Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Beoordelingen MKB-afval.nl

8.8/10 898 beoordelingen

Alle klantbeoordelingen

Welterkuil Kinderopvang

30-06-2019

Wij zijn erg tevreden met MKB-Afval. Vanaf het begin dat wij de overstap hebben gemaakt. Dit is zeker een aanrader voor bedrijven die overwegen om een overstap te maken.

Meijer

30-06-2019

Prima ophaaldagen volgens afspraak, klanten service ook goed bereikbaar.

Rsrcars

30-06-2019

Zeer goed snelle reactie bak snel geplaatst

Amiro CV & Electra

28-06-2019

OP kantoor willen ze graag alleen leverancier is al meerdere keren niet opkomen dagen

Reactie MKB-afval

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas is de inzameling van uw afval niet geheel vlekkeloos verlopen. Gelukkig is de locatie van de containers nu bekend bij de chauffeur. Indien u de container vanaf 07:00 blijft aanbieden zullen de ledigingen volgens schema worden uitgevoerd. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Heeren

28-06-2019

Zeer goede service Zelfs de mannen van de ophaaldienst zijn zeer vriendelijk

Verftheater

26-06-2019

Prima. Goed telefonisch bereikbaar. Extra lediging indien nodig snel moeiteloos geregeld. Prima klantenservice! Prima prijs

Norge Reiser

25-06-2019

Snelle reactie en alles wordt goed geregeld.

Deuk-Repair

19-06-2019

Super tevreden, zeker na een negatieve ervaring met een andere bekende afvalverwerking

Lafaire Banden Eindhoven

18-06-2019

Wij hebben hele goede ervaring met dit bedrijf. Komt de gemaakte afspraken na. Vriendelijk personeel. Als we iets meer afval hebben dat het in de container past nemen ze het ook mee.

Anoniem

17-06-2019

Vanaf het begin dat we klant zijn super netjes en vriendelijk behandeld ook door de werknemers die de container aan huis komen legen!

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice