Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Vergelijk uw huidige tarief met ons tarief en zie direct of u voordeliger uit bent met MKB-afval. Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 835 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Verisol isolatiesysteembouw bv

11-04-2019

onze ervaring kan als zeer goed worden omschreven, ze komen de container netjes op vaak dezelfde tijd legen !

Anoniem

30-04-2019

fijne service. makkelijk contact

Anoniem

30-04-2019

Prima service

Mi-Lou Beugeling

29-04-2019

Prima bedrijf, flexibel, houdt zich aan de afspraken.

Anoniem

29-04-2019

Alles keurig conform afspraak nagekomen. Zowel levering container als ophalen afval.

Tag

29-04-2019

We zijn nu een paar maanden klant. Wat mij opvalt is dat tot heden nog niet 1 keer de bak geleegd is op de aangegeven tijdstippen. Bak staat klaar, maar komt niemand om hem leeg te maken. Bak maar weer naar binnen rijden, en weer bellen.

Reactie MKB-afval

Beste heer, Bedankt voor uw beoordeling. Wij betreuren het dat u de eerste maanden niet het gewenste service niveau heeft ervaren. Dit komt mede door de onduidelijkheid over de locatie van de rolcontainer. Er is hier contact over geweest en de ledigingen lopen momenteel volgens afspraak/schema. Onze excuses voor eerder ongemak. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Indigo Schilderwerken

28-04-2019

3 Maanden alles precies volgens afspraak. Prima zaken doen.

Diego’s rotterdam

28-04-2019

Goede service en goed bereikbaar

bloemsierkunst nellie en bert kames

25-04-2019

gaat prima

Avalite

24-04-2019

Het maandelijks kunnen opzeggen, en de scherpe prijs deed mij kiezen voor MKB Afval. Ik heb een hekel aan leveranciers die je verplichten een jarenlang contract aan te gaan , en was prettig verrast dat er ook aanbieders zij die wel weten waar hun klanten vandaag de dag mee gediend zijn.

Kunnen wij u helpen?

Naar onze klantenservice