval op. Hiervoor leveren wij een gratis container bij uw bedrijf af.

Wij leveren schone containers die in uitstekende staat zijn. Doordat u vooraf aangeeft wat voor bedrijfsafval u wilt deponeren in de afvalcontainer, helpt u mee aan het recyclingproces. Wij leveren afvalcontainers voor de volgende afvalsoorten: papier (karton), organisch afval, restafval, glas en archief afval. Bij archief afval krijgt u een speciale afvalcontainer. U ontvangt dan ook een bewijs voor de vernietiging van uw documenten. Voor elk soort bedrijfsafval kunt u een geschikte afvalcontainer huren in Drenthe.

Tarieven bekijken

De meest voorkomende afvalsoorten die wij verwerken

Restafval
Restafval

Het afval dat u en uw klanten doorgaans in een prullenbak deponeren.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Verpakkingsmateriaal van etenswaren of andere producten. Of denk aan servetjes, keukenpapier of overbodige administratie. Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval.

Lees meer over papier en karton
Glas
Glas

Glazen, flesjes of potten. Glas kan goed gerecycled worden. Gooi het daarom in een aparte rolcontainer zodat wij er weer nieuw glas van maken.

Lees meer over glas

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Welke afmetingen hebben de rolcontainers?

De rolcontainers hebben de volgende afmetingen: 
240 liter *)  : 57 x 60 x 107 cm (B x D x H) 
360 liter *)  : 60 x 90 x 110 cm (B x D x H) 
660 liter *)  : 120 x 75 x 120 cm (B x D x H) 
1100 liter    : 120 x 105 x 130 cm (B x D x H) 


*) TIP deze containers kunnen door een normale deuropening

Je hebt een keer veel afval en wil de container een keer extra laten legen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Je kan dit zelf aangeven door in te loggen op ‘mijn MKB-afval’ of door contact op te nemen met de klantenservice 088 - 472 15 99. Let op! Hier zijn wel extra kosten aan verbonden

Bekijk alle veelgestelde vragen
Onze service
{ else

Onze service

}

Een afvalcontainer huren in Drenthe is gemakkelijk en snel. Wij staan voor klantvriendelijkheid en flexibiliteit. U kunt daarom kiezen hoe vaak wij uw afval komen ophalen. Dit kan vanaf 1 keer per maand tot 2 keer per week. Als u nog vragen heeft over het huren van een afvalcontainer in Drenthe, dan kunt u kijken op de klantenservice pagina. U kunt hier contact opnemen met de klantenservice. Zijn staan op werkdagen klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Benader onze klantenservice
Legen van de gehuurde rolcontainer

Legen van de gehuurde rolcontainer

De frequentie waarmee u de afvalcontainer wilt laten legen, kunt u eenvoudig tijdens het bestellen aangeven. U kunt ervoor kiezen om de container 1 keer in de vier weken te laten legen tot 2 keer per week. Mocht u tussentijds met veel afval zitten, dan kunt u eenvoudig met uw account een extra lediging aanvragen. Dit is geheel gratis. Lukt het u niet om dit in uw account van MKB-afval.nl te regelen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Lees meer over het legen van uw rolcontainer

Advies nodig om bij het huren van de juiste rolcontainers?

Mocht u vragen hebben over de diensten die wij aanbieden of vraagt u zich af welke rolcontainer het beste bij uw bedrijfsvoering aansluit? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuzes voor uw bedrijf. Onze klantenservice is bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, e-mail en per telefoon.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice