Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Rolcontainers huren in Soest voor jouw bedrijfsafval eenvoudig regelen

Rolcontainers huren in Soest voor jouw bedrijfsafval eenvoudig regelen

Als ondernemer in de gemeente Soest is het niet toegestaan om gebruik te maken van de recycling stations of reguliere manieren van afval ophalen. Bedrijven in de gemeente Soest moeten zelf voor hun afvalverwerking zorgen. Wij helpen je graag bij het afvoeren en op de juiste manier verwerken van al jouw bedrijfsafval in Soest. Bij MKB-Afval zit je niet vast aan langdurige contracten en met onze inclusieve tarieven kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. MKB-afval.nl werkt graag op een flexibele manier en daarom hebben wij contracten die je maandelijks kan opzeggen. 

Bedrijfsafval in Soest

Ben je op zoek naar een gemakkelijke en snelle manier voor het verwerken van al jouw bedrijfsafval in Soest? Bij MKB-afval.nl is het al snel mogelijk om zo’n €750 per jaar te besparen. Daarnaast kan je als ondernemer ook actief jouw steentje bijdragen aan het milieu. Het verwerken van afvalstoffen naar herbruikbare grondstoffen staat bij ons hoog in het vaandel. Als ondernemer kan je het recyclingproces alvast een stukje gemakkelijker maken. Het is mogelijk om bij ons verschillende soorten rolcontainers te huren voor verschillende soorten afval. Je kan bij ons een rolcontainer huren in Soest voor de volgende soorten bedrijfsafval: organisch afval, restafval, papier en karton, glas en archief afval.

Verschillende formaten afvalcontainers in Soest

Voor verschillende soorten bedrijfsafval hebben wij verschillende formaten rolcontainers. Onze grootste container heeft een inhoud van 1700 liter en onze kleinste afvalcontainer heeft een inhoud van 240 liter. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je hulp nodig bij het bepalen van het formaat van jouw afvalcontainers? Dan helpt de MKB-afval.nl klantenservice jou graag verder! 

Tarieven bekijken
Jij bepaalt
Wat je betaalt
Jij beslist
hoe vaak we 'm legen
Vandaag besteld
Morgen op de stoep

Afvalverwerking op bedrijventerreinen in Soest

Bent u werkzaam in de gemeente Soest en heeft u een onderneming op één van de volgende bedrijventerreinen: Soestdijkse Grachten, Richelleweg of Soesterberg-Noord? Dan verzorgen wij graag de verwerking van uw afval voor uw onderneming in de omgeving Soest. Ook op andere plaatsen in de gemeente Soest staan wij uiteraard tot uw beschikking. Bij MKB-afval.nl maakt u gebruik van een groot aantal voordelen. Al onze prijzen zijn inclusief het verwerken van uw bedrijfsafval, de huur van de rolcontainer en de transportkosten. Daarnaast als u vandaag bij ons een rolcontainer besteld dan wordt deze de volgende werkdag nog geleverd.

Bekijk onze tarieven

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice